TP leden 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
761
19.5.23 11:18

@Kecka8 v kterém jsi týdnu? Třeba budeš ta šťastná a špatně ti nebude :) já mám nevolnosti, ale moc si stěžovat nechci, mohlo by být hůř kdybych zvracela, tak uvidíme co ještě přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
19.5.23 11:19

@Lilithis Dekuju, jsi hodná ❤️ jako je to hnus.. Dneska od rana už tak 10× na záchodě 😂 🤦‍♀️ zkusila jsem si koupit taky ten Antimetil, tak jsem zvedava.

Jinak holky všem moc gratuluji, co tu jsou nové ❤️
Koukám, že některé z vas mají za sebou i IVF. Podařilo se na první pokus? Jestli nevadí, ze se takto ptám 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.5.23 11:32

Ahoj holky, ráda se k vám přidám :hug: U nás trochu neplánované, ale přesto velmi vítané :srdce: Dnes jsem 5+5 a na kontrolu jsem objednaná v pondělí, to budu 6+1, tak jste mě tu trochu navnadily, že už hodně z vás v tomto týdnu vidělo srdíčka.
Jinak TP mi dle menzesu vychází taky na 16.1., to je nás tu teda požehnaně :D Jinak špatně mi zatím není, jen mám stále hrozný hlad. Kdy vám nevolnosti začaly? Je to mé první těhotenství, tak zatím ve spoustě věcí tápu :D

Pro mě je zatím nejhorší bolest prsou. Kolikrát mám pocit, že se z tý bolesti snad rozbrečím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
19.5.23 11:42

@Marta.Gr95 Ahooj, moc gratuluji ❤️ no vás tu na ten termín 16.1.teda je 😁 me tenkrát v prvním těhotenství zacaly nevolnosti nějak kolem 8tt, no teď me bylo špatně brzo a zvracet jsem začala přesně 5+6 😂, dnes jsem 6+4 a přijde mi to horší a horší 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
19.5.23 11:51

@Lenny93 tak držím palce, aby pomohl!
Jinak nám se podařil hned první KET z prvního IVF, tak snad se fazol udrží :) v mrazáku máme další 4 případné sourozence, ale ty snad uvidím až za pár let :lol:

@Marta.Gr95 Gratulačka! :srdce: Mě to na začátku taky začlo jen velikým hladem. Pak jsem si někde přečetla, že nevolnosti jsou vlastně dobrý příznak, tak jsem začla trochu panikařit, že mě nic není, a hned na druhý den mě bylo celej den jak po flámu (to bylo 5+4). Od tý doby někdy hůř, někdy líp, jeden den jsem byla úplně bez příznaků, ale zvracení ještě žádný (naštěstí). Mám kolem sebe ale 3 těhotné, a ani jedné z nich ze začátku špatně nebývalo, a to jsou teď těsně před porodem, takže třeba jsi jedna ze šťastných ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
19.5.23 12:43
@Lilithis píše:
@mesic09 věřím, že vše dobře dopadne! Gratuluju! :kytka: Mě po IVF počítali klasicky od poslední menstruace, ale mě to tam haprovalo jen o pár dní, takže ten rozdíl není velikej. A nepočítá se to později spíš podle velikosti plodu? To by možná poradila nějaká zasloužená maminka :lol: Vím, že jedna kamarádka měla dost opožděnou ovulaci, tak tam měla rozdíl mezi “oficiálním” početím a tím doopravdickým tak týden až dva, a vzhledem k tomu, že jí to nebavilo už všude vysvětlovat, tak prostě hlásila poslední menstruaci posunutou, aby to pasovalo na tu její ověřenou ovulaci.

Dekuju moc :srdce: Tak si nejak nepripoustim, ze by mohlo byt neco spatne. Podle posledni menstruace jsem 6+5, podle te ivf kalkulacky a data transferu 5+6 😁.Tak uvidime jak to nakonec bude. Stejne to bude podle velikosti plodu.Jen doufam, ze tam uz bude v pondeli na ultrazvuku neco videt😊.A ovulaci se nemuzu ridit, mela jsem ten mesic bez ovulace uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
19.5.23 12:46
@Lenny93 píše:
@Lilithis Dekuju, jsi hodná ❤️ jako je to hnus.. Dneska od rana už tak 10× na záchodě 😂 🤦‍♀️ zkusila jsem si koupit taky ten Antimetil, tak jsem zvedava.Jinak holky všem moc gratuluji, co tu jsou nové ❤️
Koukám, že některé z vas mají za sebou i IVF. Podařilo se na první pokus? Jestli nevadí, ze se takto ptám 😊

Ja jsem taky po ivf.Pri prvnim ivf 12 embryotransferu behem 3 let.Ted zmena CARu, 2.ivf a prvni pokus vysel. A jinak dekujeme, ja taky vsem samozrejme gratuluju :).A snad Ti nebude spatne dlouho. V jakem tydnu Ti zacalo byt spatne? Mne zatim jeste neni nic, jen mam vetsi prsa trochu bolava.Ale na nevolnosti je asi brzy a nekdo je ani nema.No uvidim jak to budu mit ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
19.5.23 12:49
@Lenny93 píše:
@Lilithis Dekuju, jsi hodná ❤️ jako je to hnus.. Dneska od rana už tak 10× na záchodě 😂 🤦‍♀️ zkusila jsem si koupit taky ten Antimetil, tak jsem zvedava.Jinak holky všem moc gratuluji, co tu jsou nové ❤️
Ja jsem taky po ivf.Pri prvnim ivf 12 embryotransferu behem 3 let.Ted zmena CARu, 2.ivf a prvni pokus vysel.A jinak dekujeme,ja taky vsem samozrejme gratuluju :) .A snad Ti nebude spatne dlouho.V jakem tydnu Ti zacalo byt spatne?Mne zatim jeste neni nic,jen mam vetsi prsa trochu bolava.Ale na nevolnosti je asi brzy a nekdo je ani nema.No uvidim jak to budu mit ja.
@Marta.Gr95 píše:
Ahoj holky, ráda se k vám přidám :hug: U nás trochu neplánované, ale přesto velmi vítané :srdce: Dnes jsem 5+5 a na kontrolu jsem objednaná v pondělí, to budu 6+1, tak jste mě tu trochu navnadily, že už hodně z vás v tomto týdnu vidělo srdíčka.
Jinak TP mi dle menzesu vychází taky na 16.1., to je nás tu teda požehnaně :D Jinak špatně mi zatím není, jen mám stále hrozný hlad. Kdy vám nevolnosti začaly? Je to mé první těhotenství, tak zatím ve spoustě věcí tápu :DPro mě je zatím nejhorší bolest prsou. Kolikrát mám pocit, že se z tý bolesti snad rozbrečím. :)

Gratuluju, ja jsem 5+6 dneska, ale podle ivf kalkulacky, mela jsem ivf.Tak buhvi jak je to doopravdy.Ale mame to jinak podobne.Taky mi zatim nic neni, jen prsa bolava a taky jdu v pondeli na ultrazvuk, to budu 6+2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
19.5.23 13:30

Termín 16.1.

To je až komické, kolik nás tu je se stejným termínem :D Jsem zvědavá jak moc se to rozhodí po screeningu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
19.5.23 14:40

Mně appka ukazuje 15.1. :mrgreen: jinak už je mi zase dobře po té ranní nevolnosti. Tak asi ok. Pořád teď hledám výmluvy proč s našima nejdu na pivo, chodili jsme každý pátek, a teď už po 2. Nejdu, navíc jsem nepila ani na zahradě :mrgreen: no mám takový pocit, že to brzo prokouknou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
19.5.23 14:42
@DeniHop píše:
Mně appka ukazuje 15.1. :mrgreen: jinak už je mi zase dobře po té ranní nevolnosti. Tak asi ok. Pořád teď hledám výmluvy proč s našima nejdu na pivo, chodili jsme každý pátek, a teď už po 2. Nejdu, navíc jsem nepila ani na zahradě :mrgreen: no mám takový pocit, že to brzo prokouknou :lol: :lol:

To je tezke skryvat, ja na teambuildingu mela vymluvu, ze mam detox alkoholovy :D. Ale nasi to vedi, protoze vedi, ze jame byli na ivf a kdy byl presne embryotransfer, tak se ptali logicky jak to dopadlo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
19.5.23 14:49

@mesic09 no právě :lol: chtěli jsme jim to říct až 17.6. o víkendu, to snad budu 11tt. Ale mezi je víkendů, že si myslím, že mi dojdou výmluvy :lol: navíc teď budou samé grilovačky a bude u mě divné, že si nedám pivo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
19.5.23 14:53

@frauhofman to já naštěstí ještě nezvracela. Nějak to v práci přešlo. Ale doufám, že se to nerozjede, do toho července to prostě musím nějak doklepat, smlouva mi skončí v srpnu a pak už nenastoupim :lol: pokud budou nevolnosti jen ráno, tak ok, ale mít je ve škole, tak to neoducim :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
19.5.23 20:22

@Katynka6 dnes 5+2. Ale byla bych ráda, kdyby to tak zůstalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
19.5.23 20:54

@Kecka8 já dnes taky 5+2 😃