Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mimis2017 píše:
Nemáš zač. Co se týče příbuzných tak se na ně víš co
… Rodičům zajdi zapálit svíčku a vzpominej na ně, to je stokrát lepší než vysperkovanej hrobecek, protože vzpomínky ti nikdo nevezme. Já třeba hrozně nerada chodím na hřbitov, co mi umřel deda(5let)jsem tam byla jen párkrát, ale není den kdy bych si na něj nevzpomnela a to je podle mě daleko důležitější! Peníze ti evidentně tvoji povedeni příbuzní stejně nevrati, tak asi nemá cenu se tím trápit. je jasný že bys to s nějakou kackou měla jednodušší, ale musíš to brát tak jak to je
Mas děti, tak si je užívej a mějte všichni společně krásný život
![]()
Ano mas pravdu pristi mesic je ten den koupim kiticku zapalim svicku a bude zase trosku lepe
Taky mi prijde zvlastni ze po tolika letech se teda litujes ze nemuzes koupit svicku a andelicka na hrob a davas to do souvislosti s tim ze ti pribuzni sebrali penize… Snad uz si vydelavas ne? Prece kazdy chape ze je ztrata rodicu bolestiva bez takovychto melodramatickych reci.. Ale tak chapu ze ses s tim nevyrovnala a hledas politovani v diskuzi. To je pochopitelne.
@adriana29 píše:
Ano mas pravdu pristi mesic je ten den koupim kiticku zapalim svicku a bude zase trosku lepe
Vždyť jo… A úplně to stačí. Až budou děti večer spát, tak si zapal svíčku, dej si dvojku, zavzpominej a bude líp ![]()
@zudina píše:
Taky mi prijde zvlastni ze po tolika letech se teda litujes ze nemuzes koupit svicku a andelicka na hrob a davas to do souvislosti s tim ze ti pribuzni sebrali penize… Snad uz si vydelavas ne? Prece kazdy chape ze je ztrata rodicu bolestiva bez takovychto melodramatickych reci.. Ale tak chapu ze ses s tim nevyrovnala a hledas politovani v diskuzi. To je pochopitelne.
Tady nejde osvicku a andelicka, ja chodim na hrob pravidelne.Ale ja jsem mela s temi penezi jiné umysli hrob mi stoji kde je to promoceny a jde na krivo na to si adoptivni rodice stezovali atech penez co jsem mela mit jsem chtěla delat novej hrob, kratsi chtěla jsem to dat do kupi
@adriana29 píše:
Tady nejde osvicku a andelicka, ja chodim na hrob pravidelne.Ale ja jsem mela s temi penezi jiné umysli hrob mi stoji kde je to promoceny a jde na krivo na to si adoptivni rodice stezovali atech penez co jsem mela mit jsem chtěla delat novej hrob, kratsi chtěla jsem to dat do kupi
Jasne ja chapu ze toho v sobe mas moc. Musi to byt tezke. Hele tvi rodice s tebou urcite jsou, tak jako muj tata se mnou a davaj na tebe pozor. Tak se drz. A tem adoptivnim pribuznym se snaz odpustit..
@zudina píše:
Jasne ja chapu ze toho v sobe mas moc. Musi to byt tezke. Hele tvi rodice s tebou urcite jsou, tak jako muj tata se mnou a davaj na tebe pozor. Tak se drz. A tem adoptivnim pribuznym se snaz odpustit..
Je to tezke odpustit
@Anonymní píše: Život není jen o penězích. Nemáš žádný vděk za jejich vychovu a péči a co za tebe vše za život museli platit a na kolik si je vyšla. Místo toho řešit něco, co se nemusí kupovat jen za peníze. Hrobecek jim můžeš vylepšit i svoji pílí, když tam při mateřské dovolené půjdeš zahradnicit, necháš vyvolat fotku, vše nemusí stát jen 8000, ale jen pár korun. Asi ti jde jen o penize.
A ty neumíš projevit svuj názor neanonymně?
@wallace píše:
A ty neumíš projevit svuj názor neanonymně?
Asi neumi
Příbuzní, co se o tebe starali, to bohužel dost pokazili. Ta knížka ti měla zůstat. Ale trápit se s tím pořád dokola ubírá energii, kterou teď potřebuješ pro svou rodinu. Udělej tlustou čáru, nezlob se tolik. Neříkám zapomeň, to se asi nedá, ale prostě na to nemysli cíleně. Nejsem věřící a nevěřím na život po životě. Věřím v to, že všechno špatné, co člověk udělá se zlým úmyslem, se mu jednou vrátí. Tvoji pěstouni se obrali o možnost mít dceru. To za peníze nekoupí.
@adriana29 Promiň můžu se zeptat, jakým stylem se ti dostali na vkladní knížku, aby s ní vybrali? Můj otec umřel, když jsem byla nezletilá, soudem mi byl určen opatrovník, který musel dokládat, kde bude do mých osmnácti let uložené mé dědictví, tenkrát jsme ho dali na stavebko. A až do mých osmnácti byl zodpovědný za nakládání s penězi, tudíž je bez jeho svolení nemohl nikdo vybrat. V osmnácti jsme pak na soud dokladali výpis, že jsem dostala co jsem měla. Prosím o anonym, jedná se o soukromé údaje.
@Anonymní píše:JAko opatrovatelka mohla nakládat z mim majetkem mam i pappir od soudu
@adriana29 Promiň můžu se zeptat, jakým stylem se ti dostali na vkladní knížku, aby s ní vybrali? Můj otec umřel, když jsem byla nezletilá, soudem mi byl určen opatrovník, který musel dokládat, kde bude do mých osmnácti let uložené mé dědictví, tenkrát jsme ho dali na stavebko. A až do mých osmnácti byl zodpovědný za nakládání s penězi, tudíž je bez jeho svolení nemohl nikdo vybrat. V osmnácti jsme pak na soud dokladali výpis, že jsem dostala co jsem měla. Prosím o anonym, jedná se o soukromé údaje.
Zakladatelko, uz ale nejsi mala, trinact let jsi plnoleta, pokud neco chces udelat, tak to udelej.Za ty roky, co uz jsi samostatn, jsi mohla nasetrit na hrobku, jak pro Rozmberky.To celou dobu si jen stezujes a rochnis se v krivdach?
Pokud si rodice zaslouzi lepsi misto, tak jim jej zarid, kdo jiny by to mel udelat, nasetri, vydelej…stejne je jasne, ze penize od pribuznych uz nedostanes, tak bez jinou cestou, cestou samostatne, vyrovnane zenske.Co se stalo, nejde odestat, udelej caru za minulosti a prestan si stezovat na veci, ktere muzes ovlivnit sama, svym pricinenim.
Preji Ti vse dobre
M