TP leden 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
22.5.23 17:55
@Julieza píše:
Pijete kafe, nebo vůbec? Případně pokud jste byly zvyklé pít více šálků za den tak jste pouze omezily? Někdo říká že káva neuškodí, někdo zase že raději vynechat úplně. Já si každý den dám 1-2 kávy s mlékem.

Já mám kávu ráda, ale od transferu embrya jí nepiju, řekla jsem si, že si alespoň dám detox od kofeinu. Asi ty první měsíce pít nebudu a pak si asi občas kávu dám. Všude po Praze mají naštěstí i bezkofeinové kafe a já si dávám capuccino většinou s ním, tak to tam není tak poznat, že to není kofeinové. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.5.23 17:56
@Anonymní píše:
Omezila jsem hodně, na jednu s mlékem denně. A snažím se pít buď to, nebo zelený čaj, ne obojí v jednom dni. Ale možná zbytečně blázním. :nevim:Jak to máte s tonikem? Úplně bych si dala vychlazený s ledem, ale názory se různí. :think:

Ten chinin prý není dobrý pro plod, co je v toniku. Ale taky bych si dala. Ale vynechám to radši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
22.5.23 18:04

@Julieza ja myslím, že 1 nebo 2 slabé kávy s mlékem neuškodí. Ja teda kafe nějak nepiju, davam si výjimečně.. A to spíš takovou vodu 😂 rozpustny a hooodne mléka 😁 ale v létě si sem tam ledovou určitě dám s chutí 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
22.5.23 18:05

@CandyAn Jeee ahoj, tak se potkáváme i tady 😁 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.5.23 18:09

@Lenny93 No, ale ahoooj :lol: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.5.23 18:25

@Lenny93

Tady ta skupina tu na mě vykoukla, tak jsem si řekla, že se zkusím přidat :pankac: :lol:

Pročítám si různé diskuze, i staré témata… kde co.. pomáhá mi to se nezbláznit, než bude prohlídka u dr :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
22.5.23 18:35

@CandyAn Když čtu takovéto hrůzostrašné příběhy, tak si říkám, že je to stejně šílené, co musíme vydržet. Já se tenkrát po zjištění ZT a před potratem cítila strašně ublíženě a že mě potkalo to nejhorší na světě. Teď když to čtu, tak si říkám, že můžu být ještě „ráda“ za svůj průběh.
Držím palce ať to teď dobře dopadne, říkám si, že to by byla hodně blbá náhoda kdyby to nevyšlo i podruhé… :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.5.23 18:50

@ruzulka Ahooj,

no co ti budu, byla jsem z toho v preli… Podařilo se poprvé po půl roce. První cyklus s gynexem a Concieve gelem a dopadlo to takto… zpětně se na to dívám tak, že mohlo být mnohem hůř, být to mimo, tak jsem bez vejcovodu. Takto mi oba zůstaly díky bohu a alespoň vím, že se tam jinak vše jeví naprosto v pořádku. Holt náhoda je blec..

Mám hroznou radost, že se povedlo. Bála jsem se toho, že to teď zase kdoví jak dlouho nepůjde. A teď se bojím, aby se neopakovalo něco podobného. Doufám, že teď už to bude jen dobré. Pořád mě pobolívá podbřišek a bedra už několik dní… vždycky mě to chytne tak na půl minuty - minutu, akorát mě to nervuje :roll:

Minule jsem ani nic neřekla partnerovi. S vidinou toho, že mu zabalím nějakou pěknou krabičku s fotkou z UTZ, test, nějaké malinké botičky a místo toho jsem mu oznamovala, že jdu ráno pod kudlu pro podezření z mimoděložního.

Chudák byl v háji z toho. Dr mi okamžitě dala PN. Můj šel na noční s tím, že ráno mě odveze do špitálu… místo toho si přečetl v práci zprávy na messengeru kde mě najde atd v době, kdy mě už operovali.. :roll: 8o

No tentokrát jsem to už před ním tajit nedokázala, takže jsem mu to prostě řekla. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.5.23 19:24

@CandyAn Já jsem těhotná poprvé a v den MS jsem měla zřetelnou druhou čárku a den po ní už fakt silnou čárku a HCG 574.
Jak tady tak vše čtu, bojím se, aby bylo vše ok. Utrogestan mám od toho dne taky. Nemůžu tomu uvěřit, dokud nevidím ultrazvuk😁 Držme si palce 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
22.5.23 20:26

Ahoj holky, jdu si k vám pro radu. Nevolnosti jako takové se mně zatím docela vyhýbají (5+6tt.). Bohužel ale trpím na histaminovou intoleranci a tak jednou dvakrát do týdne mi bývá špatně- bolí mě břicho a žaludek, je mi na zvracení a mám průjem s hleny. Už sem se radovala, že od otěhotnění mi je špatně mnohem méně a je to tady a mně je dnes zase zle. Myslím si, že to je spíš od toho histaminu než od těhotenství, protože průběh je stejný jako vždy. A teď k tomu dotazu, normálně si při potížích beru Iberogast a Enterol. Iberogast se v těhotenství nemůže vůbec a Enterol má v přívalovém letáku, že by se taky neměl, zároveň ho ale na různých internetových poradnách lékárníci těhotným povolují. Myslíte, že si jeden prášek můžu vzít? Je to v podstatě silné probiotikum. Zítra se zeptám v lékárně, ale bojím se, že mi bez toho bude ještě hůř. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
22.5.23 20:45

@ruzulka s tím Ti bohužel neporadím, nejsem k tomu fundovaná… osobně bych se ale nejdřív poradila s nějakým odborníkem. Co jsem tak vypozorovala z různých diskuzí k různým lékům, tak pokud se normálně doporučují i v těhotenství (i když v příbalovém letáku nikoliv), tak až od druhého trimestru nebo později… do rána to nevydržíš? Nebo je to tak blbý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
22.5.23 21:02

@Lilithis sama histamin neresim, ale sestrenice ma histamin, lepek a laktozu a zabrala opravdu az poradna dieta a kapky od firmy energy (delaji i gynex co se tady hodne doporucuje- bere samozrejmne jine dle jejich doporuceni, ale hodne ji to pomohlo). Neslo by se poradne zamerit na ten histamin abys zadne leky nemusela brat? Ja mam nastesti jenom intoleranci laktozy, ale taky radeji drzim dietu nez abych do sebe cpala umele laktazu a tim zatezovala telo. Tim te nechci hodnotit, jenom by to mozna za zkousku stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
22.5.23 21:21

@Lilithis no zkusím to asi vydržet a hned ráno skočím do lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
22.5.23 21:29

@Katynka6 být bez léků je v plánu. Jen já mám tu intoleranci potvrzenou poměrně krátce a každému vadí něco jiného, takže se to musí vysledovat. Třeba dnes mi to spustil rohlík z jiné pekárny, než kupuji normálně (byl takový hodně nadýchaný, takže nejspíš nějaké kypřidlo.) A takhle to je většinou, vysleduji některé potraviny co mi vadí, těm se vyhnu a pak zjistím, že mi vadí kombinace nějakých dalších atd. Je to opravdu komplikované. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
22.5.23 21:44

@Katynka6 Nechci kecat, ale myslím, že produkty Energy se v těhotenství užívat nesmí.

Edit: Tak prý se můžou používat krémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky