Trest psovi při výcviku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
28.7.14 20:46
@g.sandova píše:
@asha no,od brezna mam kavalirku triletou, pres ob. sdruzení. A potom ke mne prisel rocni kokr. Byl u rodine, ale byl zatez. Ta kavalirka se naucila poslouchat sama. Ona mi chce neustale delat radost a byt se mnou. Kokr je hodny, ucenlivy, ale nejdriv chci.aby nas mel rad. Desenskyho taky nemusim, ale ji to fungovalo

Necekej. On vas bude mit rad, i kdyz ho budes cvicit od zacatku. Pomalu, zadny dril, bude ho to urcite bavit :) K nam takhle prisli dva rok az rok a pul stary NO s prisernyma navykama a vubec zadnym vycvikem, zacli jsme okamzite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.7.14 20:47

@asha a co mas za psa@

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.7.14 20:48
@g.sandova píše:
@asha a co mas za psa@

Strakace, 9 tydnu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.7.14 20:57

@asha je,ten se mi libi! Kr.nebo dlohosrst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.7.14 21:02
@g.sandova píše:
@asha je,ten se mi libi! Kr.nebo dlohosrst

Kratka, nebo spis prechodak, srst ma jak krtek :), czb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.7.14 08:20

@asha u nas ve meste je jeden. Vzdycky se mi libili, i ted, kdyz jsem porizovala novyho psa, tak jsem o nem premyslea. Jenze jsem projizdela i nabidky utuĺku, mela jsem predtim psa z utulku. Tak jsem narazila na OS, ktery zachranuje kavaliry v nouzi. Muj nekdejsi pritel ho mel a byl uzasnej. Jela jsem se na fenku podivat a nebylo co resit :-). Ale strakac je jedno z plemen, ktery bych chtela. Na tu pozitivni motivaci se chci kouknout. Ten muj kokr je jemna povaha, tak si myslim, ze by to bylo idealni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.7.14 11:04

@g.sandova To urcite. A mrkni i na klikr. Na youtube jsou videa. Ja jsem naklikala hned prvni den jmeno, slo to podstatne rychlejs, nez jen na pamlsky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.14 11:52

Ok tak mi tady některé třeba poradte jak ho to naučít dle toho millana cezara…na netu jsem nic nenašla…klikr mi přijde jako blbost..místo kliknutí ho můžu pochvalit..a na cvičakiu nám řekli že malo kdy to potom dokažou toho psa odnaučít že když chodí u nohy a člověk klikne tak pak jak člověk nepoužívá klikr tak pes u nohy už chodit nechce..což pro nás úplně k ničemu na zkouškách…a oproti jiním chovatelům jsem naprosto proti stahovacím obojkum a elektrickým což je dle mě horší než to že ho švihnu proutkem..

• Citovat
  • Upravit
29730
29.7.14 11:58
@Anonymní píše:
Ok tak mi tady některé třeba poradte jak ho to naučít dle toho millana cezara…na netu jsem nic nenašla…klikr mi přijde jako blbost..místo kliknutí ho můžu pochvalit..a na cvičakiu nám řekli že malo kdy to potom dokažou toho psa odnaučít že když chodí u nohy a člověk klikne tak pak jak člověk nepoužívá klikr tak pes u nohy už chodit nechce..což pro nás úplně k ničemu na zkouškách…a oproti jiním chovatelům jsem naprosto proti stahovacím obojkum a elektrickým což je dle mě horší než to že ho švihnu proutkem..

Kdyz se klikr pouziva blbe, tak pak jo. Klikr je mnohem rychlejsi nez pochvala, pochvalu pouzijes i pri klikani. To je to samy, jako bys psala, ze pokud nepouzijes u nohy odmenu, uz pes u nohy nebude chodit. :nevim:
Ale chapu, ja se ke klikani propracovala hodne let, ze zacatku se mi to zdalo taky jako blbost :D Zkoukni nejaky videa.
Ale je teda fakt, ze klikat se nejdriv musi naucit clovek, zas takova sranda to neni, reakci musis mit superrychlou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
29.7.14 13:26
@asha píše:
@Allie83 A uz jsi videla psy cviceny pozitivkou? A treba klikrem? Pust si nejaky videa, nedavno treba koloval po netu „nejlip vycviceny pes“ tusim z Australie? :think: A dog-dancing a podobny veci? Placanim tohle neudelas. :nevim:
Ja tvoje metody znam, prosla jsem tim, jak jsem psala ;)
No, ale tady to asi fakt nema cenu, skoda :)
Jen bych proste nenavrhovala nekomu, komu nefunguje proutek, placani ksiltovkou. :think:

U nás cvičí jedna bába klikrem. Můžu ti říct, že potkat jí jednoho krásného dne venku tak jí ten krám nacpu někam kde ho ani doktor nevytáhne.. Je super když o pulnoci courá kolem našeho baráku, přímo pod oknama a na psa kliká jak o život protože na nic jiného neslyší.. U svého baráku si to nedovolí tak courá k nám.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.7.14 14:14
@white_black píše:
U nás cvičí jedna bába klikrem. Můžu ti říct, že potkat jí jednoho krásného dne venku tak jí ten krám nacpu někam kde ho ani doktor nevytáhne.. Je super když o pulnoci courá kolem našeho baráku, přímo pod oknama a na psa kliká jak o život protože na nic jiného neslyší.. U svého baráku si to nedovolí tak courá k nám.. :pocitac:

No, tak to je priklad blbyho pouziti klikru, co na to rict… :roll: Klikr neni od toho, aby na to pes slysel, klikr je rychla „pochvala“, ze pes neco prave udelal dobre. Ja klikam ze zacatku, pes se nauci bleskurychle, o co mi jde a pak uz jedu klasicky na pochvaly. Je to jak s pamlskem, taky neodmenujete psa po kazdym ukonu, jen pri nacviku…nasledne se pamlsek odbourava. Jasne, ze ne u vseho a ne vzdycky, nekdy ale pamlsek je a nekdy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
29.7.14 14:29
@asha píše:
No, tak to je priklad blbyho pouziti klikru, co na to rict… :roll: Klikr neni od toho, aby na to pes slysel, klikr je rychla „pochvala“, ze pes neco prave udelal dobre. Ja klikam ze zacatku, pes se nauci bleskurychle, o co mi jde a pak uz jedu klasicky na pochvaly. Je to jak s pamlskem, taky neodmenujete psa po kazdym ukonu, jen pri nacviku…nasledne se pamlsek odbourava. Jasne, ze ne u vseho a ne vzdycky, nekdy ale pamlsek je a nekdy ne.

Je mi jasný, že takhle se nepoužívá.. A paní je velká kynoložka.. Fakt bych jí tu píč. vinu strčila až hodně hodně hluboko.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.7.14 14:40
@white_black píše:
Je mi jasný, že takhle se nepoužívá.. A paní je velká kynoložka.. Fakt bych jí tu píč. vinu strčila až hodně hodně hluboko.. :zed:

To verim, ten zvuk je fakt na palici, ja vybirala co nejtissi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.7.14 17:53

Zajimalo by me, jak to mate s partnery a jejich vztahem k psum? Byl treba manzel proti? Musely jste vysvetlovat? Muj pritel psy moc nemusi a s druhym psem ma problem. Nijak mu neskodi, ale byĺ by radeji, kdybzch ho nemela. Jenze spolu nebydlime,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
30.7.14 13:05

@asha Paní to asi udělala opačně.. Strašněj zvuk.. :pocitac: Přitom má labradora což rozhodně není tupej pes!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný