Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni,chci se zeptat,zda máte někdo zkušenosti s trasmitterem do auta,chci ho koupit partnerovi jako dárek k vánocům,máme v autě radio jen na kazety a posloucháme je furt do kola,chci to i kvuli malý,je tam možné pomocí flashky atd nahrát co zrovna chcete…ale moc se v tom nevyznám,nerada bych koupila nějaký šunt,hodně jsem četla že to lidem šumí,vypadává a blbne,tak jestli máte zkušenosti a tip na nějaký kvalitní a spolehlivý,tak sem s ním,cena tak do 500kč…předem díky ![]()
Cena do 500kč?já jsem pro drahší a kvalitní,kdykoliv jsme přejeli nějaký hrbol na cestě tak se nám to přerušilo.Takže radši připlat.
levmah28 píše:
Cena do 500kč?já jsem pro drahší a kvalitní,kdykoliv jsme přejeli nějaký hrbol na cestě tak se nám to přerušilo.Takže radši připlat.
s tim mohu jenom souhlasit…
My meli jeden, stal okolo 250.-Kc, nepamatuji si znacku, ale nebyl spatny. Tedy dokud jsme jeli po dalnici a to i mistama vypadaval, protoze zalezi na signalu (radiovem).
Radeji bych volila neco kvalitnejsiho nebo mozna nove radio, s USB vstupem. My takove koupili za 2200.- (usetrili na nej
) a je naprosto uzasne. Daleko lepsi nez transmitter… ![]()
doporučuji přidat 500 a koupit nové rádio, TRSM je problémová záležitost..
tasa píše:
TRSM a autoradio se lisi jak?
TRSM se strčí do zapalování, do něj se vloží USB nebo karta s nahranou muzikou a on přenese signál po FM vlnách do autorádia, kde se to naladí jako rozhlasová stanice.
Nápad super, ale kvalita přenosu je velmi malá.
Přikláním se k názoru ostatních, raději připlatit a koupit rádio. TRSM jsem měla dva a oba letěli oknem.
Radio pravě nepřichází v úvahu,auta střídáme 2…ale díky za názory
a jeste ke vsemu mame Forf focus a tam pry nejde kazde radio,kvuli kodu nebo co,ja tomu vubec nerozumi
koupim ponozky
![]()
Brambůrka10 píše:
a jeste ke vsemu mame Forf focus a tam pry nejde kazde radio,kvuli kodu nebo co,ja tomu vubec nerozumikoupim ponozky
![]()