Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ruzulka Taky si během tohoto týdne zavolám, ale nechce se mi volat z práce, aby to někdo neslyšel, tak musím počkat na čtvrtek, to je tam domtorka i později odpoledne ![]()
Ahoj holky,
Dle ms jsem dnes 6+2, byla jsem dnes u doktora a bohuzel jeste nevidel srdicko, takze mi tehotenstvi zatim nepotvrdil. Byl tam videt pouze nejaky vacek… mate nekdo podobnou zkusenost? Dekuju
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Dle ms jsem dnes 6+2, byla jsem dnes u doktora a bohuzel jeste nevidel srdicko, takze mi tehotenstvi zatim nepotvrdil. Byl tam videt pouze nejaky vacek… mate nekdo podobnou zkusenost? Dekuju
Ahoj, ja si myslím, že to možné je. Srdíčko nemusí být hned vidět od ukončeného 6.týdne.. Může být klidně o týden dyl. Kdy si te doktor pozval na další kontrolu a co ti k tomu vlastně teda rekl? 😊
Ahojte holky, taky je vám takový vedro jak mě? Doufám, že na mě nic neleze a je to jen progesteron. Normálně bývám úplný rampouch, ale už i manžel komentoval, jak ze mě sálá teplo. V diskuzích jsem ale našla, že by to snad mělo být normální, tak snad.
@Lilithis Jj, mám pořád teplotu 36,9, což u mě vždycky značilo zvýšenou teplotu a nějakou začínající nemoc.
@ruzulka já to mám stejně, furt zalezla pod dekou a stejně zima
Jo jo zima, únava a hlad!!!
už i manžel mi řekl, že se mu líbí jak mi chutná.
vždycky když mám pocit žaludku na vodě, tak to prostě zajím ![]()
@Lilithis Dcera je ted nachlazena, tak jsem ji navečer merila a schválně i sobě a 36,9 😁 takže to je normální, že ta teplota je trošku vyšší. Měla jsem to i u dcery 😊
@ruzulka Ty jo a ja od vcera zvracim a zvracim 🤮 😂 představa snad jakýkoliv jidla a je mi fuj 😂 ale teda dneska jsem si koupila meloun a to jsem si pochutnala. No u dcery jsem nechutenstvi a xkrat zvracení během dne mela az tak do 20tt, tak jsem ted zvedava 😂
@ruzulka jooo, příjde mi, že jím neustále
jogurtů, kterých jsem se od střední nedotkla, mám plnou ledničku, kdežto z musli tyčinek, které jsem si koupila do zásoby, se mě navaluje.
@Lenny93 Meloun jsem taky moc nemusela, ale schválně si ho koupím, dostala jsem na něj zrovna chuť jak o něm píšeš ![]()
No je to jiný stav, to se nedá svítit
![]()
Souhlasím, mám šílenou zimnici už několikátým dnem. A ta únava! Ta je úplně šílená. Hrozně mě limituje. Nejsem zvyklá být neproduktivní, tak se těším, až to ustoupí ![]()
K.
@Lenny93 a kolik jsi? Já doufám že se mě zvracení vyhne, já to úplně nesnáším
zatím mám jen žaludek na vodě a dnes se přidal i velký průjem, pardon, ale je to příznak, tak to sem asi patří
![]()
@DeniHop to jsme na tom stejně. Já mám ze zvracení snad i nějakou formu fobie. Když mi je špatně tak to v sobě držím zuby nehty
asi 16 let jsem nezvracela a nehodlám to měnit ![]()