Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dulda píše:
Ahoj!Já to počítala podle data početí, podle aplikace, ale už sem byla u dr. a ta mi teda řekla, že jsem zhruba v 6. Týdnu, tak nevím
, každopádně srdíčko v pohodě, a za 3 týdny jdu na další kontrolu. Tak to ti přeji hodně štěstí! Mně je 24, dítko moc chceme, tak snad bude vše ok. Jinak mojí švagrové je 42 a teď porodila krásnou zdravou holčičku
.. Jak ti dopadla kontrola a jak ta kontrola vypadala, prosím? U mojí dr mi to přišlo hodně rychlé.
Díky
To srdickoti zavidim. Jsem 6+1 Ale viděla zatím jen váček. A na kontrolu si mě pozvala příští čtvrtek, protože srdíčko ještě neviděla
. A dala mi utrogestan, že mi je 40. Mimo si taky moc preju. Hele kontrola byla taky rychlá. Nejdřív na kozu, podívala se, prohmatala. A pak vaginalni ultrazvuk..
@bejuna29 a kdy jsi mela posledni ms pripadne ovulaci? Taky byl u me videt pouze vacek, sice rikala ze vse je v poradku ale
Doufam, ze se to pohne a v pondeli bude uz srdicko. Tak drzim palce na ctvrtek
@fleur38 píše:
@bejuna29 a kdy jsi mela posledni ms pripadne ovulaci? Taky byl u me videt pouze vacek, sice rikala ze vse je v poradku ale
Doufam, ze se to pohne a v pondeli bude uz srdicko. Tak drzim palce na ctvrtek
Poslední MS 30.3…ovulace podle všeho nějak 13.4. Nebo 14.4.
To bude dlouhý týden…
@bejuna29 tak to ja 19.3. Ms a ovulaci jsem mela 5.4.
Takze to vypada, ze je mensi nez by melo ![]()
@fleur38 píše:
@bejuna29 tak to ja 19.3. Ms a ovulaci jsem mela 5.4.Takze to vypada, ze je mensi nez by melo
A teď se udrž v klidu viď…Do příští kontroly. Snažím si říkat, že to stejně neovlivnim…co bude bude… holt musíme vydržet. Držím palečky!
@bejuna29 jo to je fakt, bud to bude dobre nebo
tak musime vydrzet ![]()
Holky závidím vám, že máte už kontroly za sebou nebo vás v nejbližší době čekají. Já mám teda termín porodu až 19.1,takže na kontrolu jdu až 2. 6. Ale to čekání je hrozne, navíc po předchozím potratu trnu hrůzou při každém pichnuti. No musíme vydržet že, držím vám všem pěsti ![]()
@Annadam ahojky, to cekani je nejhorsi, moje uplne prvni tehotestvi bylo zamlkle, pak se mi ale narodil syn a brzo na to dcerka, u ktere jsem byla uplne v klidu, ale kdyz jsem otehotnela loni na podzim, od zacatku bylo neco porad spatne a na screeningu vyvojova vada. Takze revize a ted jsem nervozni jak sanky v lete, a doufam, ze to vyjde v poradku😌 a 2.6. Bude aspon vse krasne videt😍
@Baruuskaa píše:
@Rachel_cz já 3.1 😂 taky čerstvý. Snad to bude dobrý
No zatím to jde, tak doufám, že se taky držíš ![]()
@Annadam píše:
Holky závidím vám, že máte už kontroly za sebou nebo vás v nejbližší době čekají. Já mám teda termín porodu až 19.1,takže na kontrolu jdu až 2. 6. Ale to čekání je hrozne, navíc po předchozím potratu trnu hrůzou při každém pichnuti. No musíme vydržet že, držím vám všem pěsti
ono zatím není co závidět… zatím byl vidět jen váček, teď čekáme na srdíčko… a to musím vydržet do příštího čtvrtka a zobat utrogestan a doufat, věřit, že vše bude oka… to čekání je na palici a to mi řekla kámoška, která je teď v 6 měsíci (po IVF), že teď už budu pořád jen na něco čekat ![]()
Ahojky, mela bych byt ted 5+6 tt a v utery jdu na prvni kontrolu. Jsem zvedava co me ceka ![]()
Ahojte holky ráda bych se přidala. Dnes Jsem 5+2. Na první kontrolu/utz jdu 22.5
Snad bude vše v pořádku a hlavně bude
Termín mi podle kalkulace vychází na 11.1.2021 a bylo by to naše druhé. Bylo by fajn kdyby to i vyšlo. První syn je totiž 11.10.2018
@bejuna29 píše:
To srdickoti zavidim. Jsem 6+1 Ale viděla zatím jen váček. A na kontrolu si mě pozvala příští čtvrtek, protože srdíčko ještě neviděla. A dala mi utrogestan, že mi je 40. Mimo si taky moc preju. Hele kontrola byla taky rychlá. Nejdřív na kozu, podívala se, prohmatala. A pak vaginalni ultrazvuk..
Aha aha, mne se na prsa ani nepodivala. Každopádně jsem mela zaroven i ster z delozniho cipku, a ted druhy den sem tam zaspinim. Snad to neni nic spatneho. ![]()
@Dulda píše:
Aha aha, mne se na prsa ani nepodivala. Každopádně jsem mela zaroven i ster z delozniho cipku, a ted druhy den sem tam zaspinim. Snad to neni nic spatneho.
kozu jsem myslela to vyšetřovací křeslo, ne prsa
, na prsa mi taky nekoukala, jakože jsem si nejdřív vlezla na to křeslo, prohlédla mě, prohmatala a pak dělala ten ultrazvuk…
ale po stěru asi špinit můžeš, i všude píšou, že v prvním trimestru můžeš špinit… ale k tomu se nemůžu vyjádřit, to nemám…