Transplantace vlasu Turecko nebo Cr

Anonymní
17.4.22 14:31

Transplantace vlasu Turecko nebo Cr

Dobry den potrebovala bych vedet, jestli je zde muz ktery ma zkusenost s transplantaci vlasu v Cr nebo v Turecku? Klidne i zeny.. Jak to probiha a jaka je cena? Moc prosim komentare jen k tematu, dekuji moc :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
671
17.4.22 19:42
@Anonymní píše:
Dobry den potrebovala bych vedet, jestli je zde muz ktery ma zkusenost s transplantaci vlasu v Cr nebo v Turecku? Klidne i zeny.. Jak to probiha a jaka je cena? Moc prosim komentare jen k tematu, dekuji moc :)

Asi tu není moc tatínků co by toto řešilo ;) Každopádně když má chlap tento problém, asi je to dobré řešení. Mě by to jako sebevědomí asi zvedlo :mrgreen:. Promiň, že nepíšu k tématu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.4.22 21:11

Vím, že to dotyčný pán asi nechce slyšet, ale holá hlava + mužné strniště ala Hynek Čermák nebo Bruce Willis je neskutečně sexy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.2.24 22:50

Zdravím,

byl jsem na transplantaci vlasů - 2500 štěpů na robotické transplantaci v Praze před rokem a půl. Pokud víte o jiných stránkách, kam mohu přidat fotky, dejte vědět na jbrejska@seznam.cz a zároveň koho něco zajímá ptejte se, ideálně email, časem snad zodpovím i zde vše.

Jinak z internetu vím, že počet je samozřejmě malý a proto se chystám znovu. Tentokrát jinou metodu, kvůli ceně, a typu jiné metody. Věděl sem to dopředu, že štěpů bude potřeba více v budoucnu. Samozřejmě Vám to v Česku málokdy přiznají - jsem od přírody tak nějak prostě méně důvěřivej, na druhou stranu nemohou tušit, jak se vyvine genetika za X let. Nejsem většinou velký kritik. Kvalita operace si nemyslím, že je špatná, ale je to prostě málo štěpů a kdoví, zda v budoucnu budu mít vůbec nějakou dárcovskou oblast, když to pokročí hodně, což by podle genů mého táty nemělo. (Ano mohl jsem letět do Turecka, ale nikdo mě nikdy létat nenaučil a mam z toho hrůzu). O ceně úplně mluvit veřejně nebudu.
Pokud si vlasy umeju šampónem, vypadá to docela dobře. Samozřejme, pokud budu nosit čepici a nemýt vlasy, bude to vypadat jako u většiny, co maj vlasů plnou hlavu, pokud se pár dní neumyjou vůbec, jenže my, co na to trpíme si toho všeho prostě moc všímáme a máme to v hlavě.

Pokud jsem něco zapomněl, dopíšu jindy nebo mě na to upozorněte, ptejte se. Zde fotky nejsou, tak se pokusím v emailu, pokud vás nebudou stovky každý den:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.8.24 18:38

Moje zkusenost

Zdravím, s transplantací vlasů mám bohaté zkušenosti, byl jsem 3×.
Poprvé jsem chtěl jít v Česku. Je to pohodlnější a neměl jsem důvěru v turecké zdravotnictví. Vybral jsem si to „nejlepší“, tedy robotickou transplantaci. Měl jsem jen větší kouty, nic hrozného.
Vysledek byl velke zklamání. Dostal jsem cca 1000 štěpů a cena byla 130 tis.
Po roce jsem jel do Turecka. Nebudu dělat nikomu reklamu, takže nebudu konkrétní. Jel jsem přes jednu agenturu. Prostředí kliniky mě příjemně překvapilo. Nebylo sice na úrovni té české, ale čisté a celkem moderní. Dostal jsem 2500 štěpů a cena byla 75 tis. (komplet, včetne letenky, ubytování apod.). S výsledkem jsem byl spokojen. Ani barber nepoznal, ze mám vlasy po transplantaci. Jelikož mám jinak husté vlasy, tak v Turecku mi říkali, ze pro získání mé hustoty budu muset jít ještě jednou.
Byl jsem spokojeny, ale protože kamarád tam chtěl jet a neumi anglicky, jel jsem s ním a šel do toho potřetí. Šel jsem do stejné kliniky, ale tentokrát bez agentury. Zavolal jsem jim napřímo a oni zajistili kromě letenky úplně vše, včetně ubytování a dopravy z/na letiště. Dostal jsem 2200 štěpů, cena 35 tis + 8 tis. letenka.
Výsledek je absolutně dokonalý. Celkem mám tedy 5700 štěpů. Kdybych si to chtěl celé nechat udělat v Česku, tak při ceně 130 Kč za štěp jsem na ceně skoro 600 tis (a to jen kouty a musel bych absolvovat pět sezení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.25 11:57

Mozete sa na mna obratit,
pracovala som pre jednu spickovu kliniku v istanbule, kde robia nadherne vlasy za dobry peniaz a taktiez s vybornymi vysledkami a pristupom! top profici za mna :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
17.1.25 21:35
@Anonymní píše: Více

Úplně moc nechápu, jak někdo může riskovat jakékoliv chirurgické zákroky v Turecku. V médiích lze najít velmi mnoho tragických zkušeností s operacemi v Turecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.1.25 09:37
@Mandisi píše: Více
Úplně moc nechápu jak někdo může riskovat transplantaci vlasů v Česku když tady není ani jedna jediná klinika která by tento zákrok uměla a všechny bez výjimky mají špatný výsledky (=transplantovaný vlasy řídký jak kočičí průjem). Hlavně že mají všechny naše kliniky plnou pusu keců o tom že dělají tu nejlepší nejmodernější a nejúžasnější metodu transplantace vlasů.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
24.1.25 14:37
@reznicek píše: Více

Já zmínila to Turecko, protože jsem na vlastní oči viděla a jedno člověku, co mu udělali za hrůzu na hlavě. Proto bych Turecko nikdy nikomu nedoporučila. Ten člověk je z toho úplně psychicky na dně, vlasy se přesadit nepovedlo a má jen zjizvenou pleš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.25 10:24

Obnovuju diskuzi..nebyl někdo z vás nebo z vašich známých na transplantaci vlasů, ať už tady nebo v zahraničí? Zajímají mě vaše zkušenosti a postřehy uvažuju nad tím už dlouho.Na jedné už jsem byla je to tak 13 let ale bez úspěchu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1
20.11.25 13:14

Ahoj, zrovna sedím v hotelu po transplantaci, v Turecku, jsem tu po 2, což jsem věděl od začátku, nemám už tolik vlasů v dárcovské oblasti, tak se báli, aby to nebylo moc najednou, z čímž jsem souhlasil…..bylo to rozumné.
Obě 2 zkušenosti byly na 100%, vše fungovalo na 1, vyzvednou Vás na letišti, zavezou na hotel, z hotelu….atd, nejsem jazykově vybaven, jen minimum angličtiny, opravdu minimum a zvládl jsem to úplně v pohodě…. v době překladačů jednoduché……
Kliniku jsem si našel sám na Google….jen podle recenzí, hledal jsem jen 100% recenze a pak zužoval až jsem si vybral. Asi to není úplně ta obří klinika, takže vše je klidné.
Cena je okolo 50 000,– za 1 transplantaci komplet se vším…. dle kurzu, bez letenky…..letenka mě stála 3500 zpáteční…..
Takže já mohu jen doporučit…. nemám žádná negativa
Na té 2 transplantaci jsem i usnul…. :D
Pokud by to někoho zajímalo tak já vybral Medical of Istambul Hospital

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty