Trápení s láskou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1957
19.7.13 13:08
@Gladys píše:
no tak to pana manžela hluboce lituju, já muset vídat milenku, i třeba bývalou, tak za sebe neručím, ještě při představě, že trčím sama v prázdném bytě a koukám na něj, jak si zas spokojeně žije se svojí manželkou a dětmi, bych mu asi nabančila.

Jo, to je peklíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.7.13 13:09

No asi bych měla upřesnit, že ten hlavní impuls k rozchodu jsem dala já, neb jsem z něj cítila, jak pořád tápe a děti mu chybí. Nepochybuju o tom, ze k manželce stále něco cítí, je to matka jeho dětí. Myslím, že se mu po mém rozhodnutí o ukončení vztahu svým způsobem ulevilo, ale teď zase nemá mně, tak kdybych mu nenapsala, ať mi dá pokoj, tak by mi asi stále psal, jak mu strašně chybím…a myslíte, že jim může ten vztah opět fungovat, proběhlo tam takových nechutností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.7.13 13:10
@Gladys píše:
no tak to pana manžela hluboce lituju, já muset vídat milenku, i třeba bývalou, tak za sebe neručím, ještě při představě, že trčím sama v prázdném bytě a koukám na něj, jak si zas spokojeně žije se svojí manželkou a dětmi, bych mu asi nabančila.

Proč? To přece není jeho věc, co dělá exmilenec jeho exmanželky.
Tak ten jejich vztah asi stál už za howno, nechtěli na něm makat, tak se rozešli. Pro oba je to šance začít nový život a najít si partnera lepšího, pokud ovšem zapracují nejdřív na sobě. Jinak si oba najdou zas podobnýho debila, jakýho měli předtím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
19.7.13 13:10
@blumina píše:
No asi bych měla upřesnit, že ten hlavní impuls k rozchodu jsem dala já, neb jsem z něj cítila, jak pořád tápe a děti mu chybí. Nepochybuju o tom, ze k manželce stále něco cítí, je to matka jeho dětí. Myslím, že se mu po mém rozhodnutí o ukončení vztahu svým způsobem ulevilo, ale teď zase nemá mně, tak kdybych mu nenapsala, ať mi dá pokoj, tak by mi asi stále psal, jak mu strašně chybím…a myslíte, že jim může ten vztah opět fungovat, proběhlo tam takových nechutností…

Může. Dokonce ještě lépe, než před tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
19.7.13 13:13
@Gina108 píše:
Tak ten jejich vztah asi stál už za howno, nechtěli na něm makat, tak se rozešli. Pro oba je to šance začít nový život a najít si partnera lepšího, pokud ovšem zapracují nejdřív na sobě. Jinak si oba najdou zas podobnýho debila, jakýho měli předtím :mrgreen:

To je relativní, jestli stál za howno, rozešli se právě až kvůli milenci. Takže pro opuštěného je to nevěra a zrada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.7.13 13:14
@blumina píše:

Tak co by nemohl fungovat, ale bude je to stát teda hodně sil, jestli to vůbec zmáknou. No paní je bojovnice, jak píšeš, ale ten milenec bude pěknej přizdisráč koukám. :nevim:
Jako aby se vrátil pod tlakem k manželce a psal milence, jak jí miluje, to mi teda přijde ubohý a zbabělý. :nevim:
Dobře jsi udělala, žes to utla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.7.13 13:16
@vendulka72 píše:
To je relativní, jestli stál za howno, rozešli se právě až kvůli milenci. Takže pro opuštěného je to nevěra a zrada.

Pravda, záleží na tom exmanželovi, jak to bude brát. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.7.13 13:22
@Gina108 píše:
Tak ten jejich vztah asi stál už za howno, nechtěli na něm makat, tak se rozešli. Pro oba je to šance začít nový život a najít si partnera lepšího, pokud ovšem zapracují nejdřív na sobě. Jinak si oba najdou zas podobnýho debila, jakýho měli předtím :mrgreen:

prosím tě nehledej za tím logiku :lol: Ne všechny pohnutky musí být spravedlivé a rozumné :jazyk: Zkrátka by mi pohled na člověka, „kvůli kterému odešel můj partner(ka)“ nehorázně točil, nehledě na to, zda má či nemá zodpovědnost za můj manželský vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.7.13 13:24

No oni byli dokonce dříve kamarádi, můj manžel a můj ex přítel, udržovali dobré sousedské vztahy, teď můj muž ex přítele nenávidí, ale není se čemu divit. Mně manželka mého ex přítele nenávidí přímo bytostně a ten boj nebyl ani o tom vrátit zpět manžela jako o tom porazit mně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.7.13 13:29
@blumina píše:
No asi bych měla upřesnit, že ten hlavní impuls k rozchodu jsem dala já, neb jsem z něj cítila, jak pořád tápe a děti mu chybí. Nepochybuju o tom, ze k manželce stále něco cítí, je to matka jeho dětí. Myslím, že se mu po mém rozhodnutí o ukončení vztahu svým způsobem ulevilo, ale teď zase nemá mně, tak kdybych mu nenapsala, ať mi dá pokoj, tak by mi asi stále psal, jak mu strašně chybím…a myslíte, že jim může ten vztah opět fungovat, proběhlo tam takových nechutností

tak třeba je ona splachovací a umí zapomenout, odpustit :nevim: Nedělej si iluze, že on doma brečí do polštáře, fungovat mezi nimi může naprosto všechno a možná ještě líp jak před tebou (protože ona má motivaci, aby zas neprásknul do koní). Bohužel, to jsou takoví blbounci, kteří chtějí, co nemají, rozhodnutí a jednoznačný výběr od nich raději nečekat, to si pak musejí zúčastněné ženy spíš vyřešit „mezi sebou“ (jasně že ne osobně, spíš tím, že se rozhodnou, která ho chce a která ne). Ta úleva mi přijde typická, on to zkrátka neřekne nahlas, ale když to navrhneš ty, tak přijme, protože není za špatnýho. Což mu nebrání to na tebe nezkusit znovu, protože provětrat si trencle jinde je příjemné osvěžení. (jáfakt nejsem romantik :lol: jsem cynická, až to bolí, já vím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
19.7.13 14:10

Gladys, to není cynizmus, to je reálný pohled. Provětrat trencle. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
19.7.13 14:12
@blumina píše:
No oni byli dokonce dříve kamarádi, můj manžel a můj ex přítel, udržovali dobré sousedské vztahy, teď můj muž ex přítele nenávidí, ale není se čemu divit. Mně manželka mého ex přítele nenávidí přímo bytostně a ten boj nebyl ani o tom vrátit zpět manžela jako o tom porazit mně…

Jasně.
Mně kdyby se do manžela montovala sousedka, tak bych k ní určitě necítila žádnou zášť. Ještě bych jí poradila, co má rád v posteli. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56107
19.7.13 14:20

Paneboze, jste rozbili dve rodiny jo? hm, to je dobry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
19.7.13 15:31

@blumina Někdy je lepší bojovat o ten vztah, co již máme, než pálit mosty a jít dál. Popálila ses a máš jednu bolestnou zkušenost. Poradit neumím, snad jen-věnuj se dětem, snaž se, aby pro ně byl rozpad původní rodiny, co nejmíň znatelný, aby se mohly často scházet s otcem a ono časem se vše otupí, i tvé pocity bolesti. Hlavně si změň tel, aby tě exmilenec nemohl kontaktovat se svými výlevy.

• Citovat
  • Upravit
746
19.7.13 15:38

@blumina

A není možné, že tvůj manžel čeká, že se vrátíš i ty s dětma k němu zpět? Nenaznačil něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí