Třídění hraček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15453
11.2.18 20:29

Třídění hraček

Dostala jsem chuť na třídění hraček. :zed: Myslela jsem, že něco vyhodím. Jenže se to nedaří. Jakmile je v blízkosti mladší, tak to prostě nejde. Jedna krabice měla být na hračky pro mimina, jenže přesně na to se vrhá. První mi vzal chrastítko. Hraje si s panenkama, takže to má pro miminko. Zatím jsem nevyhodila vůbec nic. Máme toho ale hodně a stejně si s většinou nestihnou hrát. Zrovna tak nesmím vyhodit žádný obrázek nebo vyrobek starší (a že toho máme hodně). Mame různé malé kraviny třeba z Kinder vajíček. Za chvilku se sem nevejdeme. A to mi přijde, že jim moc hraček nedávám. A těch plyšáků. Prostě se to postupně hromadí. Jak to děláte??? Máte nějakou radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19567
11.2.18 20:32
@Sára 1 píše:
Dostala jsem chuť na třídění hraček. :zed: Myslela jsem, že něco vyhodím. Jenže se to nedaří. Jakmile je v blízkosti mladší, tak to prostě nejde. Jedna krabice měla být na hračky pro mimina, jenže přesně na to se vrhá. První mi vzal chrastítko. Hraje si s panenkama, takže to má pro miminko. Zatím jsem nevyhodila vůbec nic. Máme toho ale hodně a stejně si s většinou nestihnou hrát. Zrovna tak nesmím vyhodit žádný obrázek nebo vyrobek starší (a že toho máme hodně). Mame různé malé kraviny třeba z Kinder vajíček. Za chvilku se sem nevejdeme. A to mi přijde, že jim moc hraček nedávám. A těch plyšáků. Prostě se to postupně hromadí. Jak to děláte??? Máte nějakou radu?

Delam to, kdyz deti spi, nebo nejsou doma. 1/2 plysaku jsem darovala hasicum. Veci z kinder jsem vyhazela. Vyrobky a. obrazky schovam dva tri, zbytek vyhodim..hracky pro mimina dam. kamaradce, nebo. schovam do. sklepa.. rozbity hracky vyhazuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27559
11.2.18 20:33

Já třídila dneska, když se syn otočí hodím do připravené tašky aby neviděl že se to bude vyhazovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15453
11.2.18 20:36

@tereza12345 Rozbité skoro nic nemáme. Plyšáky hasičům? A co všechno schovávala? Mne přijde, že je zbytečně něco skladovat. Je pravda, že po mne nějaké hračky mam. Jedna panenka je dost oblíbená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85232
11.2.18 20:36

Tridila jsem dneska. Nepozorovane jsem nahazela do kose na pradlo a odnesla, aby nevedela proc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
11.2.18 20:37

No já vím že mamka to vždy udělala když jsme nebyli doma nebo když třeba spí přes den tak to přebrat a my to vždy dávali do školky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15453
11.2.18 20:38
@ka2ka píše:
Já třídila dneska, když se syn otočí hodím do připravené tašky aby neviděl že se to bude vyhazovat

Jak jsou dva, tak je to problém. Minimálně jedno dítko je se mnou doma. Momentálně obě. Nevybrala jsem si správný čas. No a když jsou oba doma, tak je snad zbytečný se o něco pokoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15453
11.2.18 20:39

@Petruna21 Nevím, jestli by to ve školce chtěli. Třeba o plyšáky asi zájem nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35704
11.2.18 20:39

Ty malé blbosti a nekompletní věci vyhazuju, ale když není doma. Hračky jinak dáváme do sklepa, nebo je prostě dáme pryč pro někoho jiného, co si s nima bude hrát, většinou vyřazuju jen to, co opravdu už dlouho leží ladem a ona s tím souhlasí, protože už je na to velká. Před vánoci jsme toho vyřadili hodně, aby nám ježíšek mohl přinést nové hračky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16050
11.2.18 20:40

Třídím v nepřítomnosti dětí, něco jde do boxu pod gauč a za čas to zase vytáhnu, miminkovské rozdáváme miminkům u známých (s tím, že si to můžou vzít třeba k prarodičům nebo na chatu, případně poslat kamkoliv dál), něco odvážíme na chalupu nebo k prarodičům (oboje mají velký barák a ztratí se to tam, děti se tam na návštěvách zase zabaví).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
11.2.18 20:40

Nenápadně dávám hračky do pytle a zavírám ve skříni. Pokud si po pár týdnech nevzpomene, přesunu do sklepa a následně vyhodím..Lepší schovávám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
11.2.18 20:42

@Sára 1 My dáváli úplně všechno od plyšáku po různé stavebnice a vždy si to vše vzali jsme šli třeba se dvěmi velkými pytli zkus se zeptat a uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
11.2.18 20:46
@Sára 1 píše:
@tereza12345 Rozbité skoro nic nemáme. Plyšáky hasičům? A co všechno schovávala? Mne přijde, že je zbytečně něco skladovat. Je pravda, že po mne nějaké hračky mam. Jedna panenka je dost oblíbená.

Schovala jsem panenky a kocarek- s tim si nehrajou, schovala jsem chrastitka a pak dala kamaradce pro mimco- ty v perfektnim. stavu..
a. plysaky hasicum- plysaky, ktery se uplne nelibily, nebo byly moc ruzovy, jsme spolecne vybrali a dali na sbirku pro hasice.- sbirali plysaky a oni je pak davaji detem, ktery jsou treba obeti nehody, lip pak napr. komunikujou nebo se min boji.
nekdy maji zajem o plysaky i v detske nemocnici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
11.2.18 20:47

Také třídím, když děti spí. Jinak bych se ničeho nezbavila. Hračky pro miminka jsem prodala jako komplet. Na výkresy máme v pokojíku nástěnku. Věci co k ničemu nejsou vyhazuji průběžně. Blbůstky z Kinder vajíček máme v krabičce. Každý večer musíme dát všechny stavebnice a hračky s více dílky dohromady aby nic nechybělo, když je hračka nekompletní jde do kontejneru. Samozřejmě nevyhazuji první večer, když se dílek nenajde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
11.2.18 20:50

@Sára 1 delam takovy veci kdyz mala spi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí