Trhání sedmičky

22
13.12.11 16:09

trhání sedmičky

Zdravím maminky,zubař mi léčil sedmičku dole,ale po 2 měsících nebylo stále možné ji bezbolestně uzavřít,tak jsme se domluvili na vytržení. Dnes jsem u něj byla,dal mi 3 injekce a začal zub tahat ven. Bolelo to i přes umrtvení a doktor mi nedokázal říct proč. :,( Ta bolest se dala vydržet,ale zub mu nešel vytáhnout,tak to asi po 40 minutách vzdal,s tím že to nepůjde,že hrozí že se zub rozlomí a odeslal mě k chirurgovi. Zítra tam jdu a bojím se toho co mě tam čeká. Hlavně toho,že mi nezaberou zas ty injekce. Nemáte prosím někdo stejnou zkušenost? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
13.12.11 16:16

Ještě doplním,že kořeny mám rostlé normálně,jen podle doktora jsou hodně dlohé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
13.12.11 16:38

Ahoj,to je problém dolních zubů,někdy prostě ta nervová zakončení vedou jinak a pak je těžké se trefit,aby inj.fungovala.Také inj.někdy nefunguje,když je v zubu zánět a to ve tvém případě asi je.Těžké takhle soudit,jak to na chirurgii půjde vytrhnout,ale asi se zlomí.Pokud tomu tak bude,tak jsou pak na to speciální pomůcky na vytažení kořenů,někdy se musí ten zub i rozdělit,rozvrtáním a pak to jde mnohem lépe tahat nebo je další možnost,že se bude muset říznout do dásně,aby se k zubu lépe dostali,ale to nepředpokládám,horší jsou na vytržení šestky.hlavně se neboj,zní to hrozně,ale nic strašného to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.12.11 17:00

Vím,že se to dá přežít. Já si jen nedovedu představit,jak to všechno vydržím,když mi pořádně nezaberou ty injekce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
13.12.11 17:01

chápu,snad zabere.na tu dolní inj.se musí déle čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.12.11 17:07

Každopádně si řeknu aspon o 3 injekce. A děkuju za podporu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
13.12.11 18:42

:mrgreen: nemáš přece za co,držím palce,ať to zítra dopadne co nejlépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
13.12.11 19:40

Já byla na trhání sedmičky před 3 roky.Dostala jsem 2 injekce ale musela jsem dlouho čekat až zaberou.Seděla jsem tam 3/4 hodiny.Taky to nešlo,takže ho museli navrtat aby byl na dvě poloviny a pak už to šlo.Já se bála jako čert,ale přežila jsem to,mokrá až na zadku.Nebolelo to, jenom ty tlaky byli nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
14.12.11 11:58

Tak chci jenom napsat,jak jsem dopadla. Paní doktorka byla moc šikovná,injekce mi napíchala tak,že jsem nic necítila,hodně mě uklidňovala,za což jsem ji moc vděčná a zub po asi 20 minutách vytáhla celý. Tak teď jen ,aby se to dobře hojilo. K téhle paní doktorce půjdu klidně příště zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
14.12.11 12:14
:potlesk: :palec:
soumon píše:
Tak chci jenom napsat,jak jsem dopadla. Paní doktorka byla moc šikovná,injekce mi napíchala tak,že jsem nic necítila,hodně mě uklidňovala,za což jsem ji moc vděčná a zub po asi 20 minutách vytáhla celý. Tak teď jen ,aby se to dobře hojilo. K téhle paní doktorce půjdu klidně příště zas.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt
2.4.12 19:57

mno, tak me ceka trhani v kvetnu. taky sedmicky dole. 2 mesice se snazili o umrtveni nervu a zachranu a nic. misto toho mi i z nekrotizovala dasen (proto az kveten, az se zhoji). a po tom co jsem ted precetla jsem mrtva strachy :oops: :roll:
nema nekdo cerstvou zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.12 20:07

radeji anonymne:
mi naraz trhal 3 zuby pod mistnim znecitlivenim: osmicku dole vpravo a sestku vlevo nahore a dole :roll: - nebolelo to, jen neprijemne bylo to „tahani“ - jsem myslela, ze mi vykloubi celist. prezit se to da :lol: , samozrejme potom nezapomenout zasoby prasku proti bolesti a najaky hadr na vyplivovani krve.

• Citovat
  • Upravit
9909
2.4.12 20:15

já musela mít po vytržení plínu,tekla krev docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.12 21:01

jeste jednou ja - anonymni z 20:07.

zakladatelko, neboj se, neni to nijak drasticke.

ja ani nevedela, kdy byl zub venku. pak jsem vysla z ordinace na ulici a nechapala, ze to mam za sebou. byla jsem happy. usta se nemaji vyplachovat, jen vyplivovat ta krev. doporucujou se chladive obklady na tvar - proti otoku

na zakrok jsem jela sama autem (15km) a pak jeste za 2 hodiny jsem musela jet tankovat - :mrgreen: castecne umrtvena huba, takze jsem blbe mluvila a mirne zkrvavena usta.

• Citovat
  • Upravit
184
3.4.12 10:21

Děvčata moc děkuju :D Ve čtvrtek jdu na trhání dvou osmiček nahoře a dole a koukám, že se mám na co těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.