Trable v manželství

Anonymní
4.1.13 20:16

Trable v manželství

Ahojte

je mi 22 let. S manželem se známe skoro 5 let z toho 2 roky jsme svoji a máme roční dítě. Hrozně jsem ho i přes malé drobnosti milovala. Postupem času to ale začalo jít prudce z kopce. Svatba na kterou jsem se těšila nedopadla nic moc, měla jsem asi jiné představy. Tchýně se nám věčně věku montuje do života, pořád na mě něco vidí, pořád se jí něco nelíbí, řeší naše finance atd… manžel jí ale poslouchá a místo toho aby byl při mě, je s ní, což je také pramen hádek. Komu by se to také líbilo, že? Další co mě děsně štve je to, když mám uklizeno a on dojde z práce domu, je ve dveřích a hned bere metlu a začne zametat, dělá vám toto manžel? Nebo mi hned leze do nádobí atd. Prostě po svatbě se hrozně zmněnil. O sexu ani nemluvím, v tom to neklape už vůbec a když se o tom chci bavit, ho to nezajímá. Za dva roky jsme si milovali možná tak 10× a to byl takový fofr, že jsem to ani nic neměla…Už po sobě ani netoužíme, připadám si spíše jako kdyby jsme byli sourozenci, jak je to možné? Nevím jak to dát vše do kupy. Máte někdo podobný problém?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
425
4.1.13 20:21

Ahoj zakladatelko, my měli taky krizi, cca po 7 letech manželství. Teď už je to lepší. Tak nějak se to upravilo. Ale tchýně se nám do vztahu nikdy nemontovala - bydlela v jiném městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
4.1.13 20:21

Takových diskuzí je tu strašně moc. Vždycky je to jen o vás dvou. Pokud to vidíš tak černě, zkuste třeba poradnu :nevim:
Takže on dřív nezametal a po svatbě začal? Bydlíte s tchýní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
4.1.13 20:26

Já by řekla, že je to klasická ponorka..
Myslím, že to začal onarozením dítěte, ne?? U nás to bylo to samé, protože jsem se snažila stíhat, sama jsem byla nervní, víc jsme se hádali - manžel mi to dělá taky s tím zametáním atd.. ale prostě jednou byla taková hádka, kdy jsem mu řekla, že se cítím, jak debil, že mám nepořádek a z něho vypadlo, že to nedělá, aby mě naštval, ale, že mi prostě chce ulehčit práci..
Takže bych si asi o všem promluvila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 19:25

Myslím, že by ta poradna už ani nepomohla, to bychom museli chtít oba. Ne začalo to když jsem otěhotněla a je to čím dál tím horší :( Tolikrát jsme si už sedli a mluvili o tom, ale vždy to skončilo blbě… Nikdy jsem nevěřila, že to potká i mě. Začal mě i slovně urážet, hodně mě to zraňuje a příjde mi, že mu snad dělá dobře, když se trápím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky