Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
13.12.17 15:39

@Katule93 No super, konečně odpočíváš :kytka: :hug: Jen si to užij. Šla jsi na nemocenskou?

@Gabrielled nenech se stresovat, nevím proč by mělo být miminko dlouhé, protože jsou rodiče vysocí :nevim: Jinak naše miminko ve 21tt mělo 455g, řekli nám, že to je macek. Vaše váha je zcela optimální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.12.17 15:53

@Monalisasmile Ano Ano jsem na nemocenské :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
13.12.17 16:06

@Gabrielled také jsme dnes byli na utz. Jsem 20+2. Váha 330-360g. Vysoka nejsem a na pritele se neptali:-) Věřím tedy, že i u Tvého mimča je vše v pořádku a v normě. Nestresuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
13.12.17 17:10

Všechny ty ultrazvuky jsou jen odhady, takže v klidu, každou chvíli se to mění. Mě takhle nutili od začátku, co se syn narodil, abych zkusila příkrmy, že málo roste. U první dcery jsem byla mladá a blbá a nechala (informace taky žádné nebyly) a teď jsem se nedala a kojila až do 3 let, ze začátku často, než se laktace pořádně rozjela, ale užívala jsem si to spojení mezi námi. Syn je pořád hubeňour a prcek, ale to má prostě dané, my jsme taky takoví. Každé miminko nemusí být cvalík. Takže se nedejte nikdy ničím odradit a dejte na svou intuici a pocity :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
13.12.17 17:12

Mikysku, já budu mít třetí porod a myslím, že mě i poprvé nastřihli. U druhého jsem měla pocit, že to trvá moc dlouho, nějak výrazně jsem to nezkoumala, ale jak už jsem psala, sex byl dlouhou dobu bolestivý a nepříjemný, jinak za sebe jsem žádné větší problémy neměla, ale stejně myslím, že je to vše individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
13.12.17 17:59

@Katule93 super odpocivej, ja mam jeste par dni a pak uz s praci take seknu, je to pro me hodne narocne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.12.17 18:06

Dekuju moc holky! Dost me to uklidnilo. Take si rikam, ze prece klidne nemusi byt dlouhe po nas a muze byt prece treba po prarodicich. Kazdopadne me to fakt vydesilo a vy jste me dost uklidnily. Dekuju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.12.17 18:14

@Peeetha Name ty 12ky už taky, a hlavně nejsem zvyklá aby každý mi pomáhal, (zvedat krabice) ATP. A hlavně Mezi lidma kteří jsou nevychovaní a když si zakašlou, kýchnout,. Tak si nezadelaji ústa, bacilo nosiči… A hlavně skoro každej do mě drcnul, jako bych byla neviditelná…Tak sem si řekla a dost přece se tady nebudu mučit…sice mi bude chodít prd peněz ale co už hlavně že bude drobeček zdraví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
13.12.17 18:15

@Katule93 moje prace je kancelarska, takze zadna zatez, ale dnesni tyden je fakt na masli, :zed: takze ti to fakt brutalne zavidim!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.12.17 18:23

@Gabculkaa já dělala v obchodě s hadrama, takže to chápu, a kor před těmi Vánocemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
13.12.17 18:36

Zdravím všechny. :mavam:
V Práci máme konec světa, tak jsem v jednom kole. Jsem ráda, ze se všem daří dobře. Holky dotaz - občas se v noci vzbudím, třeba kolem 4. ráno, a už nemůžu usnout. V 6 pak vstávám do práce, je to někdy docela náročný. Starosti nějaké mimořádně nemám, tak to přisuzuju těhotenství. Mate to některá podobně? Taky mě pořád někdo někam zve, ale nějak mi chybí energie po práci ještě courat. Ale zůstat doma se mi zatím ještě nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.17 18:57

@Katule93 hurá konečně odpočíváš?? :potlesk: odpočívej. já si nedovedu chodit do práce s tim mrnětem. Teď dva dny mám pocit, že jede pogo. Večer dupal prcek, dokud jsem se neotočila na druhý bok.
Zítra držte všichni palec, aby bylo vše ok, jdeme na druhý screening, druhý den miminko teda řádí v bříšku jak černá ruka :lol: Vypadá to, že ho budí, když si lehnu na bok a chci si odfrknout. Myslím, že si hraje na kosmonauta a odráží se nožičkama, jako když jsme jako malí jezdili po zadku v namydlené vaně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.17 19:03

@eMa321 Já teda nechodím do práce, ale mám dny, kdy nemůžu v noci usnou, spím tak čtyři hodinky a pak se probudím a ne a ne zabrat. Pak jde manžel brzo ráno do práce, posnídám, něco málo udělám, ale pak kolem osmé přijde koma a spím dvě hodiny. Podvečer s sebou taky musim občas mrsknout o postel, protože mě pak bolí hlava. Zkoušela jsem neodpočívat přes den, jestli se v noci víc vyspím a jediné, co mi to přineslo byly pytle pod očima a bolavá hlava z nevyspání. tělo si řekne, že je unavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.12.17 19:04

@Veronika.Berta děkuji,. Budeme držet palečky… My jdeme až příští týden :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.17 19:07

@Katule93 Věřím, že bude všechno v pořádku, jinak by tam ten kosmonaut takhle nedrandil :lol: to bude pěkný Ježíšek.. druhý screening před Vánoci :) paráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí