Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky.tak jsem tu opět z dalším problémem
![]()
Už 3 dny jsem při pití něčeho a nebo v jídle cítila hnusnou hořkou chut.Napadlo mě že to dělaj třeba špatné tablety do myčky a vše jsem teda znovu oplachovala pod vodou.Dnes mě napadlo
že tu hořkost cítím v jídle a v pití kam jsem nalila převařenou vodu s konvice:-))
Vždycky jsem pak to jídlo vyhodila a říkala jsi že snad trpím nějakou nemocí že mám hořko v puse ale dnes jsem zjistila že jsem do konvice z poličky schodila Olynt sáček do elektriky-Je to sáček který se dává do zásuvky + takového přístroje aby se lépe dýchalo a nebo proti rýmě.
Já toho moc nesnědla a ani nevypila,ale manžel měl za ty 3 dny tak 10 kafí
a pořád si jak pako to sladil že je to kafe hořký a tet jsme zjistili že tam byl ten sáček
Sáček zustal uzavřen takže se louhoval nejspíš jen ten plastovej obal,ale nikomu bych nepřála tu chut:-))
No a tet má manžel pořád pocit že je otrávenej a že jsem to snad udělala schválně-do té doby než jsme to zjistili nic nevěděl a tet když to ví tak mi tvrdí že se mu točí hlava a že jsem ho chtěla zabít(měli jsme tet v poslední době nějaké neshody kvuli baráku ale fakt né zas tak velký abych ho chtěla otrávit)
Jak se projeví otrava?Myslíte že kdyby to bylo tak jedovatý že i mě už něco je když jsem si lokla trochu čaje ráno?
Mě nic není
![]()
t yjo fakt nevim ale tak mu udelej klystyr nebo vyplah zaludku- popripade oboji
treba pak bude mit pocit ze ho skutecne milujes a nechtela jsi ho otravit ![]()
noo… nebo naopak si bude myslet ze Ti to to nevyslo a ze ho chces dorazit ![]()
tak Ti nevim ![]()
a jdu pryc jsem drza ![]()
to je dobrý, doma máte veselo ![]()
Myslím, že je k tomu nějakej návod a tam by měli psát, co se dělá při požití… Ale myslím, že neumřete… ![]()
koukla jsem ti na net a jestli je to Olynth aromatherapy, tak píšou, že je to na přírodní bázi, tak bych se fakt nebála, ale manžu bych trošku potrápila ![]()
Jo je tu veselo
.Myslím že už nebudu muset ani vařit
![]()
Na obale píšou necucejte,neolizujte atd.. ale o louhování sáčku ani slovo ![]()
malika píše:Chodí tu jak mátoha a kouká se jestli nemá zužený zorničky
koukla jsem ti na net a jestli je to Olynth aromatherapy, tak píšou, že je to na přírodní bázi, tak bych se fakt nebála, ale manžu bych trošku potrápila
Kamčo - myslím, že teda bohužel tentokrát se to nepovedlo
Po tomhle se maximálně pěkně pos…re ![]()
kamčo s tebou je stále větší sranda ![]()
hele zaprvé si uvědom, že vůbec není jisté, žes ho tam shodila ty. klidně se mohl trávit sám a trávit i tebe ![]()
myslím si, že z plastového obalu se nikdo neotráví
toceni hlavy je nespecifickej příznak cehokoliv a hlavne muze byt psychogenni - manzel to nejspis trochu dramatizuje. At se hlida, jestli treba neprestane curat nebo nezezloutne, s ostatnim uz nic stejne nenadelas.
Hele u nas v psychice se myslim suvik? otravila tim, ze manzel dal do konvice odstranovac vodniho kamene a nerekl ji to - ona jen vylila starou vodu a bez vyplachnuti varila novou – ona a pes pak meli srajdu. Jsem si rikala, jesteze vylila tu starou vodu, u nas doma furt jenom pripoustime novou do zbytku stare.
stejne je zvlastni, jak dlouho cloveku trva, nez si uvedomi, ze ji nebo pije neco zkazeneho ![]()
Kamčo , já za tebou přijedu snad dřív, pánč mě dokonale bavíš, ale na kafe bych k tobě asi nikdy nešla
![]()
týý jo, Kamčo to je bomba!!! Vy jste se hledali až jste se našli ne? Počkej, za chvíli bude mít průjem a ukrutné křeče
Uvař mu v té konvici žaludeční čaj a pošli ho do postele…
![]()
On je hysterickej takže je mi jasný že tu zahraje hrozný scénky,začne to motáním hlavy a pak omdlíváním,to se zase pobavim
.Horší bude jestli to hrát nebude a já tu kolem něho budu chodit a popadat se za břicho
![]()
Nechápu že mě to nenapadlo už dřív
.Naštěstí malej to nepil akorát ráno jsem mu udělala čajík
a ten teda nepil proto že mu nechutnal ![]()
Jsem ráda že jsem Vás pobavila
a doma to budu mít na talíři hodně dlouho.
Pořád tady leze sem tam a vyčítavě na mě kouká a občas procedí mezi zubama -To se ti nepovede(jako ho zabít) ![]()
duant neboj tet už si dám hooodně velkej pozor na to co vařím
jeeeee ten je dobrej, velkej HEREC co
![]()
hele je prirodni takze to neublizi, jinak je to eukalyptus, tak by se mu melo DOBRE DYCHAT
a procistit trubky ![]()