Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám kolegu v práci, ten si provětral trencle dvakrát (docela veřejně, vždy nějakou dobu - na měsíce) a žena ho vždy vzala ráda zpět. a on se ještě chlubil, že proto, že ON je tak úžasný a ona to ví. čekají druhé dítě a jsou spokojení ![]()
takže fungovat to mezi nimi může dál a asi docela dobře, ikdyž já to moc nechápu ![]()
@verjanku píše:
Jsem paranoidní, nebo opravdu jenom mně připadnou zvláštní diskuze od nováčků jedna za druhou…?
Co Ti na nich přijde zvláštního? Ty jsi nebyla nikdy nováček? Přijde Ti divné, že si někdo založí účet a ptá se hned na více věcí? Mě to přijde celkem logické, když mam jednu otázku, nechce se mi kvůli tomu někde registrovat a tak. Ale když mi pak vrtá hlavou více věcí, tak založím účet a ptám se (teda soudím to alespoň podle sebe). Co je na tom?
Já mám také trápení s láskou. Pořád dobrý dobrý člověk si myslí, že užuž á vztah a on najednou začne mluvit o kamarádství…je to blbí když chlap napíše vím přesně co chi a pak ani ženě neumí říct beru tě tak a tak. Pořád totiž mluví jinak.. ![]()
Dobry vecer.Jsem nestastna vubec nevim co mam delat
. Pred 6 lety jsem poznala svoji velkou a jedinou LASKU, byly jsme spolu rok, on byl porad pryc domuu chodil vecer a rano zase pryc. Proste uprednostnoval kamarady pre demnou a tehdy dvou letou dcerkou ktera nebyla jeho
.Jednoho dne jsem to nezvladla osklive jsme se pohadali a rozesli i presto ze jsem vedela ze ho miluji a budu trpet bez nej
..Tehdy pred 5lety jsem se psychycky zhroutila a hrozne se trapila. Nasla jsem si pritele ktery me ve vsim podporoval a miloval me a moc mi pomohl.Asi o trii mesice pozdeji od naseho rozchodu z moji Laskou tak musel nastoupit trest na dobu 5 let
ta moje laska…Do dnes jsem s pritelem ktereho jsem si nasla po nasem rozchodu, mame spolu 3 letou dceru a je moc hodny nikam nechodi je snama porad doma nebo v praci. Proste chlap s velkym srdcem
..14.2.2013se mi ozvala moje velka Laska, ze je doma zvykonu trestu atd..Psali jsme si vzpominali jsme, me srdicko bije zase tak jako pred 6 lety..Po 10 mesicich a 10 dnech jsem se snim sesla s moji Laskou, tri hodiny jsme si povidali v aute a me bylo krasne ale vedela jsem ze mam doma milujiciho a hodneho ted uz manzela. Hrozne chci za moji Laskou moc se trapim a potrebuji ho mit u sebe, on me take miluje a je nestasttny beze mne
…Bojim se ze snim budu nestastna a ze bude zase za kamaradama
..Rilal ze se chce zmenit a zacit chodit do prace (nikdy nepracoval) a ted uz od brezna pracuje a nikam nechodi
..Prosim poradte a piste vase nazory.Jsem asi hloupa ale hrozne zamilovana a nestastna
![]()
Nezávidím ti tvou situaci
Zkus si napsat na papír všechna pro a proti proč být nebo nebýt s manželem a to samé u toho druhého. A vím, že to bude těžké, ale zkus to psát rozumem, ne srdcem. Zkus se zamyslet nad tím, co ti přináší vztah s manželem a co by to přinesl s tím druhým
Jestli je to spolehlivý a zodpovědný člověk, kvůli kterému se „vyplatí“ rozbít fungující manželství atd… Jinak radím, nescházet se. Tím bys měla začít, pokud se rozhodneš pro manžela. Hodně štěstí a ať se rozhodneš správně. Já, jestli můžu, hlasuju rozhodně pro manžela ![]()
Jsou to jen kecy
.Promin, ale slyšet chlapa, co opustil dvě děti a ženu a po pár měsících přikluše k nim zpět, že to bylo kvůli dětem, tak si připravím kyblík na zvracení. Jen ze sebe dělá chudáka a ty mu to baštíš. Kdyby řekl, že se vrací k ženě, protože ji miluje a tys ho s cizíma dětma přestala bavit, asi mu ukopneš koule… Takže tak, co ti asi měl říct. Třeba: Máš na lepšího, zlatíčko.
Měla bys spíš než sebe a bývalýho milence řešit tvoje děti, musí to být dost síla.