Otrávila jsem ho? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
17.6.09 09:24
vranecka píše:
Kamčo a „domů“ se pochlubit nepřijdeš? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Já myslím, že to Z. přežije. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Až se mi chce napsat tentokrát. :-D :oops:
Já mám taky jednu story, hodně podobnou. U mojí babi byla nějaká oslava a ráno zůstalo na stole hodně sklenek s aĺkoholem. Babi je chtěla slít, ale prababi řekla, že je to škoda, že je vypijou. Tak dopíjely a jedna se jim zdála nějaká divná, tak se pro jistotu podělily a pak se zjistilo, že babči vymlaskly tekukou lesní vůni… :roll: A přežily obě a určitě to nebylo nic přírodního. :lol:

:lol: :lol: :lol: babky mlsný :lol: :lol: To je super historka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
17.6.09 09:28

Ještě mě Kamčo napadlo… Já na oslavě narozenin jednou uvařila hostům kafe a nedalo se pít, neb bylo děsně hnusný a hořký. Nic mi do konvice nespadlo, jen už měla ze vnitř takový divný povlak z vody(ne kámen, ještě něco jinýho, takový „slizký“ to bylo..). Tak jsem si hned koupila novou, jenže manžel (šetřílek jeden..) tu konvici vyčistil a od té doby se to už neopakovalo, takže nová konvice je na skříni a číhá na příležitost. Třeba za tu hořčinu nemohl ten sáček, ale prostě jen špinavá konvice a z toho ti drahoušek teda jistě neumře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.6.09 09:56

Ahojky.
Nataženej tady nikde není takže předpokládám že je v práci pokud není někde nataženej za barákem :lol: .

To jsou teda hystorky :lol: a koukám že všichni to přežily tak mi snad také přežijem.

Vranečko čekala jak jsem jak to dopadne :lol: ,jako jestli budeme v diskuzi slavit nebo né :lol: :lol: :lol:

Lacenko obávám se že to tím sáčkem bylo.Konvici máme novou :lol: a hned po vypláchnutí je zase o.k :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
17.6.09 10:07
Kamča.dalmatinka píše:
Ahojky.
Vranečko čekala jak jsem jak to dopadne :lol: ,jako jestli budeme v diskuzi slavit nebo né :lol: :lol: :lol:

Tak to jediné tě omlouvá. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
17.6.09 10:19

V první chvíli jsem chtěla být akční a dát sem telefon na toxikologii, ale tak zas nebudeme to dramatizovat. :lol:

Jinak musím přiznat, že seš dobrá já bych tak s úsměvem chlapa co si myslí že ho chci zabít nebrala. A na podezření na otravu je jedna skvělá rada - tak ať si sjede na pohotovost, když myslí že je mu zle - no co vezmou krev udělaj testy a bude. :roll: :nevim:

Píšu si - FRIDEX do poznámek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
17.6.09 10:39

MOje sestra, kdyz jsme byli na zakladce, si udelala caj prave z te vody na cisteni konvice, taky mama pitoma, ze to tam nechala odstat…segra to nevylila, jenom prevarila a caj vypila…no a skoncila v nemocnici s naleptanym jicnem a musela tam byt nevim jak dlouho…hruza. Mozna proto, kdyz je konvice moc spinava ji vyhodim a koupim jinou :-) Mam z toho cistidla dost fobii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
17.6.09 10:44

Já mám taky nechutnou. Když jsem byla malá a přišla jsem ze školy, nikdo nebýval doma. Moje matka měla ve zvyku lít na hotový pudig do mísy trochu ovocné šťávy.
Jednou takhle přijdu ze školy, v lednici mísa s pudingem, pěkně zalitá červenou šťávičkou, tak jsem si nabrala a s chutí dala do pusy, ale ta chuť!!! Mě se úplně stáhlo v krku. Chodila jsem asi do druhý třídy, tak jsem si to neuměla nijak logicky vysvětlit. Když přišla matka domů, tak jsem se jí ptala, co to dala na ten puding za šťávu. A ona, že tam žádnou nedávala. Koukla do lednice a málem jí trefil šlak. On se doma přes den zastavil tatínek a přímo nad ten pudig dal do lednice maso zabalený v papíru a ta syrová štáva z toho masa kapala do tý mísy s pudingem!!! :poblion: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.6.09 11:16

Jo tatinci moc nepremejslej :) Teda super historky.Ale ja si na zadnou nemuzu vzpomenout.Petra

• Citovat
  • Upravit
1591
17.6.09 11:19

Teda holky to jsem se tady fakt pobavila.
Taky přidám jednu konvicovou, jestli můžu. Babička vyvařovala konvici kys, citronovou a zapomněla na to. Pak jsme přijeli s našima na návštěvu a ona jen převařila vodu a zalila kafe. Tatí se napil, vyprsknul, že kafe bylo po celý kuchyni a řekl babi, že ho taky chtěla zabít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
17.6.09 12:34

:lol: :lol: :lol: :lol: tak takhle jsem se uz hoooodne dlouho nepobavila :lol: :lol: :lol: Asi pujdu zkontrolovat konvici, jesi v ni taky neco neplave… jaksi nam tam peni voda posledni dobou, tak kdovi co pijem ze :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
17.6.09 12:39

Hele vrahounku a napadlo vůbec toho tvýho experta ,že kromě jeho zřejmě jedinečné existence se mohlo stát taky něco malému?To by mě zajímalo co bys po svém mimískovi asi dědila.To je fakt super jak myslí jen sám na sebe.A příště radši zkus ten Fridex..ale cíleně. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.6.09 12:51

Teda hustý příběhy :lol:

Magnolie to zase prrr proto že on se nejdříve zajímal o malého.Je to blázen hysterickej(ale to já také) ale nejlepší táta pod sluncem.Myslím že málokterej táta se tak věnuje dítěti jako on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
17.6.09 13:15

Fridex jsem si taky zapsala a zas tak dobrý historky, jako vy tady nemám :oops: U nás bylo nebezpečí na otravu jen tehdy, když jsem si nevšimla maličkatýho puntíku plísně na chlebu a mázla ho chlapovi marmeládou :roll: Taky vyskakoval a kvílel, že ho chci zabít, ale po letech takovýhle drobnosti už neřeší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
17.6.09 13:20

S tím kečupem taky hnus teda :-(

Můj muž zas jako malje přišel zvenku domů, žízeň velká, vzal sklenici se šťávou na lince a naráz ji do sebe vyklopil…akorát že to byl olej… :-)

Moje matka (tiscíkrtá, tiscíkrát jsem jí říkala, ať to nedělá! :evil: ) zas všechny svinstva na kytky přelívá do PET flašek od Dobré vody apod. Nechápu, asi se nás chce taky zbavit. (ona to sice označí, ale…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.6.09 14:08

suvik to je nápad,to bych hned mamce zatrhla.u nás v rodině se takle stalo neštěstí-holčička 4 roky vypila nějakou kyselinu.Poleptala jsi jícen,dusila se a poletptala si myslím i plíce.Dlouho měla jen sondu,bylo to strašné,naštěstí dobře to dopadlo .

Po přečtení všech příběhu mě dnes přešel hlad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová