Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Gina108 píše:
To já mám takovou praštěnou kámošku, ta si jednou koupila zlaté venušiny kuličky, nějaké zlevněné či co. Pak si je vzala rovnou do prácea prej to bylo slyšet, tak musela dělat, že má v kapse cinkající klíče
No a jelikož jí to bylo líto vyhodit, tak je pořádně vydezinfikovala a dala papouškovi do klece jako hračku
papouch s nich má šílenou radost a návštěvy jen nevěřícně čumí
Nooo taky dooobrýýýýýýýýý!!!
![]()
děkuji za pořádné zařechtání - nejvíc mně dostal papoušek
, mně se zatím nic podobného nestalo, ale asi si najdu jinou skrýš ![]()
Tak na vibrátor mám také hezkou vzpomínku - byla jsem na návštěvě u kámošky, která si přes internet objednala šíleně veliký vibrátor, říkala mu chvost ale nějak jí nevyhovoval nebo co, a tak ho chtěla dát svojí sestře, která bydlí kousek od nás, tak já jí ho měla předat. Jak jsme se zakecaly, už nebyl čas ho balit, jen jsem si ho narychlo strčila do kabelky. Stojím v tramvaji - cuk - a ten vibrátor mi vypadl z kabelky a ke všemu tím nárazem povolilo to víčko od bateriíí a ty se kutálely po zemi až na konec vozu. Takže já tam stojím jak debil s vibrátorem v ruce a čumím, kam mi jedou ty baterky. Nějaký pán je vzadu sebral a šel mi je podat
Pak jsem ještě k tomu v metru z toho dostala záchvat smíchu a lidi na mně čuměli a já nemohla přestat, tak jsem si vzala do ruky mobil, jako že mi přišla nějaká vtipná sms.
Obnovuji diskuzi, ale mám zážitek, který musí ze mně ven. Měli jsme v práci poradu s občerstvením, já se všema mluvila, usmívala se a jak jsem šla po dou h na wc, tak jsem zjistila, že mezi každým zubem mám nalepený zbytek jídla, myslela jsem, že mě klepne
Mám pocit, že tohle se může stát jen mě
@Anonymní píše:že ti to nikdo neřekl…
Obnovuji diskuzi, ale mám zážitek, který musí ze mně ven. Měli jsme v práci poradu s občerstvením, já se všema mluvila, usmívala se a jak jsem šla po dou h na wc, tak jsem zjistila, že mezi každým zubem mám nalepený zbytek jídla, myslela jsem, že mě klepneMám pocit, že tohle se může stát jen mě
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi, ale mám zážitek, který musí ze mně ven. Měli jsme v práci poradu s občerstvením, já se všema mluvila, usmívala se a jak jsem šla po dou h na wc, tak jsem zjistila, že mezi každým zubem mám nalepený zbytek jídla, myslela jsem, že mě klepneMám pocit, že tohle se může stát jen mě
V kliduu:-) komu se to nestalo..:-) myslím, že si nikdo nic špatnýho nemyslel a brzy na to zapomněli.
Horší trapas se stal kámošce, byli jsme jednou pomáhat obsluhovat jiné kámošce na svatbě-jsou velká rodina a se všemi se známe, měla asi 70 hostů už na oběd. A hostina začala a my měly jít roznést pití a ta kámoška vstoupila do toho sálu na pěkně za začátku stolů, všem na očích, sebou plácla, všechno vylila a rozbila.. To bylo teprve hrozný..:-)
@Anonymní píše:
to se stane. já jednou viděla chlápka v metru co si kýchnul a vyskočil mu na košili příšerný sopel… to je o poznání horší ![]()
@paola white píše:
to se stane. já jednou viděla chlápka v metru co si kýchnul a vyskočil mu na košili příšerný sopel… to je o poznání horší
No to jo a ještě horší když přistane na košili někomu jinému ![]()
@rozmary píše:
No to jo a ještě horší když přistane na košili někomu jinému
koukám, že na všem se dá najít ta JEŠTĚ HORŠÍ stránka ![]()
V manželově rodině se traduje historka, kterak se čilé babičky z jejich vesnice jednou vydaly do sousední vsi na hasičský bál. Popily tam něco višňovky, cucly si píva, pojedly guláše. Namotané se vracely zpátky, nakonec jim přišlo slabo a vrhly veškeré to občerstvení do růžových keřů před barákem manželových rodičů. A ráno raníčko se tam sešly tři, co oblejzaly ty růže a pátraly mezi nima po zubních protézách. ![]()