TP leden 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
420
20.5.23 19:52

Já brala kyselinu listovou a od zjištění těhotenství jsem si koupila Pregnafolin 1,prej to má stejné složení jako Femibion mi řekla paní v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
20.5.23 20:16

@Katerinnn mě fungujou zázvorový lízátka z lékárny, nebo bonbony z DM. Holky tu psaly i nějaké léky, tak Ti daj určitě tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
20.5.23 21:03

@Katerinnn Dneska jsem poprvé vyzkoušela kolu po lžičkách a fakt to zabralo. Jinak tyhle bonbony z Rossmanna jsou fajn, lízátka mi teda vůbec nepomáhají. A z léků někdo doporučoval Antimetil, ale ozkoušený ho nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
20.5.23 21:28

@Katerinnn jak je tu doporučován Antimetil, já ho brala i jako neteěhotná a fungoval mi, tak třeba pomůže i v těhotenství. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
20.5.23 21:45

Ja beru Femibion, brala jsem ho i u dcery 😊

Jinak Antimetil zkouším druhý den.. No je to takovy 50/50 u mě 🤷‍♀️ píšou 2 denně max těhotný.. No vzala jsem si vcera a dnes ráno a nějaká úleva přišla. Jako pachuť v puse zůstala, jen ty nevolnosti byly lepší. Odpo a večer uz me ale bylo blbě včera i dnes - a to jsem včera měla druhý prášek a dneska teda bez prášku odpoledne.. Jako pokud mi to obcas třeba na půlku dne pomůže, budu ráda. Ale jinak zvracím dal a dal 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
21.5.23 09:21

@Julieza díky za tip, přijde mi to složením i možná lepší než ten Femibion. A cena je víc než skvělá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
21.5.23 10:35

Ahoj holky,
Já bych se moc rada přidala, ale nejsem si jistá na jak dlouho. Byla jsem strašně šťastná, když jsem objevila dvě čárky, po cca 14 dnech jsem ale začala špinit. Jela jsem na pohotovost ( podle menstruace jsem měla byt cca 6+1), tam mi doktorka řekla, ze je všechno v pořádku ale ze to vypadá jako o týden mladší těhotenství, viděla pouze malý gestacni vacek bez ničeho. Teoreticky je možné, že bych otěhotněla o týden později, jenže to by znamenalo, že jsem měla pozitivní Clear Blue 8DPO, což se mi nezdá. Takže si spis myslím, že se to přestalo vyvíjet a ze 5 +2 jsem byt nemohla, spis 5+4 :( je tu někdo kdo měl cca 5+4 take jen malý gestacni vacek? A nevíte jestli je normální, ze by ten vacek přestal růst, většinou jsem četla, ze vacek roste, ale je prázdný. Doktorka na pohotovosti nebyla moc příjemná, řekla mi, ze takhle brzy stejně nikdo neví, jestli to vydrží, dala mi Utrogestan a Cau. Další prohlídku mám až 30.5. Díky za jakoukoliv zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
21.5.23 10:50

@Lenny93 ahoj, mne se udělalo moc lip po vysazeni femibionu tak zkus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
21.5.23 11:14

@furious_s ahoj, já byla 5+1 na kontrole a byl tam taky jen váček, nic víc, to bude určitě v pohodě :) všude čtu že 6 a 7tt charakterizuje špinění, tak pokud to bylo jednorázově, tak to bude v pořádku:) já jdu na kontrolu v pátek, to budu 6+4tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
21.5.23 11:23

@DeniHop prave ze už spinim skoro týden, nezhorsuje se to, ale ani nelepší :( a jak rikam já si myslím, ze už jsem musela byt dal nez 5 + 1, protože to jinak nevychází s tím testem :( Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
21.5.23 12:42

@furious_s co čtu, tak hodně bývá mladších s pak to doženou :) věřím, že to bude v pořádku. Ale asi nezbývá než počkat do kontroly. Nebo si doktorce zavolej, zda tě nevezme dřív, když máš takovýhle problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
21.5.23 20:45

Ahoj, nevite jak je to s zelezem? Jak zjistim, kolik ho mam nebo jestli mam na to automaticky neco brat? Beru ted jen Femibion, jsem 6+1 nejspis podle ivf tabulky. Zitra jdu na prvni ultrazvuk, tak uvidime, jestli tam neco bude uz videt.
Jinak mi nic neni, jen mam vetsi prsa trosku a jsem unavenejsi.😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.23 21:03

Holky, taky tak hrozně krkáte? :oops: Krkám teď x-krát denně jako starej námořník. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.23 21:08

Ahoj :mavam: pridavam se k lednackum, zatim tedy jen nepotvrzene, na gyndu jdu 6.6 zatim jen pozitivni test a podle posledni MS 4+4, kalkulacka ukazuje TP 24.1
Doma mam 6ti leteho syna. V Prosinci jsem si nechala po 5ti letech vytahnout telisko a az ted se objevily 2 // tak uvidime, zda to bude uspesne. Vsem ostatnim drzim palce at jde vse jak ma :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7
21.5.23 21:30
@Anonymní píše:
Ahoj :mavam: pridavam se k lednackum, zatim tedy jen nepotvrzene, na gyndu jdu 6.6 zatim jen pozitivni test a podle posledni MS 4+4, kalkulacka ukazuje TP 24.1
Doma mam 6ti leteho syna. V Prosinci jsem si nechala po 5ti letech vytahnout telisko a az ted se objevily 2 // tak uvidime, zda to bude uspesne. Vsem ostatnim drzim palce at jde vse jak ma :srdce:

Tak to se přidávám také s termínem dle kalkulačky 24.1., zatím také nepotvrzené doktorkou, jen testem… držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí