Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chystám se na to už dlouho - pozeptat se, kde jsou v Přívoze kontejnery na plasty, papír, sklo..?
Bydlím tu už 2 roky, ale ne a ne na ně natrefit, neměla bych problém někam s tím i dojít, ale kam, poradíte?
No fuj, co všechno v té Ostravě chybí
(to se ale opravdu nechce věřit).
V Hrabůvce jsou na každém kroku, ale svého času jsme plasty nosili víc jak kilometr daleko, manžel pak psal na městský úřad (koníček, který již opustil
), tak bych se zkusila zeptat tam. Na maily odpovídají.
Tak to jsem skoro sousedky. Bydlím na druhé straně od školky, a my tam máme kontejnery na vše - sklo, papír, plasty dokonce dva, a hromadu obyč. Jsou na parkovišti u vinařského centra nebo kina (podle toho co znáš)
Petra
Ahoj sousedko ![]()
Tak to už vím, nešla jsem tam snad 100 let, ale mám to fakt pár kroků, to je ostuda
![]()
Díky moc
Pak jsou ještě na třízený odpad na parkovišti u paneláků - kousek dál po Mánesově směrem k Maroldově a nově u RC Chaloupka je i kontejner na Biologický odpad (ale ten je zamčený - to si musíš domluvit buď v Chaloupce či na Tf. tam uvedeném).
Osobně mi tedy přišla místní vybavenost(bydlím na Mánesově už osm let) hodně dobrá.
Ale tak já chodím denně se psem, takže to tu máme za ty roky prošňupané dokonale. ![]()