Trápení s láskou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elišška
19.7.13 15:49

Jsou to jen kecy :).Promin, ale slyšet chlapa, co opustil dvě děti a ženu a po pár měsících přikluše k nim zpět, že to bylo kvůli dětem, tak si připravím kyblík na zvracení. Jen ze sebe dělá chudáka a ty mu to baštíš. Kdyby řekl, že se vrací k ženě, protože ji miluje a tys ho s cizíma dětma přestala bavit, asi mu ukopneš koule… Takže tak, co ti asi měl říct. Třeba: Máš na lepšího, zlatíčko.

Měla bys spíš než sebe a bývalýho milence řešit tvoje děti, musí to být dost síla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.13 15:51

Mám kolegu v práci, ten si provětral trencle dvakrát (docela veřejně, vždy nějakou dobu - na měsíce) a žena ho vždy vzala ráda zpět. a on se ještě chlubil, že proto, že ON je tak úžasný a ona to ví. čekají druhé dítě a jsou spokojení :mrgreen:
takže fungovat to mezi nimi může dál a asi docela dobře, ikdyž já to moc nechápu :zed:

• Citovat
  • Upravit
1863
19.7.13 15:52

A ty by ses chtěla vrátit zpět k manželovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.7.13 16:32
@verjanku píše:
Jsem paranoidní, nebo opravdu jenom mně připadnou zvláštní diskuze od nováčků jedna za druhou…? :think:

Co Ti na nich přijde zvláštního? Ty jsi nebyla nikdy nováček? Přijde Ti divné, že si někdo založí účet a ptá se hned na více věcí? Mě to přijde celkem logické, když mam jednu otázku, nechce se mi kvůli tomu někde registrovat a tak. Ale když mi pak vrtá hlavou více věcí, tak založím účet a ptám se (teda soudím to alespoň podle sebe). Co je na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
20.7.13 13:15

Já mám také trápení s láskou. Pořád dobrý dobrý člověk si myslí, že užuž á vztah a on najednou začne mluvit o kamarádství…je to blbí když chlap napíše vím přesně co chi a pak ani ženě neumí říct beru tě tak a tak. Pořád totiž mluví jinak.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.12.13 23:29

Dobry vecer.Jsem nestastna vubec nevim co mam delat :(. Pred 6 lety jsem poznala svoji velkou a jedinou LASKU, byly jsme spolu rok, on byl porad pryc domuu chodil vecer a rano zase pryc. Proste uprednostnoval kamarady pre demnou a tehdy dvou letou dcerkou ktera nebyla jeho :(.Jednoho dne jsem to nezvladla osklive jsme se pohadali a rozesli i presto ze jsem vedela ze ho miluji a budu trpet bez nej :(..Tehdy pred 5lety jsem se psychycky zhroutila a hrozne se trapila. Nasla jsem si pritele ktery me ve vsim podporoval a miloval me a moc mi pomohl.Asi o trii mesice pozdeji od naseho rozchodu z moji Laskou tak musel nastoupit trest na dobu 5 let :( ta moje laska…Do dnes jsem s pritelem ktereho jsem si nasla po nasem rozchodu, mame spolu 3 letou dceru a je moc hodny nikam nechodi je snama porad doma nebo v praci. Proste chlap s velkym srdcem :)..14.2.2013se mi ozvala moje velka Laska, ze je doma zvykonu trestu atd..Psali jsme si vzpominali jsme, me srdicko bije zase tak jako pred 6 lety..Po 10 mesicich a 10 dnech jsem se snim sesla s moji Laskou, tri hodiny jsme si povidali v aute a me bylo krasne ale vedela jsem ze mam doma milujiciho a hodneho ted uz manzela. Hrozne chci za moji Laskou moc se trapim a potrebuji ho mit u sebe, on me take miluje a je nestasttny beze mne :(…Bojim se ze snim budu nestastna a ze bude zase za kamaradama :(..Rilal ze se chce zmenit a zacit chodit do prace (nikdy nepracoval) a ted uz od brezna pracuje a nikam nechodi :)..Prosim poradte a piste vase nazory.Jsem asi hloupa ale hrozne zamilovana a nestastna :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
26.12.13 00:02

Nezávidím ti tvou situaci :( Zkus si napsat na papír všechna pro a proti proč být nebo nebýt s manželem a to samé u toho druhého. A vím, že to bude těžké, ale zkus to psát rozumem, ne srdcem. Zkus se zamyslet nad tím, co ti přináší vztah s manželem a co by to přinesl s tím druhým :nevim: Jestli je to spolehlivý a zodpovědný člověk, kvůli kterému se „vyplatí“ rozbít fungující manželství atd… Jinak radím, nescházet se. Tím bys měla začít, pokud se rozhodneš pro manžela. Hodně štěstí a ať se rozhodneš správně. Já, jestli můžu, hlasuju rozhodně pro manžela :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky