Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj moc ráda bych vás poprosils o pomoc ,chtěli by jsme dětem koupit na zahradu tramolínu(4,30m),docela se mi zamluvá jedna na www.megatrampolíny.cz. Ctěla jsem se vás zeptat jestli nemáte některá s tímhle obchodem zkušenost.Děkuju.
Martino, nejde mi tvůj odkaz otevřít, ale právě taky vybírám trampolínu. Já jsem vybrala tady http://rctrading.mimishop.cz/katalog.php?…
Martino, na doporučení kamarádky jsme právě v tomhle obchodě trampolínu koupili a spokojenost. ![]()
děkuju. omlouvám se vám že nejde otevřít odkaz zkoušela jsem to popravit ale asi to neumím .
Děkuju za opravu ,jsem ráda že jste s ní spokojeni já mám právě pocit že je opravdu bytelná a když spoítám veškeré příslušenství tak není ani o tolik dražší.
evamik píše:
Hlavně je o hodně bezpečnější. Fakt doporučuju.
Mohla bych vědět včem? Děkuji.
Koukni tady: http://www.megatrampoliny.cz/…mpoliny.html#pro_
Je tam popsáno, jaké mají bezpečnostní prvky oproti levnějším trampolínám.
Taky zvažuji koupi trampolíny na chalupu, i bych jí tady v tom shopu koupila, jenže mají nejmenší o průměru 3,05m a já tak velkou nechci..
Poradíte mi, kde koupit taky kvalitní, ale menšího průměru?
Díííky! ![]()
Také ji odtud máme už 3roky oproti jiným je fakt bytellnejsi . Skaceme i celá rodina a v pohodě. Kamarádka už na jiné opravovali lem ale my máme vše ok.
Doporučuju
Ale 3m není moc. Viděla jsi v realu? My máme tu největší a menší bych nechtěla.
slunicko100 píše:
Ale 3m není moc. Viděla jsi v realu? My máme tu největší a menší bych nechtěla.
Ne e. V reálu jsem to neviděla. Ale na chalupu jsme kvůli místu už koupili menší bazén, 2,44m, tak mi přijde divný koupit trampolínu větší.. to už bych bývala vzala větší ten bazén
Chtěla jsem koupit tu 2,20m
Ale štve mi, že podle popisu z tohohle ehopu jsou ty ostatní šlupky ![]()
emocuc.polymorf píše:slunicko100 píše:Ne e. V reálu jsem to neviděla. Ale na chalupu jsme kvůli místu už koupili menší bazén, 2,44m, tak mi přijde divný koupit trampolínu větší.. to už bych bývala vzala větší ten bazén
Ale 3m není moc. Viděla jsi v realu? My máme tu největší a menší bych nechtěla.Chtěla jsem koupit tu 2,20m
Ale štve mi, že podle popisu z tohohle ehopu jsou ty ostatní šlupky
My kupovali přes nějakou paní na mmb, která ale provozuje normální obchod s trampolínama, akorát že inzeruje mmj i na mmb. Je to jakási německá s certifikací. (Jen vědět, kde mám ty lejstra od trampošky.
) Máme tuším 1,8m.
Nebo 2,1?
![]()