Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
chtěla bych se vás zeptat na vaše zkušenosti. Dnes jsem 13DC, 5-9DC beru Clostilbegyt a 17-26DC Utrogestan. Mám na pravé straně tři dominantní folikuly (nevím kolik mm) a doktor říkal, že se máme snažit a že je možné, že dozrají všechny.
A tak by mně zajímalo, jestli jste to tak některá měla a podařilo se otěhotnět. A nebo z toho nic nebylo. Děkuji za zkušenosti
.
Ahoj, já měla při druhém IUI dva dominantní folikuly na každé straně jeden. Ale bohužel z toho nic nebylo a pokud by to vyšlo, tak by z toho mohli být klidně i dvojčátka:-)
@Mazlucha píše:
Ahoj, já měla při druhém IUI dva dominantní folikuly na každé straně jeden. Ale bohužel z toho nic nebylo a pokud by to vyšlo, tak by z toho mohli být klidně i dvojčátka:-)
Díky za reakci
. Držím palce, ať vás to brzy vyjde. Jsem zvědavá, jestli je v této situaci zvýšená šance.
Jo tak to já bohužel nevím, taky bych si přála aby to už vyšlo a nejlépe teď první IVF, ať se brzy zadaří i u vás ![]()
@Mazlucha píše:
Jo tak to já bohužel nevím, taky bych si přála aby to už vyšlo a nejlépe teď první IVF, ať se brzy zadaří i u vás
Díky, držím palce ať to klapne
.