Otrávila jsem ho? :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
17.6.09 15:11
vendy píše:
Teda holky to jsem se tady fakt pobavila.
Taky přidám jednu konvicovou, jestli můžu. Babička vyvařovala konvici kys, citronovou a zapomněla na to. Pak jsme přijeli s našima na návštěvu a ona jen převařila vodu a zalila kafe. Tatí se napil, vyprsknul, že kafe bylo po celý kuchyni a řekl babi, že ho taky chtěla zabít.

Jo tak to se nám takz jednou stalo. Naši jsou už leta pohádaný a tak žijí jen vedle sebe ( v jednom bytě) a občas se poštěkají. No přijeli jsme tátovi na narozky a máma odjela za kamoškama. Táta nám uvařil kafe, mi si do něho hodili špičku (zákusek veeeliká dobrota) a pak jsme ochutnali. No bzlo nám sice těch špiček líto, ale nedalo se nic dělat a putovali do wc!!! Pak se naši zhádali jak koni, že to máma udělala jistě naschvál aby tátovi zkazila oslavu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
17.6.09 15:58

My čistíme rychlovarku octem a hned to vylejvame- z chemikáliíí v nádobí mám taky fobii, mam fobii i ze špatně opláchnutýho nádobí - třebas nechápu, jsou rodiny, kde se nádobí vyndá z jarové vody a jen se utře utěrkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
17.6.09 22:56

Ahoj, tak tahle diskuse mě teda fakt pobavila. :D :D :D

Naše babi taky čistí konvici octem a jednou zapomněla, že zrovna čistila a udělala mi z toho čaj. No byl to hnus, co vám mám povídat :evil:

A s těma PETkama mám taky historku. Naši mají v oblibě jednu ochucenou minerálku, takže jí kupujou kvanta. No a babičce přišly na návštěvu „holky“ a měly žízeň, tak jim nabídla tuhle minerálku. Nepřišlo jí divný, že stála jinde než normálně a že už byla načatá :?. Máma totiž jednou do těch flašek nalila lák na okurky, protože se chystala zavařovat, nebo co. No babky se divily, proč to chutná tak divně, ale když prej to pijou inženýři (jako naši), tak to asi má nějaký důvod a je to zřejmě zdravé. Takže se přemohly :). Máma se tomu směje dodnes :lol: :lol: :lol:

Já teda konvici vyplachuju pokaždý a když používám PETky na něco jinýho, tak vždycky sloupnu tu etiketu, aby se to nepopletlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.6.09 23:10

Když všeci tož všeci :lol: Též mám jednu PETkovou…

Taťkově strýcovi kdysi nějakým způsobem prosákla žumpa taťkovi do studny. Tak nabral tu vodu do PETky a chtěl mu to asi jít ukázat nebo co a nechal postavenou PETku v dílně u stolu, kde svačíval. Naše babička šla a prej co to tam má taťka asi za bílé víno - a lup… No, lokla si pořádně :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
18.6.09 10:32

kamarád sbíral moč za 24 hodin do PETky a v noci se z toho napil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
18.6.09 12:20
Pudloslava píše:

To je urinoterapie, to se může :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
18.6.09 12:49

Prej to bylo fakt hnusný :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
18.6.09 13:01

kamčo o jeho starosti o malého,nepadlo v tom co jsi napsala ani slovo.Proto jsem se na to ptala.Můj manžel by nesledoval své zorničky,ale zorničky našeho syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
18.6.09 14:29

Kamči manžel je stejnej komediant jako Kamča a musí s nima bejt ohromná prdel…pardon :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
18.6.09 14:51
magnolie píše:
kamčo o jeho starosti o malého,nepadlo v tom co jsi napsala ani slovo.Proto jsem se na to ptala.Můj manžel by nesledoval své zorničky,ale zorničky našeho syna.

Vzdyt psala, ze mu z toho udelala jednou caj a ze to ani nepil … myslim, ze Kamca neni krkavci matka :-))))

A resit nejakou otravu tolik dni zpetne je zbytecne, jed je davno z tela ven a co je poskozeno uz se nenapravi zadnym protijedem, budto samo, nebo ne - tak sledovat jen funkce ledvin a jater (moceni, zloutnuti, divny zapach dechu) - vic se delat stejne nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
18.6.09 15:56
Pudloslava píše:
Prej to bylo fakt hnusný :-))

Hnusný asi jo, ale prej je to dost účinný :lol: Nevím, nezkoušela jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.6.09 22:40

magnolie hned v uvodu jsem psala že malej měl dvě lžičky,možná ani to ne,jen si cucnul a řekl pfuj :lol: (má víc rozumu než my) :lol: takže malého jsem zde řešit nechtěla ,ale jako o malého se zajímal jako první,to by jsme mu křivdily :lol: :lol:

Ano já nejsem krkavčí matka,možná jsem hysterická matka,možná svého malého moc rozmazluju a dávám mu vše,ale určitě bych ho neotrávila :lol: a ani chlapa bych neotrávila .za prvé není co dědit :lol: a za druhé musim počkat až postaví dum a splodí druhého syna(to je samozřejmě žert,proto že kdyby mě tak naštval tak by mi byl určitě víc nápomocen finančně i tak jinak než kdyby byl mrtvej,ale zatím ho stále mám ráda :wink:

duant ano máš pravdu :wink: veselo tu ale už moc není,dřív to bejvalo lepší :lol:

a závěr(byla jsem včera a dnes mimo domov tak píšu až tet)
Manžel přežil.Trochu mu to ty trubky protáhlo.Před každym vaření vody konvici kontroluje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
18.6.09 22:43

Hurá, přežil! No opatrnost u něj asi pár let vydrží, ale neboj, třeba nebudeš muset zbytek života ochutnávat jako 1. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.6.09 23:06

jani myslím že to ochutnávání asi párkrát budu muset udělat :lol: ale snad brzy zapomene.Naštěstí má krátkou pamět,vše zapomene do 3 dnu 8) .to je u něj ale dobrá vlastnost,myslím to zapomínání :lol: proto že toho se dá dobře využít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.6.09 23:13
Pudloslava píše:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová