Tragická smrt rodičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
8.4.17 22:46

Ted jak by se mi ty korunky sikly nasim bych nechala udelat novej hrob. A nechala jim tam udelat fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
8.4.17 22:47

@Danulinka16 tak to je dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
8.4.17 22:48

Vratily mi tu knizku ze 6000tisici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.17 22:55

@adriana29 Asi si to opravdu neměla jednoduchý, ale přijdeš mi nevdecna. Tvoje výchova, šaceni, jídlo a vše, co za tebe za dobu co si u nich bydlela je jistě přišlo na více než 60 tisíc. Taky si mohla skončit mnohem hůř někde v domově…takže pokud si se u nich neměla tak špatně tak řešit nějakých 60 tisíc, když je si přišla na mnohem víc je opravdu neskutečný nevdek a sobeckost.

• Citovat
  • Upravit
458
8.4.17 22:56

To ne to není kez by mi stoho vartily aspoň pulku.Nebo kdyby zavolala a rekla hele tady maś aspoň 8000.Tak to by mi bodlo fakt.Bych jim nakoupila na hrobeček a me by se trosku ulevilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
8.4.17 22:59
Oni na tom byti nebily každý mesic zamne brali sirodci 7500.A tu knizku mi nasertil tatinek abych mela něco nazacatek.
@Anonymní píše:
@adriana29 Asi si to opravdu neměla jednoduchý, ale přijdeš mi nevdecna. Tvoje výchova, šaceni, jídlo a vše, co za tebe za dobu co si u nich bydlela je jistě přišlo na více než 60 tisíc. Taky si mohla skončit mnohem hůř někde v domově…takže pokud si se u nich neměla tak špatně tak řešit nějakých 60 tisíc, když je si přišla na mnohem víc je opravdu neskutečný nevdek a sobeckost.

Oni na tom spatne nebily každý mesic za me dostavali 7500 sirotci. A tu knizku mi nasetril tatinek prome ne aby oni to rozfofrovaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
8.4.17 23:00
@adriana29 píše:
To ne to není kez by mi stoho vartily aspoň pulku.Nebo kdyby zavolala a rekla hele tady maś aspoň 8000.Tak to by mi bodlo fakt.Bych jim nakoupila na hrobeček a me by se trosku ulevilo
Život není jen o penězích. Nemáš žádný vděk za jejich vychovu a péči a co za tebe vše za život museli platit a na kolik si je vyšla. Místo toho řešit něco, co se nemusí kupovat jen za peníze. Hrobecek jim můžeš vylepšit i svoji pílí, když tam při mateřské dovolené půjdeš zahradnicit, necháš vyvolat fotku, vše nemusí stát jen 8000, ale jen pár korun. Asi ti jde jen o penize.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
8.4.17 23:01
@Annapavelkovaml píše:
Děláš si prdel???Bylo to to jediné co ji zbylo po rodičích na to neměli vůbec sahat!!!Tak si ji neměli brat když ji nechtěli a chteli ji jen oskubat, nakonec by se v tom decaku mela mozna líp a hlavně by ji zůstali penize JEJÍ. peníze do začátku…

Moc ti dekuji ze si se me zastala. Docela to boli když to tu ctu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21823
8.4.17 23:01

Zakladatelko, uz jsi dospela dlouho, za tu dobu uz jsi mohla sama vydelat na upravu hrobu a ne se roky uzirat nenavisti.

M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
8.4.17 23:05
@adriana29 píše:
Moc ti dekuji ze si se me zastala. Docela to boli když to tu ctu

Bolet by to mělo hlavně ty, který se tě ujali a vychovavali tě jako vlastní. A ty pak resis jen peníze a nemáš žádnou pokoru k tomu, kdo tě vychoval a že se tě někdo vůbec ujal. Ten kdo tě vychoval také nemůže za to, že ti zemřeli rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
8.4.17 23:05

Ja jsejim vdecna ale ocat pocat oni zamne dostali vic nez to co jsem je stala.tech 7500 dostavali od 10let do mejch 18.Tak si to spočítej na kolik si prisly penez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
8.4.17 23:08
@Anonymní píše:
Bolet by to mělo hlavně ty, který se tě ujali a vychovavali tě jako vlastní. A ty pak resis jen peníze a nemáš žádnou pokoru k tomu, kdo tě vychoval a že se tě někdo vůbec ujal. Ten kdo tě vychoval také nemůže za to, že ti zemřeli rodiče.

Tak ja ti něco povim jednou mel mujtatka uraz spadl z leseni do studny mel zustat na voziku a jeho sestra ta co me vychovala rekla kez na tom voziku nezustal a takovy lidi mam milovat tak to pardon. Nikdo nevite jak ta vychova probihala co jsem si vytrpěla a ze se nemůžou kemne chovat jako ke vlastní deceri a davali to najevo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
8.4.17 23:09
@Anonymní píše:

Proč jsi anonymní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
8.4.17 23:09
@Annapavelkovaml píše:
@adriana29 vubec je neposlouchej ony to asi budou podobné typy jako ti co si te vzali…a o penize tu jde jen jim…memu nevlastnimu brattanci umreli rodiče v 3 letech pri bouračce a ma do teď svuj účet a moje teta se strejdou ne ze na to v životě nesahlina ani nesáhnou, ale dal mu tam setři až do 18 let jak to měl v planu jeho táta (brat meho strýce) a to nejspu zadni bohaci kolikrát jedou z ruky do huby…jde o princip

Deku ji ti moc ze me chapes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
8.4.17 23:10

Měli ji v pěstounské peci, vzali si ji urcite dobrovolně, takze dostávali měsíčně slušnou částku na jeji výdaje… píše 7,5tis za pestounskou peci… penize co mela od rodičů na knížce by ji pomohly do zacatku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová