Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Čáu
autor článku je zahradník
sám o sobě píše :
Jsem vášnivý zahradník. Holky mají výhodu, že si na nehty natřou lak, ale já vždy před schůzkami drhnu kartáčkem nehty od hlíny a po víkendu to dost často vůbec nejde. Není nic, co by mi nevyrostlo, nezaplodilo nebo nezakvetlo. Ale nebojte se, nejsem amatérem ani v módě. Živil jsem se léta jako stylista a móda je mojí druhou vášní. Stejně tak jako vlasy.
a můj dotaz zní
proč berete články o zdraví od pana zahradníka tak…
…vážně?
@Borrealis píše: Čáuautor článku je zahradník
sám o sobě píše :
Jsem vášnivý zahradník. Holky mají výhodu, že si na nehty natřou lak, ale já vždy před schůzkami drhnu kartáčkem nehty od hlíny a po víkendu to dost často vůbec nejde. Není nic, co by mi nevyrostlo, nezaplodilo nebo nezakvetlo. Ale nebojte se, nejsem amatérem ani v módě. Živil jsem se léta jako stylista a móda je mojí druhou vášní. Stejně tak jako vlasy.
a můj dotaz zní
proč berete články o zdraví od pana zahradníka tak……vážně?
@Borrealis píše: Čáuautor článku je zahradník
sám o sobě píše :
a můj dotaz zní
proč berete články o zdraví od pana zahradníka tak……vážně?
Vrahem je vždy zahradník. ![]()
Tak možná ve stíhačce, kde máš přetížení 12 G, v dopravním letadle těžko anežko ![]()
Ahoj, stalo se vám někdy, že by vás při cestě letadlem rozbolely zuby na kterých máte plomby? Trochu se toho děsím. Článek****
Díky za názory!
Edit adminem: smazán odkaz