Trapas - pro pobavení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10052
8.1.11 23:39

Trapas - pro pobavení

Ahoj, nedá mi to abych se nepodělila o svůj bezvadný zážitek. Před pár dny u nás byla návštěva s holčičkou o pár měsíců starší než je klárka. Sedíme na gauči, povídáme si a Klárka se na chvilku někam zdejchla a když přišla držela v ruce můj vibrátor, zapnutý, a začala ho ukazovat té druhé holčině, ta si ho vzala a šla ho hned ukázat rodičům prostě trapas k popukání :oops: :oops: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Aty
7700
8.1.11 23:48

no nemám slov ((-: jenom se směju ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
8.1.11 23:48

Ty woe! :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
nnella
8.1.11 23:49

Joooo tak to je dobrý :lol: :potlesk: :palec: mě naštětí nic takovýho ještě malá neprovedla,máme to dobře schovaný :wink: :lol:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
8.1.11 23:51

Zuzko, :mrgreen: :palec: Holt příště lépe schovávat :lol:

• Citovat
  • Upravit
24320
8.1.11 23:54

A nebo hodne vysoko .Ale pobavila si me. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
8.1.11 23:58

já ho obvykle mám tak schovaný že ho kolikrát ani já nenajdu, ale tentokrát jsem ho zapoměla v nočním stolku, a taky jsem za to pěkně zaplatila:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
9.1.11 01:42
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
9.1.11 05:48

Zuzi taky sem se pěkně nasmála :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.1.11 06:29

=D Máme podobný zážitek, akorát mě můj pejsek vytáhl venušiny kuličky zrovna když byla na návštěvě babička. Kdyby jste viděli Ty pohledy =D A psík jen smutně koukal, myslel si, že mu je budu házet a on bude aportovat. V tu chvíli jsem si připadala dosti trapně, jelikož ty psí pohledy vypadali, jako když je to u nás normální=D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
9.1.11 06:32
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
9.1.11 06:55

:lol: :lol: :lol: pejsek taky slusny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
9.1.11 08:46

:D :D tak to je dobrej trapas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.1.11 13:08

To já mám takovou praštěnou kámošku, ta si jednou koupila zlaté venušiny kuličky, nějaké zlevněné či co. Pak si je vzala rovnou do práce :roll: a prej to bylo slyšet, tak musela dělat, že má v kapse cinkající klíče :mrgreen: No a jelikož jí to bylo líto vyhodit, tak je pořádně vydezinfikovala a dala papouškovi do klece jako hračku :mrgreen: papouch s nich má šílenou radost a návštěvy jen nevěřícně čumí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
9.1.11 14:03
zuzka.mamka píše:
Ahoj, nedá mi to abych se nepodělila o svůj bezvadný zážitek. Před pár dny u nás byla návštěva s holčičkou o pár měsíců starší než je klárka. Sedíme na gauči, povídáme si a Klárka se na chvilku někam zdejchla a když přišla držela v ruce můj vibrátor, zapnutý, a začala ho ukazovat té druhé holčině, ta si ho vzala a šla ho hned ukázat rodičům prostě trapas k popukání :oops: :oops: :-) :-)

:lol: :lol: :lol: No tak to se povedlo!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová