Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teď jsi mi úplně připomněla jednu ale příšernou věc. Teta myla kovovou konvici, ve které jsme na kamnech vařili vodu na čaj a kafe. A zapoměla v ní tu nechutnou - OPRAVDUŠÍLENĚNECHUTNOU drátěnku. Po hodně dlouhé době se konvice zas vymývala a byla v ní dokonale čistá a snad i odbarvená drátěnka. Ještě teď se mi zvedá žaludek, když si vzpomenu, kolik čajů jsem za ty prázdniny vypila. A že se mi zdály divný. A já na to už zapomněla:-( ![]()
dratenka jojo chutovka
to ja mela u babicky vzdycky super ovocicko ze zahradky a zeleninku, vzdycky v salatu „neco“ plavalo, babicka hrabla do jidla prstem od uhli a kdyz jsem se osklibala , ze to po housence, mouse apod nechci tak volala moji mame, ze jsem cimprdlina
![]()
jo a kdyz uvarila a sama nejedla a tvrdila, ze uz jedla, tak v tom byla na 100% jety maso, ktery pripalila, aby to nebylo poznat ![]()
Jsem to přečetla tomu mýmu a prej mi sem zakáže přístup:-)
Máme oba záchvaty smíchu.
Pudla, pos… se jen pes, já kupodivu ne
.
Kamčo dobrý!!!
Myslím, že to přežije… (to si přeješ nebo ne?
)
Se mi moc libi ty argumenty „to je prirodni, to neuskodi“
![]()
A co takhle rulicek, vrani ocko…take prirodni ![]()
Teda já vím, že není hezké smát se cizímu neštěstí, ale takhle jsem se nepobavila už dlouho
Fakt drsné, hlavně jak si manžel kontroluje zorničky
![]()
Tak to jsem ráda že jsem pobavila,také se tu bavim.
Přála bych vám vidět co tu předvádí.říká že cítí tik v oku a píchání v břiše tak jsem mu řekla že to si s nim asi pohrává pýcha
a už se mnou zase nemluví.Občas zde prohodí něco jako moje prachy nedostaneš a chtěla jsi vzít klukovi tátu,ale tajně se chodí ládovat salámem do lednice takže to zas tak horký nebude ![]()
Doufám že ho tu ráno nenajdu nataženýho jak králíka
![]()
suvik lhala bych kdybych napsala že mě už to někdy nenapadlo
ale tet to opravdu nebylo umyslné ![]()
Jeee, to jsem se pobavila
No, já bych mu škodolibě řekla, že příště to zkusím s něčím silnějším, že to byl jen test
Ti chlapi jsou v tomto fakt hrozní. Já mám s manželem štěstí - tohle by ho nedostalo a tak by si nehrál na Vávru
Navíc je původně chemik, takže o tom ví hodně. Ale tvůj manžel je fakt herec a rozhodně si dokáže dobře různé příznaky vsugerovat ![]()
… a jinak - nebála bych se následků „vylouhování“
… ale že je u vás veselo
![]()
Tak zatím žije ![]()
Nejhorší je že on je ještě taková drbna že zítra to řekne všem
.
Pořád si myslí že jsem to udělala schválně a argumentuje tím že proto jsem mu koupila cukr
.U nás je totiž cukr nedostatkové zboží,vždycky ho zapomenu koupit a zrovna jednou za pul roku ho koupím a hned jsem to udělala proto abych mu přebyla hořkou chuť
![]()
To mu bude letos 40 a už tet je paranoidní ![]()
Tak si me fakt pobavila.
.Aspon budu vedet jak otravit toho meho az me bude stvat zase
.Ale doufam , ze en v blizke dobe protoze nam odesla nase draha rychlovarna konvice.
Meli jsme k ni tak trochu vazbu a novou nejsme schopni koupit asi kvuli te vazbe. ![]()
Nevím zda to jsem psát když to tu čtou i chlapi
ale prej je na to dobrej fridex,pomalu prej kolabujou orgány
-nezkoušela jsem to
znám jen z vyprávění
![]()
prihodim tez jednu nechutarnu - nasi jednou koupili kecup ve velkem kbeliku, ktery bl v teple ve spajsce a ja si dycky jen trosku poodklopila vicko a nabrala si trosku lzici - a kdyz uz se tam nedalo skvirou dosahnout, tak jsem oddelala vicko cele - a bylo skoro cele porostle hustou zelenou plisni -fuuuuj, od te doby kecup a ihorcice dycky v lednici a pokud mozno ve skle.
Kamčo, ty mě bavíš
musela jsem to přečíst manželovi, taky se baví (ale mám obavy, že kdyby přišlo na věc, tak by to u nás vypadalo podobně
)
hele a co - žije ještě nebo už dědíš? ![]()
Pudloslava píše:
prihodim tez jednu nechutarnu - nasi jednou koupili kecup ve velkem kbeliku, ktery bl v teple ve spajsce a ja si dycky jen trosku poodklopila vicko a nabrala si trosku lzici - a kdyz uz se tam nedalo skvirou dosahnout, tak jsem oddelala vicko cele - a bylo skoro cele porostle hustou zelenou plisni -fuuuuj, od te doby kecup a ihorcice dycky v lednici a pokud mozno ve skle.
jdu stěhovat kečup ![]()
Kamčo a „domů“ se pochlubit nepřijdeš?
Já myslím, že to Z. přežije.
Až se mi chce napsat tentokrát.
![]()
Já mám taky jednu story, hodně podobnou. U mojí babi byla nějaká oslava a ráno zůstalo na stole hodně sklenek s aĺkoholem. Babi je chtěla slít, ale prababi řekla, že je to škoda, že je vypijou. Tak dopíjely a jedna se jim zdála nějaká divná, tak se pro jistotu podělily a pak se zjistilo, že babči vymlaskly tekukou lesní vůni…
A přežily obě a určitě to nebylo nic přírodního. ![]()