Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A nedoporucili ti neco, aby se to nedelalo? Antikoncepci nebo tak? To je hruza, kazdou chvili na operaci
. Me doktorka taky posilala hned na operaci, kdyz 7cm cysta na vajecniku pres jeden cyklus nezmizela…ale do operace jsem mela jeste jednu ms a cysta zmizela…me doktorka taky rikala, ze musim co nejdriv na operaci, ze kdyz praskne, tak krev v brise, chira, akutni operace a tak…a v nemocnici mi rekli, ze teda asi praskla a vytekla s ms
… tak nevim, asi neni prasknout a prasknout…
Ahoj, prvni cystu sem mela v roce 2016 velkou 12cm, nevedela jsem o ni az kdyz sem sla poprve na gyndu tak mi ji zjistila. Byla sem teda na laparoskopii, druha cysta se mi udelala v roce 2019 velka 7cm, na stejnem miste.. takze dalsi laparoskopie. A ted se mi udelala znova na stejnem miste 7cm. Doktorka me poslala do nemocnice na termin operace, volali jsme tam a pry nemam chodit ted a mam si jit jen k doktorce aby mi ji zkontrolovala. Tak jsem sla ale nebyla tam moje doktorka ale doktor, ten me vysetril a rekl mi ze operace ted ne, ze mam prijit za 3mesice. Rikala jsem ze ji cejtim ze tam mam takovej tlak jakoby, ze proste o ni vim ze tam je. Rikal ze se nemusim vubec bat, ze kdyby praskla tak jedine dobre. A kdybych mela nejaky velky krece tak mam prijit ale jinak za tri mesice. Docela mam strach, kdyz doktorka me poslala na operace a doktor to bral zase uplne v pohode at se nebojim