Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak i já se k Vám přidávám
jsme 18+5 a termín máme 4.5.
Doma mám už dva kluky a teď to vypadá na dalšího pinďíka ![]()
@xacxa Ale joo pochopila. Psala jsi, že to máš různě v rozmezí
. Podle toho co píšeš máš jednou na nic vrchní hodnotu a pak třeba tu spodní. Chápu, ten tlak u nás stojí za pr. Hlavně na sebe musíš dávat pozor
.
@Terulla31 Ahooj, vítej
Tak hlavně ať je všechno v naprostém pořádku.
Holky zeptám se, má někdo zkušenost, že mu byl na ult zjištěn takový výrustek - hrbol na děloze který zasahuje dovnitř k miminku?
Zjistili jsme to teď s doktorkou, ale nebyla mi schopná vysvětlit z čeho to může být ani co to znamená ![]()
V pátek jdu na prohlídku (16tt) myslíte že doktorka už něco uvidí?
myslím pohlaví
@Terulla31 S tím jsem se nesetkala ani v okolí. Poprvé jsem měla u dcery cystu, ale ta se vstřebala a nyní mám pupeční kýlu, ale ta jde ven ne dovnitř. ![]()
Předpokládám, že Dr ani také pořádně neví o jaký útvar se jedná viď? Budeme držet palečky ať ti to nepřináší nějaké komplikace.
@Ivwet ještě nee, ale už pomalu koukám
Ale už jsem si koupila laserový teploměr, jelikož byl za super cenu a hodí se domů i tak
. A kdybych narazila na něco čemu se nedá odolat, tak už taky koupím
.
@Monalisasmile Asi pořádně sama neví, jen mi ho ukázala na ult se slovy, tady máme hrbol, jen mě zarazilo, že byl hned pod miminkem, což o to, teď je ještě prcek malinký, ale bojím se toho, až bude postupně růst, aby mu to tam nevadilo případně netlačilo
Před měsícem tam ještě nebyl..
Já zatím taky jen koukám akorát v lidlu měly peřinku ve výprodeji tak jsem ji vzala. Možná k Ježíšku od rodičů něco dostaneme jinak jsem říkala že až tak koncem ledna pomalu nakupovat. Ale každopádně kdyby mi něco taky padlo do oka tak bych to koupila. Ale ještě nevíme pohlaví. V pondělí jdu na velkej ultrazvuk tak se ho snad dozvíme ![]()
@Terulla31 Teri musíš věřit, že to bude dobré. A pokud mimi bude větší tak si myslím, že spíše ono utlačí ten hrbol nez naopak. Uvidíš na další kontrole.
@Ivwet my už víme, ale taky to nechávám na leden po narozeninách dcery až bude i po těch Vánočních výdajích atd
.
Ahoj těhulky, mám na vás dotaz. Byla jsem na první genetice a UZ i krev dopadly na jedničku. Teď jsem byla na odběru v tom 16 tt a volali mi, že vyšlo zvýšené riziko na DS. Máte někdo zkušenosti jaká je šance že se to vyvrátí? Jak to vyšetření funguje? Mám z toho strach. Uz jsem o jednu dceru přisla a tohle by mě dorazilo.