Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, dcera mi včera ukázala něco na dásni, je to boulička a trčí z toho ostrá špička, vypadá to jak zub, trochu mě to vylekalo, má pod tím normální zuby, nevíte někdo o co by mohlo jít. Přikládám foto ale moc se mi nepodařilo.
Prijde mi to jak vacek…nejspis to boli, ze? Je patek odpo…ja bych asi vyhledala pohotovost.
@kalie píše:
Prijde mi to jak vacek…nejspis to boli, ze? Je patek odpo…ja bych asi vyhledala pohotovost.
Právě že ji to nebolí, jenom ji dře do dásně, je tam ostrý hrot, tak je to divný.
@Jolka86 píše:
Není to zub? Mně vyrostl špičák na patře zevnitř.
A jak se to řeši.
@mamule42 píše:
A jak se to řeši.
Rovnátka, ale šla bych k zubaři, aby se na to podíval, případně rentgen.
Já teda nejsem zubař ale takhle na první pohled se mi to taky zdá jako zub. Šla bych co nejdřív k zubaři. Na pohotovost asi ne pokud to vyloženě nebolí ale k zubaři během pár dnů určitě.
@Havlova píše:
Tu dvojku pod tím má mléčnou?
Právě že je to druhý zub.
@Le_lenaz píše:
Já teda nejsem zubař ale takhle na první pohled se mi to taky zdá jako zub. Šla bych co nejdřív k zubaři. Na pohotovost asi ne pokud to vyloženě nebolí ale k zubaři během pár dnů určitě.
To půjdu, spíš přemýšlím co ji stím budou dělat, dcera je hysterická z každýho píchnutí.
Pokud to nebolí, objednala bych jí k zubaři, ať ji včas zkontroluje. Třeba chudince roste další zub (i trojky má stálé?).
No to nevím teda. Já ani nikdo jiný v okolí tohle neměl. Vypadá to zvláštně.
Ale asi ty rovnátka jak to tady už někdo zmínil.
@mamule42 píše:
To půjdu, spíš přemýšlím co ji stím budou dělat, dcera je hysterická z každýho píchnutí.
Přinejhorším dojednat někde ošetření v analgosedaci.
@Havlova píše:
Pokud to nebolí, objednala bych jí k zubaři, ať ji včas zkontroluje. Třeba chudince roste další zub (i trojky má stálé?).
To si právě nejsem jistá.