Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Zuziky píše:
@zuzouš no, vzhledem k tomu, ze zakladatelka je velmi vyplasena prvomatka, tak bych ta hnisava ocka a rymu videla jako opravdu neco, cim si prosel kazdy novorozenec, ktereho rodice nedrzeli ve skleniku- na to staci navsteva marketu nebo cesta busembtw, mela jsem dedu- lezaka temer 4 roky…stalo se to v dobe, kdy byl mladsi syn fakt mrnavy…a co? a jako rpvni, kdyz jsme prisli k babicce na navsetvu, putoval mrnous k dedovi do postele…vsichni sileli, ze jako bacily a kdesicosi, ale to, ze deda nepoznaval svou zenu, ale sveho mladsiho pravnuka poznal vzdy, to mi za to stalo
![]()
![]()
tak prvomatka fakt nejsem. je to me druhe mimco. jen se mi proste nelibi, ze jde deda na toaletu, drzi si ho a pak s klidem bez umytych rukou jde ochmatavat tvar meho novorozence. nemluvim o tom ze mu hrabal i na dudlik. jinak nemam problem ho komukoliv pujcit na pomuchlani. ani ja se nedokazu predstavit ze bych sla na wc nebo z venku a hned sahala.na maleho. a uz vubec ne do obliceje nebo rucicky. ano musi si jeho imunitni systen zvykat, ale ne zrovna timhle zpusobem