Trhání osmičky, oteklá tvář druhý den

Lucinda13
8.6.16 08:05

Trhání ocmičky, oteklá tvář druhý den

Dobré ráno mám den po trhání osmičky a tvář z té strany mám oteklou, ale nic nebolí. Je to normální? měla jsem dva vpichy anestezie injekce…díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4972
8.6.16 08:08

@Lucinda13 podle mne to normalni je, preci jen to je celkem zasah kdyz ti trhaji zub. Mne to ceka za mesic budou mi trhat dve bojimse uz ted :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
8.6.16 08:09

@Lucinda13 Otok je normální. Chce to hodně chladit. Mě otok vydržel skoro týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucinda13
8.6.16 08:09

Jak si šáhnu na tu pusu zevnitř tak to mám takové bolestivější, na dotek, asi tím jak dala velkou davku injekce.Ale opravdu vše bezboelsti, jen otok :nevim: Přeji hodně zdaru :mavam:

• Citovat
  • Upravit
72725
8.6.16 08:10

@Lucinda13 je to normální, neboj, splaskne.. pokud nebolí, je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucinda13
8.6.16 08:12
@martina.se píše:
@Lucinda13 je to normální, neboj, splaskne.. pokud nebolí, je to ok.

nebolí, jen ta tvář taková „gumová“ ještě :think:

• Citovat
  • Upravit
26270
8.6.16 08:16

Ano je to normální, po extrakcích bývá největší otok 2.-3. den. Leduj a bude to OK a hlavně nevyplachuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.6.16 08:17
@Lucinda13 píše:
nebolí, jen ta tvář taková „gumová“ ještě :think:

jo, to je v pohodě.. kdyby byla bolest, nedejbože vystřelující, tak šupem k dr.. jinak je to běžné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
8.6.16 08:18

Jo je to naproto normální, buď ráda, že máš jenom otok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
8.6.16 11:30

@Lucinda13 tak já mám dnes po trhání 8 mám pocit jako by mě někdo dal přes tlamu :mrgreen: špatně se mi polýká a mám pocit že slintám :mrgreen: Dostala jsem augmentin a aulin. za týden na stehhy. ještě že to mám za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucinda13
8.6.16 12:42
@fifinkaa píše:
@Lucinda13 tak já mám dnes po trhání 8 mám pocit jako by mě někdo dal přes tlamu :mrgreen: špatně se mi polýká a mám pocit že slintám :mrgreen: Dostala jsem augmentin a aulin. za týden na stehhy. ještě že to mám za sebou.

Tak vítej do klubu :) tak mě nenapsala ani aulinm a bolest opravdu nepřila. Za to otok ano. Hodně zdravíčka, pá.

• Citovat
  • Upravit
6323
8.6.16 14:15

@Lucinda13 bolest fakt žádná? tý jo mě to přichází k sobě… a bolí mě to teda :oops: ani nevím jak se mám najíst… připadám si jak praštěná… motá se mi hlava a taková slabost. tý jo asi jsem padavka nebo co :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
8.6.16 14:17

@Bora-Bora já ani radši nemluvím. no dobře mi teda moc není. :oops: ješě teď se mi klepou ruce. No říkal že je to hned vedle nějakýho nervu tak nevím teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucinda13
8.6.16 19:10
@fifinkaa píše:
@Lucinda13 bolest fakt žádná? tý jo mě to přichází k sobě… a bolí mě to teda :oops: ani nevím jak se mám najíst… připadám si jak praštěná… motá se mi hlava a taková slabost. tý jo asi jsem padavka nebo co :oops:

Opravdu, jak odezněla injekce čekala jsem bolesti, nic. Druhý den dnes a bez bolesti.Sem tam cuk cuk.TO vše. Jsem za to ráda, protože 3 měsíce zpět mi trhali 6 dole a ona se rokřápla na pár kouků a stomatolog mi musel udělat plastiku dásně :( To byla pak týden bolest, bez léku a antibotik to neslo.Za to 8 nahoře bez problému. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex