Trable s náušnicemi

Jajvy
22.4.15 21:16

Trable s nausnicemi

Ahoj. Dceri jsem v lednu nechala nastrelit nausnice. Holka ma 2 a pul roku. Nausnice jsou pry pozinkovane mi tehdy rikali a pry se muzou nechat dyl nez 6 tydnu.Tak jsme nechali. Nedavno ji kolem nausnicky mirne oteklo ucho, jen kolem te tecky a mela tam hnis. Cistila jsem ji to vat. tamponem v hermanku a zmizlo to.No a ted se ji to zaclo delat zase, na stejnem uchu. Koupila jsem na to Betadin nebo jak se to jmenuje. Myslite, ze mame ty nausnice uz vymenit za zlate? nebo to muze byt tim, ze si na usi saha spinavyma rukama? mate s tim zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
22.4.15 21:19

Vyměň za zlato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
22.4.15 21:19

Vyměnila bych za zlaté, které bych předtím pořádně vydesinfikovala, stejně jako ouško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
22.4.15 21:20

Vyměnit náušnice a na mazání jsme měli od dr. ophthalmo framykoin mast, ale to je myslím na předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
22.4.15 21:37

Na sto procent to bude tim, že nejsou zlaté. první naušnice do čerstvé rány mají být vždy zlaté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
22.4.15 21:52

@Jajvy určitě bych dala zlaté. Jako dítě jsme jiné nesnesla. A mazala bych framykoinem (je na předpis).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
22.4.15 22:06

Tak ty nastrelovaci by mely byt maximalne antialergicke, o pozinkovani jsem teda jeste neslysela, tady nastreluji bud chirurgickou ocel nebo bioplast. Zato lidi, co maji alergii na zlato, par znam. Kazdopadne bych to zlato zkusila, ale poradne vydezinfikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
22.4.15 22:49

@ugluk malá mela titanové, teď má rhodiovane stříbro, neb já právě špatně snažím zlato.
Jinak dceři ouško taky dvakrát trochu hnisalo, jednou ještě s těma nastrelenyma a pak i s novýma, ale já to teda potírala uchošťourou namocenou do lihu a přisuzuji to ohmatávání špinavýma rukama a tahání za ucho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
23.4.15 06:13

Mě se nejlépe osvědčila chirurgická ocel. Vyměnila bych náušnice a ze začátku promazávala framykoinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová