Poradíte prosím dětského gynekologa?

Anonymní
20.8.24 12:04

Poradíte prosím dětského gynekologa?

Ahoj, maminky,

poradíte mi prosím dobrou dětskou gynekologii? Ideálně, aby tam byla doktorka žena. Okolí: v Praze, Příbram, Dobříš.

Dceru už nějakou dobu svědí zadeček, tak jsme byly u dětské dr a ta nám dala odčervení, že možná roupi. Tak jsme odčervili, ale bohužel jí svědí stále zadeček a už i pipinka. :? Do toho teď se jí tak týden stává, že má trošku mokré kalhotky. Myslela jsem si, že se špatně třeba utře, nebo často čůrá jen na zahradě, ale nakonec si myslím, že se asi vždy malinko počůrá. Dceři je už 5 let, takže na záchod normálně umí.

Raději s ní chci tedy zajít na kontrolu. Nevíte prosím o nějaké dobré gynekologii? Ideálně, kdyby brali i nějak brzo, ráda bych to ještě vyřešila do konce prázdnin, než nastoupí opět do školky.

Děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
20.8.24 12:09

Co na to pediatrička? Nevím, jestli by jsi na dětskou gynekologii neměla mít žádanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
20.8.24 12:55
@smudlinky píše: Více

také si myslím, že je to k řešení s dětskou, popřípadě urologie, kdyby to bylo vážnější nebo si dětská nevěděla rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
20.8.24 13:07

Musíš znova k pediatričce, pokud vás ona pošle na dětskou gyndu, tak potřebuješ vyšetření moči, vyšetření na roupy a žádanku. My byly s dcerou na Bulovce, byly tam jen ženy a byly hrozně hodné. Každopádně objednací doba cca 3 týdny. Nebo jsme se ptali i v Myclinic v Dejvicích, tam by to bylo rychlejší, ale chtějí cca 4500,– za vyšetření, nejsou na pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4741
20.8.24 13:59

https://www.gynveko.cz/
Boli sme tak s dcerou uz vic krat. Zadankunsme nemeli, mozno prvne. Je to na Cernem. moste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.24 07:49

Děkuji moc všem. Dneska zavolám dětské dr a objednáme se. Uvidíme, co mi řekne. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa