Třídění odpadu Moravská Ostrava

Lia
4468
22.6.09 11:54

Třídění odpadu Moravská Ostrava

Chystám se na to už dlouho - pozeptat se, kde jsou v Přívoze kontejnery na plasty, papír, sklo..?
Bydlím tu už 2 roky, ale ne a ne na ně natrefit, neměla bych problém někam s tím i dojít, ale kam, poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14015
22.6.09 12:19

No fuj, co všechno v té Ostravě chybí :lol: (to se ale opravdu nechce věřit).
V Hrabůvce jsou na každém kroku, ale svého času jsme plasty nosili víc jak kilometr daleko, manžel pak psal na městský úřad (koníček, který již opustil :lol: ), tak bych se zkusila zeptat tam. Na maily odpovídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
24.6.09 11:15

Kde v Přívoze bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
24.6.09 12:08

Bydlím mezi školkou na Repinove, a Albertem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
25.6.09 14:35

Tak to jsem skoro sousedky. Bydlím na druhé straně od školky, a my tam máme kontejnery na vše - sklo, papír, plasty dokonce dva, a hromadu obyč. Jsou na parkovišti u vinařského centra nebo kina (podle toho co znáš)

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
25.6.09 14:40

Ahoj sousedko :-)
Tak to už vím, nešla jsem tam snad 100 let, ale mám to fakt pár kroků, to je ostuda :lol: :oops:

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
25.6.09 15:00
:lol: :lol: :lol:

Taky se mi to stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
2.8.10 16:59

Pak jsou ještě na třízený odpad na parkovišti u paneláků - kousek dál po Mánesově směrem k Maroldově a nově u RC Chaloupka je i kontejner na Biologický odpad (ale ten je zamčený - to si musíš domluvit buď v Chaloupce či na Tf. tam uvedeném).

Osobně mi tedy přišla místní vybavenost(bydlím na Mánesově už osm let) hodně dobrá. :nevim: Ale tak já chodím denně se psem, takže to tu máme za ty roky prošňupané dokonale. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová