TP Prosinec/Leden2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
472
21.5.20 08:30

@ANEZKAZa taky mam parecek :mrgreen: to je super, to mas fakt podobne :hug: u nas teda obracene syn je starsi a dcera mladsi. Ja mela zamlkle jeste pred synem, ani jsem netusila tehdy ze neco takoveho je, pak jsem otehotnela se synem asi za 10 mesicu, a kdyz byl malymu presne rok a par dni vznikla dcera :lol: :lol: vsichni me strasili ze se po… ale syn je takovy hodny zlaticko uz od mala. Za to dcera je vtelenejch 10certu :cert: :mrgreen: takze ted jsem zvedava. A dalsi potrat jsem bohuzel mela Letos v lednu, ale to bylo horsi, sice bylo od zacatku vsechno blbe, ale pak na screeningu diagnoza eedwardsuv syndrom a musela jsem rychle na revizi. Jediny stesti bylo ze byl vyvojove pozadu a nemusela jsem jeste mit vyvolavanej porod, deti doma byli zachrana, ale i tak to bylo strasny :( takze ted jsem uz po 5.tehotna, a doufam, ze to vyjde :roll: śe strach mam hroznej a jinak cely telo me boli taky, je mi hrozne blbe a pripadam si jak kdyby me prejel parni valec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
21.5.20 08:35

Ja si merim uz leta teplotu a je fakt ze ovulaci jsem snad nikdy nemela driv nez 16dc ale spis 17-18. Podle tech teplot je dobry jak pak clovek vidi co se deje, takze tehotestvi poznam uz i bez testu :D ale treba ovulcni testy mi snad nikdy nevysly pozitivni :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
21.5.20 09:43

@fleur38
jj o vtělených čertech něco vím :mrgreen: U nás taky spis dcera…ale menší bývala zvladatelnějši…jenže mívala záchvaty vzteku a s miminkem to byla pak sranda. Teď se mydlej a už se těším až půjde v pondělí dcerka do školky 8) Teda to je také slušný příběh…Neboj se, neměj strach ( to je nejhorší nepřítel). Taky to mám v sobě a bojím se, aby se to teď po únorovém nezdaru zase neopakovalo. A přesně- v té chvíli byly záchranou děti. Věřme tomu, ze to zle a nepříjemné máme už za sebou. Moc Ti to přeju, dej vědět určitě po kontrole! Kdy jdeš? Ja jdu až v pondělí 1.6.,snad to také do té doby vydržim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
21.5.20 09:46

A co se tyče bazalky, také merim..asi třičtvrtě roku…no a fakt se to vyplatí…ovulace msm obvykle taky tak až 17-18 den cyklu..ale vím, ze některé to mají ještě později..22 třeba nebo dal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
21.5.20 12:18

@ANEZKAZa no je fakt ze kdyz se mi narodila dcera, syn mel 21 mesicu a pliny, ale nejak to vsechno bylo super a v klidu, navic on je od mala hroznej spac, takze to byla vyhoda. My skolku nemame, tim ze jsem doma s malou mi rekli, ze jako prednostne maj narok pracujici, tak chapu no :nevim: ale zase je fakt ze si spolu vyhrajou a nechaj me v klidu umirat na nevolnosti :lol:
Taky si rikam, ja jdu az 8.6 :roll: ale bud to bude dobry a nebo nebude, asi jsem nejak smirena, ale rikam si na druhou stranu 2× po sobe snad ne.. kord kdyz mam dve zdrave deti :think:
A je fakt ze s tema dvouma erama to pekne utika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
21.5.20 13:11

No ja mám 21,5 měsíců :) ale úplně super to nebylo, i když syn dost často spal, tak to slo :D Jooo, bude to proste teď dobrý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
21.5.20 13:12

Oprava- 22,5 měsíců jsou od sebe :) detailovani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
21.5.20 13:19

Me hlavne prislo, ze jak jsem mela druhej porod krasnej a rychlej, vsechno pak bylo krasny, narodila se na konci dubna takze bylo hezky slunicko, mam takovy hezky vzpominky. Prvni porod byl hroznej, mela jsem hodne velky krevni ztraty, a porad jsem omdlivala z anemie, kojila jsem jen do 3 mesice ptz nam sestra u detsky rekla ze malo pribira a hned musime dat flasku. No jeste prvorodicka jsem poslouchala jak ovecka a vedela prd :lol: :lol: :lol: tal doufam ze se zadari a bude i treti porod dvakrat prd a hotovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2162
21.5.20 13:37

Holky, tak já vás s pláčem opouštím, dnes po kontrole v 7+3 bez srdeční akce, rovnou mě poslala doktorka do Podolí na kontrolu jiného gynekologa. tam ultrazvukem rejdila sem a tam a bohužel potvrdili závěr mé doktorky :-( od poslední kontroly sice k drobnému posunu došlo, že se ve žloutkovém váčku objevil i zárodek, nicméně srdíčko nikde, ani s dopplerem. dle ultrazvuku v Podolí plod odpovídá 6+6, žloutkový váček příliš velký = to prý značí, že se vývoj zastavil, žloutkový váček se má zmenšovat. navíc zjištěn hematom, to prý také není dobře, doporučili revizi a v úterý na ní jdu :-(
ještě že máme ty roušky… jela jsem uřvaná v mhd s nudlí u nosu bez kapesníku, ale nevzdávám se. je mi sice 40, ale aspoň už vím, že otěhotnět můžu (navíc hned na poprvé, jeden jediný sex v měsíci), teď to ještě donosit…příště to vyjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.20 16:08

:-)

8.12 :D

• Citovat
  • Upravit
472
21.5.20 17:20

@bejuna29 to je mi moc lito, ach jo, take jsem mela uplne prvni tehotestvi zamlkle a to mi bylo 24, takze vekem to urcite neni a priste se podari :hug: moc drzim palce at mas brzo za sebou revizi a brzo dve carky na testu :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
21.5.20 18:13

@bejuna29 ach jo, je mi to líto… :,( Taky mám za sebou zamlkle, po revizi proběhla jedna ms a teď čekáme zas, srdíčko zatím bije, tak snad to půjde už dobře. Nevzdávejte to, další se už povede! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
21.5.20 18:21

Vite co je hrozny, prijde mi, ze minimalne zamlkle mela skoro kazda z nas tady 8o
Ale ve svem okoli jsem ja hroznej mimozemstan, vsechny kamaradky vetsinou hned napoprve otehotni, od pocuranyho testu oznamujou, zadny spineni, zadny problemy, pak teda snad jedna moje kamoska rodi spontalne zbytek cisarem :think: ale proste tehotenstvi jak z reklamy :D
Nebo je to mozna tim, ze mame vsechny spatny zkusenosti proto se tu schazime :kytka: :srdce:
Ukoncuji filozoficke okenko :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
21.5.20 18:31

@bejuna29 :,( to mě mrzí, držte se! Já měla potrat teď v březnu, v 7tt, podarilo se nam otehotnet hned na poprvé. A teď v dubnu po jedné MS, mimo tu potratovou, jsem opět těhotná, takže neztrácejte naději, bude to zase dobré a ty dva měsíce utečou ani nevíte jak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
21.5.20 18:34

@fleur38 jj taky v okolí nikoho takto neznám, přitom je to tak časté :zed: o to to bylo víc na palici, ale tady na emiminu byla velká podpora, holky co pak hned otěhotněly a pokud naskočí dobře cyklus, tak není podle mě na co čekat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí