Svět rovnátek - nenastúpenie na liečbu

2
17.7.21 15:33

Svet rovnátek - nenastúpenie na liečbu

Dobrý deň. Chcem sa opýtať, nemáte niekto skúsenosti s nenastúpením na liečbu rovnátkami Invisalign v Svete rovnátek Brno? Ide o to, že som bola na konzultácii, súhlasila som s predbežným návrhom liečby, zaplatila zálohu 350 E na výrobu rovnátiek, už mi boli vyrobené, mám aj termín kedy sa mám dostaviť, aby mi ich nasadili a zaplatiť druhú splátku 3000 E za celú liečbu. Z nejakých dôvodov som si to rozmyslela a nechcem na liečbu nastúpiť a neviem, či to bude v poriadku, či mi nehrozia nejaké sankcie, alebo tak. Tých 350 E je mi jasné, že mi už nikto nevráti. Ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20926
17.7.21 16:16

A proč se nezeptas radši rovnou jich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
17.7.21 16:28

Stejne to budes muset alespon telefonicky odvolat, tak se rovnou zeptej tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42564
17.7.21 16:39

@sonetta Pokud jsi s nimi podepsala smlouvu, měly by tam být podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25017
17.7.21 17:12

Mám obavy, že 350E nepokryje tu výrobu, podle mne budeš něco doplácet, ale my to nevyvěštíme, musíš s nimi komunikovat..
my na rovnátka máme rozpis včetně splátek a cen kdy co přesně uhradit (pro dítko celková cena cca 45tisíc, 12 se hradí hned ze startu - každé pracoviště a firma to má holt jinak..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20926
17.7.21 17:37

@Lucy75 já si myslím, že zakladatelka zvolí lepší strategii než komunikaci. Strčí si hlavu do pr… a bude dělat, že neexistuje a bude doufat, že po ní nic chtít víc nebudou a že ji propadne jen těch 350 €.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.7.21 19:14

No najskôr sa pýtam tu, či náhodou niekto nevie a nemá s tým skúsenosti. Obávam sa, že ak im poviem, že to chcem celé zrušiť, budú zo mňa ešte chcieť vytiahnuť nejaké peniaze, aj ked si myslím, že tých 350 E pokryli náklady na výrobu a teda nevznikne im nijaká finančná škoda, akurát mne. Jednoducho v tejto situácii, čo je s tým covidom, som si neni istá čo bude ďalej, či sa vôbec dostanem na kontrolu neskôr o pár mesiacov cez hranice a čo potom. Zvážila som, že lepšie je preto hľadať si na Slovensku niekoho na rovnatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.