Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co na to pediatrička? Nevím, jestli by jsi na dětskou gynekologii neměla mít žádanku.
@smudlinky píše: Více
také si myslím, že je to k řešení s dětskou, popřípadě urologie, kdyby to bylo vážnější nebo si dětská nevěděla rady
Musíš znova k pediatričce, pokud vás ona pošle na dětskou gyndu, tak potřebuješ vyšetření moči, vyšetření na roupy a žádanku. My byly s dcerou na Bulovce, byly tam jen ženy a byly hrozně hodné. Každopádně objednací doba cca 3 týdny. Nebo jsme se ptali i v Myclinic v Dejvicích, tam by to bylo rychlejší, ale chtějí cca 4500,– za vyšetření, nejsou na pojišťovnu.
https://www.gynveko.cz/
Boli sme tak s dcerou uz vic krat. Zadankunsme nemeli, mozno prvne. Je to na Cernem. moste
Děkuji moc všem. Dneska zavolám dětské dr a objednáme se. Uvidíme, co mi řekne. Děkuji.
Ahoj, maminky,
poradíte mi prosím dobrou dětskou gynekologii? Ideálně, aby tam byla doktorka žena. Okolí: v Praze, Příbram, Dobříš.
Dceru už nějakou dobu svědí zadeček, tak jsme byly u dětské dr a ta nám dala odčervení, že možná roupi. Tak jsme odčervili, ale bohužel jí svědí stále zadeček a už i pipinka.
Do toho teď se jí tak týden stává, že má trošku mokré kalhotky. Myslela jsem si, že se špatně třeba utře, nebo často čůrá jen na zahradě, ale nakonec si myslím, že se asi vždy malinko počůrá. Dceři je už 5 let, takže na záchod normálně umí.
Raději s ní chci tedy zajít na kontrolu. Nevíte prosím o nějaké dobré gynekologii? Ideálně, kdyby brali i nějak brzo, ráda bych to ještě vyřešila do konce prázdnin, než nastoupí opět do školky.
Děkuji moc.