TP leden 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.5.23 09:32

Ahoj holky, taky se k vám přidávám, termín 2.2.2023, první kontrola bude teď v pondělí 23.5., mám hrozné nervy, jelikož první těhotenství skončilo zamlklým těhotenstvím v 8tt, poté jsme se snažili přes rok a už jsme měli podstupovat i umělé, když to najednou vyšlo přirozeně :)

• Citovat
  • Upravit
12374
18.5.23 12:37

@Kecka8 To uteče a na kontrole bude vse v pořádku ❤️

@Verča22938 Moc gratuluji a příště už srdíčko určitě bude ❤️

Jinak holky ja dostala taky prukazku ted v utery, to jsem byla 6+1 a srdíčko bylo vidět. Každý doktor si to prostě dela podle sebe 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
18.5.23 12:38
@Anonymní píše:
Ahoj holky, taky se k vám přidávám, termín 2.2.2023, první kontrola bude teď v pondělí 23.5., mám hrozné nervy, jelikož první těhotenství skončilo zamlklým těhotenstvím v 8tt, poté jsme se snažili přes rok a už jsme měli podstupovat i umělé, když to najednou vyšlo přirozeně :)

Gratuluji a neboj se, teď bude určitě vse v pořádku 🙏 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.23 16:44

Ahojky holky,

já se taky hlásím k TP 16.1. :D a zatím anonymně.. Páč moje 3., jsem stará a nevím co bude 8)
Dle pondělní návštěvy jen zvětšená děloha, z krve HCG 160.. Dnes podle MS 5+3..další návštěva příští čtvrtek.

Zatím se cítím dobře až na občasné táhnutí břicha zad a dušnosti po pár metrech chůze..a to jsem aktivní jak pracovně tak i v soukromí.. :nevim: :D

Anonym třeba Veverka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18.5.23 17:29

Ahoj holky,
taky se k Vám přidám. Jedná se o mé druhé těhotenství momentálně jsem 5+6 a srdíčko už bylo vidět. :) TP 12.1.
Cítím se fajn až na ty dušnosti.
Zatím Marťasek :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
18.5.23 19:23

Dneska jsem holky zacala 7 tyden a moje nevolnosti jsou nejhorsi vzdy vecer. Zitra jdeme z prace na bowling a pak posedet, slavi se 3 narozeniny a jedny bohuzel i moje :zed: a uvazuju, ze se na zitra hodim do prace marod a dam si praci z domu abych se te akci vyhnula. Bojim se, ze se mi udela spatne, jakmile donesou jidla na stul. Je mi spatne jenom na ten zitrek pomyslim :poblion:. Sice mozna budou mit kolegove reci, ale budu aspon v klidu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
18.5.23 20:25

Anonym @Marťásek9 Holky moc gratuluji ❤️

@Katynka6 Jeeee ani nevíš, jak te chapu a soucitim s tebou. Me uz cca 2 tydny zpět začalo být špatne, ale az ted od nedele zvracim.. A je to šílený. Dneska třeba tak 20×.. 🤮 🤦‍♀️ Mam 3 letou dceru a je to náročný. Zveda se mi žaludek pri představě různých jídel.. A to, na co jsem měla dneska chuť a snedla, letělo nakonec ven.. Hele rozhodni se čistě podle sebe a tak, at jsi hlavně v pohodě. To je nejdůležitější než práce a posezení ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
18.5.23 21:46

@Lenny93 ježiši fuj! Všem vám, co zvracíte fakt nezávidím a přeju, ať to co nejdřív vymizí :srdce: a nám, co je blbě ale ještě jsme šavli neházeli, ať to tak co nejdýl zůstane :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
19.5.23 06:22

Tak holky, já si včera říkala, že mi nevolnost zmizela a bylo mi úplně dobře a teď ráno mi přítel nachystal snídani a já to do sebe nemohla natlačit, žaludek na vodě, jogurt musel dojíst, protože z té konzistence se mi dělalo blivno :roll: doufám že to nebude celý den, od 8 učím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
19.5.23 07:28

@DeniHop Soucítím. Já myslela, že ty nejhorší nevolnosti mám za sebou a hned druhý den po kontrole u doktorky mi začalo být zle a poprvé jsem se opravdu ze*lila. Druhý den lepší, ale furt nic moc. Moje studentka (učím dospělé cizince) je gynekoložka a říkala mi, ať vynechám všechno kyselé: džusy, citrusy. A případně si dávám kolu po lžičkách. Je pravda, že tak hrozné blbě mi bylo právě po nějaké čerstvé šťávě. Taky jsem zjistila, že mi po ránu nedělá dobře kaše s mlékem, radši pečivo s máslem a šunkou. Ale ono se to mění ze dne na den. Držím palce, ať se žaludek zklidní a před studenty ho udržíš. Já jdu zítra od desíti na školení, tak z toho mám strach (jinak učím jen online). Nerada bych těhotenství propálila, ale jestli mi bude blbě, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
19.5.23 07:28

@DeniHop snad se ti uleví, já dneska první den zkouším testovat tabletky Antimetil na nevolnosti, tak jsme zvědavá, já mám ty nevolnosti celodenní a večer je nejhorší tak uvidím co zmůžou :) snad ti bude lépe, představa, že se mám postavit před studenty, tak to bych nedala. Já tiše trpím u počítače.

Včera jsem měla chuť na kuřecí vývar, tak málem jsem ho nedovařila, v půlce vaření jsem musela se jít projít, pak si dala 3 lžičky a dojídal manžel, tak jsem zkusila kousek croissantu a i ten kousek dojedl, takže u nás bude první měsíce určitě přibírat tatínek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
19.5.23 07:32

@frauhofman já ted pár dní pila občas pomerančovou štávu a je pravda, že tyto dny jsou horší, tak zkusím vynechat. Četla jsem někde, že voda s citronem by mohla pomoct, tak jsem zkusila místo toho pomeranč :think: Je pravda, že člověk musí zkoušet. Já si nastavila v hlavě, že ve 12 týdnu mě to určitě přejde, tak odpočítávám dny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
19.5.23 07:53

Ahoj, pokud bude vse dobre, tak se pridavam. Vychazi mi to podle ivf kalkulacky na 13.1. :) V pondeli jdu na ultrazvuk, tak uvidim co dal.Snad nude videt srdicko :srdce:. Jsem nejspis 5+6. Ale buhvi jak mi to spocita pak doktor. S tim IVF nevim jak se to pocita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
19.5.23 10:18

@mesic09 věřím, že vše dobře dopadne! Gratuluju! :kytka: Mě po IVF počítali klasicky od poslední menstruace, ale mě to tam haprovalo jen o pár dní, takže ten rozdíl není velikej. A nepočítá se to později spíš podle velikosti plodu? To by možná poradila nějaká zasloužená maminka :lol: Vím, že jedna kamarádka měla dost opožděnou ovulaci, tak tam měla rozdíl mezi “oficiálním” početím a tím doopravdickým tak týden až dva, a vzhledem k tomu, že jí to nebavilo už všude vysvětlovat, tak prostě hlásila poslední menstruaci posunutou, aby to pasovalo na tu její ověřenou ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
19.5.23 10:48

Ahoj holky, já zatím kromě lehké únavy a to jen některé dny + trošku citlivá prsa musím zaťukat, že mi je skvěle. Doufám, že to vydrží co nejdéle :lol:
Přeji ať je všem brzy lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky