Transmitter do auta

3478
30.11.11 13:17

Transmitter do auta

Ahoj všichni,chci se zeptat,zda máte někdo zkušenosti s trasmitterem do auta,chci ho koupit partnerovi jako dárek k vánocům,máme v autě radio jen na kazety a posloucháme je furt do kola,chci to i kvuli malý,je tam možné pomocí flashky atd nahrát co zrovna chcete…ale moc se v tom nevyznám,nerada bych koupila nějaký šunt,hodně jsem četla že to lidem šumí,vypadává a blbne,tak jestli máte zkušenosti a tip na nějaký kvalitní a spolehlivý,tak sem s ním,cena tak do 500kč…předem díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
30.11.11 13:26

Cena do 500kč?já jsem pro drahší a kvalitní,kdykoliv jsme přejeli nějaký hrbol na cestě tak se nám to přerušilo.Takže radši připlat.

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
30.11.11 13:36
levmah28 píše:
Cena do 500kč?já jsem pro drahší a kvalitní,kdykoliv jsme přejeli nějaký hrbol na cestě tak se nám to přerušilo.Takže radši připlat.

s tim mohu jenom souhlasit…

My meli jeden, stal okolo 250.-Kc, nepamatuji si znacku, ale nebyl spatny. Tedy dokud jsme jeli po dalnici a to i mistama vypadaval, protoze zalezi na signalu (radiovem).

Radeji bych volila neco kvalitnejsiho nebo mozna nove radio, s USB vstupem. My takove koupili za 2200.- (usetrili na nej :D) a je naprosto uzasne. Daleko lepsi nez transmitter… ;)

• Citovat
  • Upravit
2204
30.11.11 13:43

doporučuji přidat 500 a koupit nové rádio, TRSM je problémová záležitost..

http://www.alza.cz/search.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
30.11.11 13:46

TRSM a autoradio se lisi jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
30.11.11 14:03
tasa píše:
TRSM a autoradio se lisi jak?

TRSM se strčí do zapalování, do něj se vloží USB nebo karta s nahranou muzikou a on přenese signál po FM vlnách do autorádia, kde se to naladí jako rozhlasová stanice.
Nápad super, ale kvalita přenosu je velmi malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
30.11.11 14:03

Přikláním se k názoru ostatních, raději připlatit a koupit rádio. TRSM jsem měla dva a oba letěli oknem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
30.11.11 15:58

Radio pravě nepřichází v úvahu,auta střídáme 2…ale díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
30.11.11 16:04

a jeste ke vsemu mame Forf focus a tam pry nejde kazde radio,kvuli kodu nebo co,ja tomu vubec nerozumi :zed: koupim ponozky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
30.11.11 16:16
Brambůrka10 píše:
a jeste ke vsemu mame Forf focus a tam pry nejde kazde radio,kvuli kodu nebo co,ja tomu vubec nerozumi :zed: koupim ponozky :lol: :lol:
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
1.12.11 20:25

ponožky neklapnou,tak trenky,chjo,ja to chci :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...