Tříkolka smart trike dream

75
6.3.15 22:13

Tříkolka smart trike dream

Najde se někdo, kdo má zkušenosti s touto tříkolkou? http://www.detske-kocarky.cz/…ol-0900.html

Má cenu ji kupovat? Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
6.3.15 22:19

Ne, stejně to neušlápne.. Lepší jezdit v kočárku a nahoru si dát malý, lehký Enduro. Pak přejít na normální koloodrážedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
6.3.15 22:58

Tak jde o to, na co ji potřebuješ. Určitě je nevhodná na to, aby na tom dítě samo jezdilo, to neušlápne žádné :roll:
Ale jestli ji chceš na to, abys dítě vozila ty, pak je perfektní! Ja na ní odvozila tři děti, od doby, kdy se naučili sedět do doby, než začali sami jezdit na odrážedle.
A hlavně to ocení dítě, které má staršího sourozence, který právě jezdí na odrážedle, že jako už taky není jen v kočáru, ale má taky ‚motorku‘ jako ten starší :palec:
Takže já rozhodně doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
6.3.15 23:01

@efifka Nechtěla bych takový krám doma. Tobě se bude 100× líp manipulovat s kočárem, šlapátka připevněná na předním kolečku jsou pro dítě dost nešikovná. Jestli chce prcek jezdit sám, ideálem je obyč. motorka Enduro, jestli se chce vozit, tak dobře řiditelné golfky, odtamtud si taky lehce vystoupí a bude chvíli ťapat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
7.3.15 06:53

U nás byla taky plně využitá. Chodili jsme s ní na procházky po ránu když svítilo sluníčko :pankac: ještě jsme u ni měli podložku pod nožičkama, že si je tam dítě krásně opřelo. A hlavně ho v ní bavilo jezdit mnohem více jak v kočárku, takže na procházky, na dětské hřiště a babička v ní vozila i do města :lol: Za mě výborná věc, ale koukla bych po levnejší a s tím stupátkme pod nohy jako má tato

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
7.3.15 06:57

Jo a ještě doplním, letos už na ni „šlapal“ „sám“ :lol: a to je fakt podívaná, jak s ním babička jezdila, tak se lidi chechtali, takovej špunt a šlapal jak ďábel :mrgreen: a jakej z toho měl pocit, co na tom, že by bez babičky neujel ani cenťák, myslel si, že jede sám :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.3.15 07:30

Za me super vec. Meli jsme tu samou a od roka do roka a pul jsme ji pouzivali kazdy den misto kocarku. Dceri se tam libilo vic nez v kocarku. Vyslo nam to na leto.
Jinak na samotne jezdeni to neni, ale kvuli tomu jsem ji ani neporizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21650
7.3.15 07:57

@efifka jestli to chces na to, abys v tom vozila dítě místo v kočárku, tak je super. za mě je tea pohodlnější kočárek/golfky, protože se s tím méně nadřeš a dáš na ně víc věcí. ale jako alternativa pro změnu je to dobrá. Pokud máš ale představu, že na ní bude dítě jezdit samo, tak určitě nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
7.3.15 09:13

Moc diky za reakce :-)

To, ze to sam neuslapne, je mi docela jasny. Zacala jsem nad ni premyslet hlavne z toho duvodu, ze maly uz sam chodi, ale dlouho to nezvlada. Jenze pak nechce do kocarku, ale chce nosit, coz je nekdy problem. Enduro mame, jezdi na nem jako das, ale zase nasedne, jede, sesedne, jde, chce nosit :-D

Jenze premyslim, jestli to stoji za ty prachy nebo ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
7.3.15 09:25

@efifka Kdybys sehnala přímo tu smart trike starší, tak bych se nebála vzít starší, protože je to fakt kvalitní vozítko, já to po třech dětech prodávala ve velmi slušném stavu, jistě ještě několik dětí by v pohodě odvozila.
U těch levnějších bych se bála, tam radši novou…

A přesně, u nás to byl velký pomocník v takovém tom věku, kdy dítě prostě začne odmítat a bojkotovat kočár, to byl vždycky zápas a řev, dostat je do kočáru, kdežto na tříkolku v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí