Trapas - pro pobavení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rozmary
25.6.13 17:39

Tohle se stalo mému kámošovi. Je to velký šéf jedné firmy, večer chlastali a on měl ráno nějakou důležitou poradu, samozřejmě to přepískli, on ráno zachráp a tak se fofrem hodil do gala, vzal si oblek a mazal, jenže měl ještě pod kůží a nemohl řídit, musel se dopravit do práce dopravou(do dnes nevím proč nejel tágem, asi zblblej z toho chlastu)už na zastávce po něm lidi divně koukali, tak se prohlížel, nic divnýho neviděl, myslel si že je na něm ta opice tolik vidět. Asi třikrát přestupoval než se dopravil do firmy, pořád po něm všichni čuměli. Když dorazil, byla už porada v plné parádě, až po poradě zjistil, že ráno v tom fofru, jak spěchal, tak na sebe hodil sako, ale zapoměl si z něj vyndat ramínko s košilí, takže měl celou dobu na zádech ramínko, za krkem háček a přes pr.eli se mu plácala bílá košile :mrgreen: To byste musely slyšet jak to vyprávěl, já se možná hodinu řezala smíchy :)

• Citovat
  • Upravit
12743
25.6.13 17:42

@rozmary tak to je vynikající!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.6.13 17:46

Jednou můj kamarád po prohýřené noci a velmi patřičně společensky unaven, cestoval do Pardubic. no koupil si lístek nasedl do rychlíku a vytuhnul. po nějaké době ho probudila sms, že je v druhém roamingovém pásmu. rychle z rychlíku vystoupil a zjistil, že je v Budapešti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.6.13 17:51

@paola white :mrgreen: taky dobrý.. můj mi vyprávěl, když zapíjel kluka, tak kapánek přebral. Tak nic, sedl na tramku, zavěsil se na tyč (aby neusnul, bo jen 3 zastávky), zachvíli řidič, že je na konečné :mrgreen: dobře, tak počkal na tramvaj č. 2, zavěsil se na tyč, že tedy 10 zastávek.. po chvilce řidič, že je na konečné.. No jezdil takhle asi 5 hodin v kuse, než se rozhodl, že tramvají néé, že to prostě dojde pěšky :lol:
Kámoš pro změnu bumbal, šel pěšky domů (5 km).. útržkovitě si pamatuje všechny vsi kolem a když se probral, byl na místě, odkud vycházel a napočítal, že ušel téměř 20 km..
A pak chlastej, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
25.6.13 17:57

Mě se teda stal taky pěknej trapas loni před Vánocema. Každý rok naše firma pořádá večírek a tak mě pozvali taky.Sraz byl v 18 hodin v restauraci stodola. Nechtěla jsem tam být první, tak si říkám půjdu až na sedmou, příjdu tam, u stolu asi dvanáct chlapů(nic zvláštního, makám normálně v truhlárně)znala jsem tam jen dva kluky, tak jsem k nim přisedla. Vzhledem k tomu, že jsem tři roky doma a ve firmě se to střídá jak ponožky, jsem se vůbec nedivila, že jich většinu neznám. Ptám se jich, kde máte nějaký ženský? Hoši už byli pěkně rozjetý a tak mi řekli, dočkej času, ženský na nás serou a nacpali mi pod nos obrovskej pekáč s pečeným masem, objednali panáka, já jsem si objednala pivko a vesele jsem hodovala.Asi po půl hodině už mi bylo fakt divný, že tam nejsou vůbec ženský a že večeře je dost v jiným stylu, než ostatní roky, tak jim řikám, chlapi jste tu od této firmy jo? A oni, no jasně, tak sedím dál, mám dalšího panáka a pivko a láduju se, až se nademnou asi po další čtvrthodině jeden slitoval a říká mi, hele, vaše firma to na poslední chvíli přesunula do Edénu, asi ti zapoměli dát vědět :mrgreen: No dámy já bych se v pr.eli viděla, v životě jsem do sebe to pívo tak rychle nenalila jako tenkrát, oni mě ještě blbouni ukecávali ať tam s nima zůstanu, že jim nevadím :lol: vylítla jsem odtamtud jak cukrář, že jsem tam na židli zapoměla i kabelku, tak za mnou ještě jeden letěl a dones mi ji :mrgreen: Trapas no, ale zase jsem se pěkně nažrala, neříct mi to ten borec, tak se tam s nima asi pěkně střískám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
25.6.13 17:59
@martina.se píše:
@paola white :mrgreen: taky dobrý.. můj mi vyprávěl, když zapíjel kluka, tak kapánek přebral. Tak nic, sedl na tramku, zavěsil se na tyč (aby neusnul, bo jen 3 zastávky), zachvíli řidič, že je na konečné :mrgreen: dobře, tak počkal na tramvaj č. 2, zavěsil se na tyč, že tedy 10 zastávek.. po chvilce řidič, že je na konečné.. No jezdil takhle asi 5 hodin v kuse, než se rozhodl, že tramvají néé, že to prostě dojde pěšky :lol:
Kámoš pro změnu bumbal, šel pěšky domů (5 km).. útržkovitě si pamatuje všechny vsi kolem a když se probral, byl na místě, odkud vycházel a napočítal, že ušel téměř 20 km..
A pak chlastej, že :mrgreen:

Tak to je taky masakr :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7661

@martina.se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takhle můj brácha projel metrem asi šestkrát celou trasu C, než se trefil na Chodov. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

@rozmary tak to je super :lol: a zaplatili to za tebe nakonec? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.6.13 18:02

@Bersaba :mrgreen: experti prostě, ten můj sjezdil celou Ostravu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
25.6.13 18:08
@paola white píše:
@rozmary tak to je super :lol: a zaplatili to za tebe nakonec? ;)

Ty panáky jo, na pívo jsem jim tam nechala :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.13 10:20
@paola white píše:
to se stane. já jednou viděla chlápka v metru co si kýchnul a vyskočil mu na košili příšerný sopel… to je o poznání horší :lol:
:lol: tak to uznávám
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Bersaba píše:
@martina.se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takhle můj brácha projel metrem asi šestkrát celou trasu C, než se trefil na Chodov. :mrgreen:
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
@rozmary píše:
Tohle se stalo mému kámošovi. Je to velký šéf jedné firmy, večer chlastali a on měl ráno nějakou důležitou poradu, samozřejmě to přepískli, on ráno zachráp a tak se fofrem hodil do gala, vzal si oblek a mazal, jenže měl ještě pod kůží a nemohl řídit, musel se dopravit do práce dopravou(do dnes nevím proč nejel tágem, asi zblblej z toho chlastu)už na zastávce po něm lidi divně koukali, tak se prohlížel, nic divnýho neviděl, myslel si že je na něm ta opice tolik vidět. Asi třikrát přestupoval než se dopravil do firmy, pořád po něm všichni čuměli. Když dorazil, byla už porada v plné parádě, až po poradě zjistil, že ráno v tom fofru, jak spěchal, tak na sebe hodil sako, ale zapoměl si z něj vyndat ramínko s košilí, takže měl celou dobu na zádech ramínko, za krkem háček a přes pr.eli se mu plácala bílá košile :mrgreen: To byste musely slyšet jak to vyprávěl, já se možná hodinu řezala smíchy :)
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová