TP leden 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12374
15.5.23 10:46

@Lilithis @petisimi95 Ahoj holky :kytka: moc gratuluji a at je vše v pořádku ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.5.23 14:27

Přidávám se k vám :mavam:
Po dlouhém čekání jsem se dočkala dvou čárek a jestli vše dobře dopadne, tak moje 6ti letá dcerka se v lednu dočká svého vysněného sourozence :srdce:
Taky máte tak šílený strach, že se něco po…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
15.5.23 14:42

Ahoj holky, my jsme se s přítelem snažili 4 roky, z toho mám za sebou 3 pokusy o umělé oplodnění, v zimě jsem podstoupila celý IVF cyklus znovu, z toho mám schovaných 7 mrazáčků. Dala jsem si od všeho pauzu a minulý týden v úterý mi vyšel pozitivní test, tak se asi zadařilo nakonec úplně přirozeně. V pátek jsem si nechala jako samoplátce změřit hcg z krve a bylo jen 71, tak jsem si říkala, že to je asi ztracené. Dnes jsem si zašla na krev znovu a je to 307, tak uvidím jak to půjde dál. K doktorovi jsem objednaná až 25.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
15.5.23 15:27

@Zuzana.Ji ahoj, já mám taky hrozný strach. První těhotenství nevyšlo a mě tak trochu praskla ta naivní bublina a teď se pořád hrozně bojím, že se to zase pokazí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
15.5.23 15:31

@mverca Taky jsem si chtěla dnes skočit na krev, ale nevyšlo mi to. Zítra taky nebudu mít čas a pak přemýšlím jestli to má ve středu ještě cenu nebo jestli už to nechám být. Každopádně zítra se chystám volat k doktorce, tak jsem zvědavá na kdy mě objedná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.5.23 15:50

@ruzulka V kolikátém týdnu teď jsi? Já v 5. a ještě jsem ani neměla odvahu se objednat k Dr. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
15.5.23 15:52

@Zuzana.Ji Mám šílený strach, ale jak tu kolem mě běhá 18ti měsíční dcera, tak nemám tolik času na to myslet, takže to utíká líp, než když jsem čekala dceru. :D K doktorce jsem se teda objednala na 8+1, dnes jsem 7+0…

Příspěvek upraven 15.05.23 v 15:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
15.5.23 15:55

Holky, ja psala jako anonymní, už nebudu. Taky mám hrozný strach, je to moje první těhotenství. K doktorce jdu zítra, ale asi mi to moc nepomůže, protože stejnak asi nebude v 5+1 nic vidět. :roll: jinak jsem hrozně unavená, v práci mi furt tresti hlava a nemůžu se vůbec soustředit (učím na ZŠ), je to nějaký náročny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
15.5.23 15:57

@DeniHop Třeba už bude vidět aspoň dutinku a potvrdí ti, že to není mimoděložní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
15.5.23 16:01

@TerkaTA aspoň to by bylo fajn, pozvala si mě brzo, protože mám docela křeče v břiše, tak aspoň to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
15.5.23 16:34

@Zuzana.Ji Zítra začínám 6. týden. Já chci volat takhle brzo, protože u mě na gyndě ordinují jen v úterý a ve čtvrtek a ještě se tam navíc střídají dva nebo tři lékaři a já vím, ke komu konkrétně chci, takže aby se nám povedl najít společný termín. :D ideálně bych chtěla jít 7-8 týden, tak uvidíme. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
15.5.23 16:36

@DeniHop Tak jsem zvědavá na poznatky od doktorky. ☺ Budu se zítra těšit na fotečku. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
15.5.23 16:51

@ruzulka dám vědět. :) Myslíš že dostanu fotečku už tak brzo jo? 8o ale bylo by to pěkné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
15.5.23 17:22

@DeniHop Já myslím, že jo. Minule jsem byla taky nějak v 5/6. týdnu a měla jsem fotečku. Zkusím dohledat. ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.5.23 17:34

Ahojky :srdce: rada bych se k vám přidala, jen se bojím, jestli to není předčasně. :?
Na tehu testu uz to jde krásně vidět, ale MS by měla asi přijít až středa -pátek tak mám ještě par dni. Poslední MS jsem mela takovou slabou a táhlou od 20.4. pak nic pak zase 22.4. do 25.4 ale poradně jsem nevěděla jestli to je menstruace a nebo ta pseudo protože jsem vysadila HA 14.4. Takže přesně kdy jsem mela ovulaci nevím, netestovala jsem, čekali jsme s manželem, ze se povede až tak za 2-3 měsíce a ono to vypadá první měsíc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí