Trhání osmičky v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
21.7.21 17:56

Trhani osmicky v Brne

Zdravim,
potrebovala bych doporucit nejakeho dobreho zubare na trhani osmicek v Brne. Odkladam to uz roky, bouzel mam osmicku jeste pod dasni, ale vzdy jednou za pul roku natece a je to dost neprijemne. Ale hrozne se bojim i toho vyrezavani :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
181
21.7.21 18:48

Z osobní zkušenosti doporučím Mudr. František Rusznyák. Klinika na Lidické 31.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.7.21 19:51

MUDr. Igor Tejkal na Kamechách. Trhal mi dvě osmičky a velká spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
21.7.21 21:36

Já byla na Lesné, je tam nějaká spesl klinika na to, bohužel si nevzpomenu na jméno. Každopádně vyrezavali mi všechny 4 skoro až z mozku a za 20 minut nebylo co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
22.7.21 07:15

Za mě určitě Stomatologické centrum Campus v Bohunicích - maximální spokojenost, příjemní a šikovní zubaři, rychlé, bezbolestné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
22.7.21 09:05

Taky jsem byla ve Stomatologickém centru Campus v Bohunicích. Trhali mi 3 osmičky na 2×. nejprve jednu stranu nahoře a dole a pak nadruhé straně dole.
Maximální spokojenost - příjemní, milí, ochotní, vše ukáží a vysvětlí. Po trhání nebyl problém s konzultací nebo kontrolou, zda je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
22.7.21 09:07
@onajeblond píše:
Já byla na Lesné, je tam nějaká spesl klinika na to, bohužel si nevzpomenu na jméno. Každopádně vyrezavali mi všechny 4 skoro až z mozku a za 20 minut nebylo co řešit.

fakt? Mě říkali, že na obou stranách najednou mi to dělat nemohou. Vždy jednu stranu a za měsíc druhou. Prej abych byla alespoň trochu schopná normálně fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
22.7.21 09:58
@aknah31 píše:
fakt? Mě říkali, že na obou stranách najednou mi to dělat nemohou. Vždy jednu stranu a za měsíc druhou. Prej abych byla alespoň trochu schopná normálně fungovat.

Ano mě dělali všechny 4,protože jsem měla rovnátka, tak aby mi nesrovnali zuby a pak mě nevyrostly osmičky a nez… mi to celý oblouk, rozumíme si žejo? Bohužel já je neměla ani založený téměř, říkám tahali mi všechny 4 fakt až z kosti, je fakt že zákrok umrtvená celá huba, 8 injekcí. Hojení byl masakr, nasazené ATB a analgetika, první týden tekutá strava a hojení, opravdu hnus, to netvrdím že ne, napuchlá jsem byla jak křeček z bouch stran a druhý týden to lezlo dolů ty otoky, takže jsem byla žlutá jakoby ty modráky jak se dělají, a pak už dobré. Sice to byl dost hnus, ale od té doby jako dobrý. Mě tam poslal za ním vyloženě ortodontista, ale teda je to už asi 7 dobrých let jo. :) Mamka prohlásila, že kdyby šla na osmičky, šla by jedině sem. (bylo mi tehdy cca 15,16 tam byla u toho) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
23.7.21 21:06

@onajeblond a vzpomenete si na nazev te kliniky? Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
23.7.21 23:25
@Janny009 píše:
@onajeblond a vzpomenete si na nazev te kliniky? Dekuji moc

To už vůbec nevím ono už je to opravdu dost let, ale je to jak se vyjíždí myslím z lídlu, tak přímo naproti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.