Trampolína - znáte tenhle obchod

648
3.1.12 14:13

trampolína znáte tenhle obchod

Ahoj moc ráda bych vás poprosils o pomoc ,chtěli by jsme dětem koupit na zahradu tramolínu(4,30m),docela se mi zamluvá jedna na www.megatrampolíny.cz. Ctěla jsem se vás zeptat jestli nemáte některá s tímhle obchodem zkušenost.Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
685
3.1.12 14:19

Martino, nejde mi tvůj odkaz otevřít, ale právě taky vybírám trampolínu. Já jsem vybrala tady http://rctrading.mimishop.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
3.1.12 14:26

Martino, na doporučení kamarádky jsme právě v tomhle obchodě trampolínu koupili a spokojenost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
3.1.12 14:37

děkuju. omlouvám se vám že nejde otevřít odkaz zkoušela jsem to popravit ale asi to neumím .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
3.1.12 14:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
3.1.12 21:37

Děkuju za opravu ,jsem ráda že jste s ní spokojeni já mám právě pocit že je opravdu bytelná a když spoítám veškeré příslušenství tak není ani o tolik dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
3.1.12 21:51

Hlavně je o hodně bezpečnější. Fakt doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
3.1.12 22:15

Děkuju ,už jsme se rozhodli jdu jí objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.1.12 08:29
evamik píše:
Hlavně je o hodně bezpečnější. Fakt doporučuju.

Mohla bych vědět včem? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
4.1.12 14:23

Koukni tady: http://www.megatrampoliny.cz/…mpoliny.html#pro_
Je tam popsáno, jaké mají bezpečnostní prvky oproti levnějším trampolínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
18.2.12 21:29

Taky zvažuji koupi trampolíny na chalupu, i bych jí tady v tom shopu koupila, jenže mají nejmenší o průměru 3,05m a já tak velkou nechci.. :? Poradíte mi, kde koupit taky kvalitní, ale menšího průměru?
Díííky! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3734
18.2.12 21:39

Také ji odtud máme už 3roky oproti jiným je fakt bytellnejsi . Skaceme i celá rodina a v pohodě. Kamarádka už na jiné opravovali lem ale my máme vše ok.
Doporučuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
18.2.12 21:41

Ale 3m není moc. Viděla jsi v realu? My máme tu největší a menší bych nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
18.2.12 21:51
slunicko100 píše:

Ne e. V reálu jsem to neviděla. Ale na chalupu jsme kvůli místu už koupili menší bazén, 2,44m, tak mi přijde divný koupit trampolínu větší.. to už bych bývala vzala větší ten bazén :mrgreen: Chtěla jsem koupit tu 2,20m :think: Ale štve mi, že podle popisu z tohohle ehopu jsou ty ostatní šlupky :zed:

• Citovat
  • Upravit
15319
19.2.12 09:25
emocuc.polymorf píše:
slunicko100 píše:
Ne e. V reálu jsem to neviděla. Ale na chalupu jsme kvůli místu už koupili menší bazén, 2,44m, tak mi přijde divný koupit trampolínu větší.. to už bych bývala vzala větší ten bazén :mrgreen: Chtěla jsem koupit tu 2,20m :think: Ale štve mi, že podle popisu z tohohle ehopu jsou ty ostatní šlupky :zed:

My kupovali přes nějakou paní na mmb, která ale provozuje normální obchod s trampolínama, akorát že inzeruje mmj i na mmb. Je to jakási německá s certifikací. (Jen vědět, kde mám ty lejstra od trampošky. :zed: ) Máme tuším 1,8m. :think: Nebo 2,1? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák