Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lucinda13 podle mne to normalni je, preci jen to je celkem zasah kdyz ti trhaji zub. Mne to ceka za mesic budou mi trhat dve bojimse uz ted ![]()
@Lucinda13 Otok je normální. Chce to hodně chladit. Mě otok vydržel skoro týden.
Jak si šáhnu na tu pusu zevnitř tak to mám takové bolestivější, na dotek, asi tím jak dala velkou davku injekce.Ale opravdu vše bezboelsti, jen otok
Přeji hodně zdaru ![]()
@Lucinda13 je to normální, neboj, splaskne.. pokud nebolí, je to ok.
@martina.se píše:
@Lucinda13 je to normální, neboj, splaskne.. pokud nebolí, je to ok.
nebolí, jen ta tvář taková „gumová“ ještě ![]()
Ano je to normální, po extrakcích bývá největší otok 2.-3. den. Leduj a bude to OK a hlavně nevyplachuj ![]()
@Lucinda13 píše:
nebolí, jen ta tvář taková „gumová“ ještě
jo, to je v pohodě.. kdyby byla bolest, nedejbože vystřelující, tak šupem k dr.. jinak je to běžné ![]()
@Lucinda13 tak já mám dnes po trhání 8 mám pocit jako by mě někdo dal přes tlamu
špatně se mi polýká a mám pocit že slintám
Dostala jsem augmentin a aulin. za týden na stehhy. ještě že to mám za sebou.
@fifinkaa píše:
@Lucinda13 tak já mám dnes po trhání 8 mám pocit jako by mě někdo dal přes tlamušpatně se mi polýká a mám pocit že slintám
Dostala jsem augmentin a aulin. za týden na stehhy. ještě že to mám za sebou.
Tak vítej do klubu
tak mě nenapsala ani aulinm a bolest opravdu nepřila. Za to otok ano. Hodně zdravíčka, pá.
@Lucinda13 bolest fakt žádná? tý jo mě to přichází k sobě… a bolí mě to teda
ani nevím jak se mám najíst… připadám si jak praštěná… motá se mi hlava a taková slabost. tý jo asi jsem padavka nebo co ![]()
@Bora-Bora já ani radši nemluvím. no dobře mi teda moc není.
ješě teď se mi klepou ruce. No říkal že je to hned vedle nějakýho nervu tak nevím teda.
@fifinkaa píše:
@Lucinda13 bolest fakt žádná? tý jo mě to přichází k sobě… a bolí mě to tedaani nevím jak se mám najíst… připadám si jak praštěná… motá se mi hlava a taková slabost. tý jo asi jsem padavka nebo co
Opravdu, jak odezněla injekce čekala jsem bolesti, nic. Druhý den dnes a bez bolesti.Sem tam cuk cuk.TO vše. Jsem za to ráda, protože 3 měsíce zpět mi trhali 6 dole a ona se rokřápla na pár kouků a stomatolog mi musel udělat plastiku dásně
To byla pak týden bolest, bez léku a antibotik to neslo.Za to 8 nahoře bez problému. ![]()
Dobré ráno mám den po trhání osmičky a tvář z té strany mám oteklou, ale nic nebolí. Je to normální? měla jsem dva vpichy anestezie injekce…díky