Trable s pradědou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6064
12.12.15 17:36

Ja take nekonrolovala prababičky zda si myly ruce než na malou sáhly. ani nevim kdy bych to kontrolovala…víc mi vadí ty cizí tetky v ulici který hned vlezou do kočárku a sahaji na dítě všechny a cizí to uplně nesnažim. s očikama maji některá miminka často i když je přehnana higiena.
Ted si představ kchodí bacilu je třeba v supermarketech, to by se už nemohlo s ditětem nikam.
Imunitu si posilit musi u kamaradky hned kaýda navštěva nafasovala ten gel na ruce a pak se teprve sahalo na miminko…prostě přehnana čistota a to to miminko mělo už 4 měsíce.
a počkej až t dítě začne jist co mu kdo bude dávat, hlavně to co nsmí to začne teprve to pravé psycho, u dalšího dítěte to tak moc hrotit nebudeš, stejně jak u dalšího neřešíš zda muže v určitem měsici maso nebo normalní jidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
12.12.15 17:59

@irca11 tak třeba jídlo jsem řešila u obou dětí… alw jinak souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
12.12.15 18:03

@atominnka jo ale ja třeba druhe dceři dala nějake jidlo prostě dřív i přesnidávky všechno, ale to si každý krmi dle svého uvážení, u prvního dítěte se člověk víc bojí, jasně že jsem ji necpala uplně všechno hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
12.12.15 18:21

@irca11 To ani neříkám :-) Jen jsem zkonstatovala, že jídlo jsem řešila u obou. Za to přehnanou hygienu ne :mrgreen: Hlavně jak jsi psala s tím gelem na ruce 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
12.12.15 19:02

@zuzouš no, vzhledem k tomu, ze zakladatelka je velmi vyplasena prvomatka, tak bych ta hnisava ocka a rymu videla jako opravdu neco, cim si prosel kazdy novorozenec, ktereho rodice nedrzeli ve skleniku- na to staci navsteva marketu nebo cesta busem ;)

btw, mela jsem dedu- lezaka temer 4 roky…stalo se to v dobe, kdy byl mladsi syn fakt mrnavy…a co? a jako rpvni, kdyz jsme prisli k babicce na navsetvu, putoval mrnous k dedovi do postele…vsichni sileli, ze jako bacily a kdesicosi, ale to, ze deda nepoznaval svou zenu, ale sveho mladsiho pravnuka poznal vzdy, to mi za to stalo :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
12.12.15 19:08

@xnops hnisavá očička rýma určitě není od toho, že dědeček pohladil klučíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.12.15 19:14

@Zuziky Moje babí je v soukromé LDN. Nepamatuje si, co měla k obědu, ale vždy se návštěvy zeptá, co dělá její pravnuk a pravnučka, jestli se pořád tak hezky smějou a jestli mají pořád takové a makové oči - se synem jsme tam byli dvakrát a s dcerou jednou. U mě a mého muže si plete jméno, u pravnoučat nikdy. Očividně to pro ní byl velmi silný zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
13.12.15 08:51

@Zuziky je mi to jasný, máte asi dobré vztahy. Já ke starým lidem těžce nemám vztah (krom prarodičů našich dětí, ale ti snad ještě nejsou vyloženě staří), proto by mi to za to nestálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
13.12.15 10:26

@zuzouš to pak chapu :-)
a k tem vztahum, moje srdcovka ( pzdeji smazu :-):srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
13.12.15 10:33

@Zuziky moc hezká fotka oristě bezva že jsme lidé a že prarodičum nebereme možnost vídat vnoučata, my mame tedy prababičky doma a jedne je 85 let a take už jen leží občas sedí a má vždy velkou radost když muže být s dětmi, děti ji maji moc rády ony ty babičky uměji nejlépe vyprávět pohídky a povídat si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.12.15 10:42

Upřímně k měsíčnímu dítěti si u nás myl ruce každý, kdo přišel a nikoho nenapadlo, že by to bylo divné.
Takže pokud vím, že děda je prase a samotného ho to nenapadne, tak ho prostě vyzvu. Sorry.
Já teda když přijdu z venku, tak první věc, co dělám je mytí rukou, o záchodě ani nemluvím.

Ono nějaké bakterie z výkalů klidně mohou záněť oka spustit podle mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.12.15 15:05

@Svistice @Zuziky holky, to je krásný :hug: Mě strašně mrzí, že moje babi umřela, když jsem byla těhotná a našich dětí se nedočkala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.12.15 15:32

@Zuziky mně strašně dojímá tahle fotka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
13.12.15 15:53

@atominnka :srdce: :srdce: to je nadherna fotka :srdce: to jsou proste takove srdcovky… mam jich par a hyckam si je :-)
a pridam jeste jednu, zdanlive obycejnou, ale…ex-muzova babicka :srdce: uz bohuzel nezije, prcka neskutecne milovala…a on ji…a ja taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
13.12.15 16:01
@Zuziky píše:
@atominnka :srdce: :srdce: to je nadherna fotka :srdce: to jsou proste takove srdcovky… mam jich par a hyckam si je :-)
a pridam jeste jednu, zdanlive obycejnou, ale…ex-muzova babicka :srdce: uz bohuzel nezije, prcka neskutecne milovala…a on ji…a ja taky :-)

krásné, mám také několik fotek dětí s prarodiči, bohužel zůstaly tam, kde neměly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí