TP leden 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2340
20.5.23 06:14

@Julieza to je super :) jak se cítíš, máš nějaké příznaky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
20.5.23 08:20

@Kecka8 bolest prsou, mam je i takové těžké a nateklé :D nevolnost většinou ráno a večer ale zatím žádné zvracení a zvýšená chuť k jídlu :D a co ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
20.5.23 08:38

@Julieza mám citlivější prsa, ne úplně že by bolely, ale je znát změna oproti normálu :lol: včera mě překvapilo, že levé se mi trošku zvětšilo a pravé ne. Já jsem zvědavá jak moc a kdy se zvětší, protože prsa mám malý a docela mi to vadí.
Kdy jdeš na kontrolu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
20.5.23 09:21

@Kecka8 já už je zvětšené mám, podprsenky mi jsou malé a přítel taky říkal že jsou větší 😃 na kontrolu jdu v pondělí, tak jsem zvědavá co tam uvidí, snad vše bude v pořádku. Tebe čeká kdy kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
20.5.23 09:40

@Kecka8 Toho jsem si u sebe taky všimla! Nikdy jsem asymetrii neměla a teď najednou vidím, že mám jedno prso delší 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
20.5.23 09:48

@Julieza mě sestra objednala až na posledního května. Myslela jsem, že to bude dřív, ale četla jsem, že je normální jít poprvé v 7-8 tt. Pak dej vědět jak jsi dopadla :)

@frauhofman já jsem taky nikdy asymetrii nezaznamenala a docela mě to pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
20.5.23 12:34

@Kecka8 je to normální jít většinou v týdnu kdy už je vidět srdíčko, já byla nedávno zrovna na preventivní prohlídce asi dva dny po vynechání ms kdy už mi vyšel jasně pozitivní test, tak říkala ať přijdu za dva týdny, že to už půjde vidět víc. Jsem ráda že nemusím čekat tak dlouho, nedávno jsem prodělala zamlklý potrat tak má člověk strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
20.5.23 12:36

Půjdu v týdnu 5+5 na kontrolu, jak vypadal v této době ultrazvuk u některé z vás? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
20.5.23 14:51

@Julieza já jsem byla ve středu v 5+5 a byl vidět hezky váček, ale zatim teda bez srdeční akce. S dcerou šlo v 6+0 vidět už srdíčko, ale to bylo z IVF, takže dny seděly přesně a myslím, že mají i na klinice kvalitnější ultrazvuk. Na příští kontrolu si mě pozvala na 6+6 a to doufám už srdíčko bude 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
20.5.23 17:48

Holky, berete nějaké vitamíny? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
20.5.23 18:14

@Kecka8 já beru nastepenou listovku a železo spolu s C, ale to železo jen že vím, že mi u prvního tehu chybělo, jinak bych brala jen tu listovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
20.5.23 18:26

@Verča22938 já jsem brala listovku co mi dali v lékárně, pak jsem našla, že je lepší v aktivní formě. Tu jsem brala dva měsíce a zjistila, že jsem těhotná. Pak jsem si hned objednala plodnost a těhotenství od Verra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
20.5.23 18:34

@Kecka8 já si před otěhotněním koupila Fertipronu, tak zatím beru tu ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
20.5.23 18:54

@Julieza já brala od listopadu klasickou listovku z Maxe a od pozitivního testu beru femibion :)

Jinak moje nevolnosti zas zmizeli, dnes zas úplně dobře, střídá se mi to jak na houpačce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.5.23 19:45

Nekdo nejaky tip na nevolnosti? Jsem v 7. tydnu a uz 3 dny mam prakticky cele dny zaludek na vode, chce se mi i zvracet, ale to nikdy nejde… do toho mam pak vzdycky nafoukly bricho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí