Trenýrky pro kluky misto slipů nebo boxerek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6525
23.4.15 13:04

@Ainy No malému zas vadilo, že mu slipy pořád zalézaly do zadku… :lol: On jak se oblíká sám, tak si je dal vždycky nakřivo a pak se vztekal. Boxerky to nedělají, i když je natáhne trošku nakřivo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
23.4.15 13:07

@Black Cat Já mám, pečlivku. Vše si pěkně srovná, tričko zastrčí, před zrcadlem se zkontroluje… :andel: Zato jeho starší sestra by se ani neučesala, kdybych jí neřekla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
23.4.15 13:08

Manžel i syn nosí boxerky, ale mají jak ty uplejší, tak volnější. Volnější jsou super George nebo Primark. Uplejší jedině z HM, protože vydrží neuvěřitelně dlouho. Malý je nosí od tří let a ty první, které měl jsou ještě teď v 6ti pořád dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
23.4.15 13:10

Já zase měla dost problém na tu Honzívovo miniprdku sehnat trenýrky, který by za nim nevlály kilometr a nepadaly mu. I ty nejmenší trencle mu lezly dolů a navíc se mu muchlaly pod užším oblečením.
Takže malej nosí slipíky a čekají na něj několikery trenky a boxerky v šupleti, až mu do nich doroste pérdelka :mrgreen:

Jinak chlap nosí většinou boxerky. Trenky jen občas (vadí mu jak se to muchlá pod džínama, ve finále má nohavičky namuchlaný u pasu, „pytel“ skoro venku a akorát si tak dře o švy od kalhot :nevim: Ve slipech sem ho nikdy neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.5.15 23:34

Jedině trenýrky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie