Trhlina v děloze po císaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43039
21.8.24 14:29
@Luciusek86 píše: Více

davam si kousek toaletaku ktery menim vzdycky na pri wc. Bazen neresim, tolik toho zase neni. Je to humus, bojim se zapachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
21.8.24 14:31

Doufala jsem, ze nekdo prijde s nejakym super elegantnim resenim. Kyretaz, to by. se dalo vydrzet, ale chtelo by to reference, ze to k necemu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
21.8.24 14:31

Jeste dotaz na vsechny postizene, rodily jste i normalne? Ja ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.24 15:04
  • Citovat
  • Upravit
337
21.8.24 17:19

Mám po druhém těhotenství zakončeném císařem totéž a řeším to antikoncepcí. (Poprvé jsem rodila klasicky.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
21.8.24 20:14

@Pudloslava ne, jen císař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3569
22.8.24 07:37
@Pudloslava píše: Více

Ne, měla jsem 2× císař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
22.8.24 09:05

Já mám 1 přirozený porod a 3 císaře. Řeším to intimkou, když je to víc, tak tamponem. Co jiného s tím. :nevim: Je to nepříjemný, ale už jsem si asi zvykla. Nechat se kvůli tomu uspávat se mi nechce. Navíc vůbec nevím, jestli by ta kyretáž pomohla. Doktor mi jizvu na děloze nezkoumal. To byl asi všeobecný návrh na jakékoli špinění. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.8.24 09:14

Stejný problém jako vy všechny. Já to tedy začala řešit a v září jdu na operaci. Byli mi navrhnuty 3 postupy.
1.HSK ošetření léze
2.laparoskopicky oprava defektu robotem
3. Hysterektomie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
22.8.24 09:15

Me gynekolozka vzdycky rekne, ze mam panensky cipek. po porodu byva vytahany a ja mam dojem, ze se pres ten muj ta krev blbe dostava ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.24 12:28

@Valdik80 a kterou moznost sis teda vybrala? Napises prosim potom zda to pomohlo?

• Citovat
  • Upravit
35
22.8.24 15:04
@Anonymní píše: Více

Variantu 1 mi lékař nedoporučil, není zaručen 100% výsledek, prý někomu pomůže a někomu se to vrátí. Vzhledem k tomu, že mám za sebou už 4 břišní operace a žádné další děti nechci tak jsem se rozhodla pro odstranění dělohy a vejcovodů. Tím pádem nebudu mít z čeho krvácet a následně špinit.
K variantě dvě mi lékař řekl, že laparoskopicky se děloha u jizvy znovu celá nařízne, přetáhne, a znovu zašije.
Ještě jedna informace, lékař tvrdil že při současném stavu, bych neměla otěhotnět, hrozí riziko že dítě nedonosím. Mě se to samozřejmě netýká, ale některých maminek může. Ty kapsičky na jizvě mám tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38283
23.8.24 12:52

Mám mezi známými jednu super ženskou, co je na tom podobně, ale po operaci myomu.
Tak mě docela zaujalo, že se díra ve stěně akutně neřeší - vyptávat se jí mi připadá netaktní i když mi to sama sdělila. Je bez dětí a partnera a už jí tikají hodiny, cítím s ní. :? 8)… A ne, pokud vím, není tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí