Otrávila jsem ho? :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
16.6.09 21:39

Teď jsi mi úplně připomněla jednu ale příšernou věc. Teta myla kovovou konvici, ve které jsme na kamnech vařili vodu na čaj a kafe. A zapoměla v ní tu nechutnou - OPRAVDUŠÍLENĚNECHUTNOU drátěnku. Po hodně dlouhé době se konvice zas vymývala a byla v ní dokonale čistá a snad i odbarvená drátěnka. Ještě teď se mi zvedá žaludek, když si vzpomenu, kolik čajů jsem za ty prázdniny vypila. A že se mi zdály divný. A já na to už zapomněla:-( :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
16.6.09 21:53

dratenka jojo chutovka
to ja mela u babicky vzdycky super ovocicko ze zahradky a zeleninku, vzdycky v salatu „neco“ plavalo, babicka hrabla do jidla prstem od uhli a kdyz jsem se osklibala , ze to po housence, mouse apod nechci tak volala moji mame, ze jsem cimprdlina :lol: :lol:
jo a kdyz uvarila a sama nejedla a tvrdila, ze uz jedla, tak v tom byla na 100% jety maso, ktery pripalila, aby to nebylo poznat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.6.09 21:59

Jsem to přečetla tomu mýmu a prej mi sem zakáže přístup:-)
Máme oba záchvaty smíchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
16.6.09 22:13

Pudla, pos… se jen pes, já kupodivu ne :-) :-).

Kamčo dobrý!!! :-) Myslím, že to přežije… (to si přeješ nebo ne? :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.6.09 22:21

Se mi moc libi ty argumenty „to je prirodni, to neuskodi“ :lol: :lol: :lol:
A co takhle rulicek, vrani ocko…take prirodni :wink:

• Citovat
  • Upravit
50725
16.6.09 22:42

Teda já vím, že není hezké smát se cizímu neštěstí, ale takhle jsem se nepobavila už dlouho :lol: :lol: :lol: Fakt drsné, hlavně jak si manžel kontroluje zorničky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.6.09 23:05

Tak to jsem ráda že jsem pobavila,také se tu bavim.
Přála bych vám vidět co tu předvádí.říká že cítí tik v oku a píchání v břiše tak jsem mu řekla že to si s nim asi pohrává pýcha :lol: a už se mnou zase nemluví.Občas zde prohodí něco jako moje prachy nedostaneš a chtěla jsi vzít klukovi tátu,ale tajně se chodí ládovat salámem do lednice takže to zas tak horký nebude :lol:
Doufám že ho tu ráno nenajdu nataženýho jak králíka :lol: :lol: :lol:

suvik lhala bych kdybych napsala že mě už to někdy nenapadlo :lol: :lol: ale tet to opravdu nebylo umyslné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
16.6.09 23:26

Jeee, to jsem se pobavila :lol: No, já bych mu škodolibě řekla, že příště to zkusím s něčím silnějším, že to byl jen test :lol: Ti chlapi jsou v tomto fakt hrozní. Já mám s manželem štěstí - tohle by ho nedostalo a tak by si nehrál na Vávru :lol: Navíc je původně chemik, takže o tom ví hodně. Ale tvůj manžel je fakt herec a rozhodně si dokáže dobře různé příznaky vsugerovat :lol:

… a jinak - nebála bych se následků „vylouhování“ :wink: … ale že je u vás veselo :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.6.09 00:00

Tak zatím žije :lol:

Nejhorší je že on je ještě taková drbna že zítra to řekne všem :roll: .
Pořád si myslí že jsem to udělala schválně a argumentuje tím že proto jsem mu koupila cukr :lol: :lol: .U nás je totiž cukr nedostatkové zboží,vždycky ho zapomenu koupit a zrovna jednou za pul roku ho koupím a hned jsem to udělala proto abych mu přebyla hořkou chuť :lol: :lol:
To mu bude letos 40 a už tet je paranoidní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.6.09 00:58

Tak si me fakt pobavila. :lol: :lol: .Aspon budu vedet jak otravit toho meho az me bude stvat zase :lol: .Ale doufam , ze en v blizke dobe protoze nam odesla nase draha rychlovarna konvice. :lol: Meli jsme k ni tak trochu vazbu a novou nejsme schopni koupit asi kvuli te vazbe. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.6.09 01:05

Nevím zda to jsem psát když to tu čtou i chlapi :lol: ale prej je na to dobrej fridex,pomalu prej kolabujou orgány :lol: -nezkoušela jsem to :lol: znám jen z vyprávění :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
17.6.09 08:32

prihodim tez jednu nechutarnu - nasi jednou koupili kecup ve velkem kbeliku, ktery bl v teple ve spajsce a ja si dycky jen trosku poodklopila vicko a nabrala si trosku lzici - a kdyz uz se tam nedalo skvirou dosahnout, tak jsem oddelala vicko cele - a bylo skoro cele porostle hustou zelenou plisni -fuuuuj, od te doby kecup a ihorcice dycky v lednici a pokud mozno ve skle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
17.6.09 08:32

Kamčo, ty mě bavíš :lol: :lol: :lol: musela jsem to přečíst manželovi, taky se baví (ale mám obavy, že kdyby přišlo na věc, tak by to u nás vypadalo podobně :lol: :lol: :lol: )

hele a co - žije ještě nebo už dědíš? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
17.6.09 08:33
Pudloslava píše:
prihodim tez jednu nechutarnu - nasi jednou koupili kecup ve velkem kbeliku, ktery bl v teple ve spajsce a ja si dycky jen trosku poodklopila vicko a nabrala si trosku lzici - a kdyz uz se tam nedalo skvirou dosahnout, tak jsem oddelala vicko cele - a bylo skoro cele porostle hustou zelenou plisni -fuuuuj, od te doby kecup a ihorcice dycky v lednici a pokud mozno ve skle.

jdu stěhovat kečup :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
17.6.09 08:53

Kamčo a „domů“ se pochlubit nepřijdeš? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Já myslím, že to Z. přežije. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Až se mi chce napsat tentokrát. :-D :oops:
Já mám taky jednu story, hodně podobnou. U mojí babi byla nějaká oslava a ráno zůstalo na stole hodně sklenek s aĺkoholem. Babi je chtěla slít, ale prababi řekla, že je to škoda, že je vypijou. Tak dopíjely a jedna se jim zdála nějaká divná, tak se pro jistotu podělily a pak se zjistilo, že babči vymlaskly tekukou lesní vůni… :roll: A přežily obě a určitě to nebylo nic přírodního. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová