Tříkolka Zooky - zkušenosti

1104
1.4.13 23:31

Tříkolka Zooky - zkušenosti

Ahoj maminky,
máte někdo zkušenosti s touto tříkolkou? Chci ji pro malou na léto, na popojíždění na hřiště apod. už chodí a nechce moc být v kočáře, tak hledám nějakou lehkou alternativu místo kočáru.
Děkuji :)

http://www.tomtex.cz/…k%5B3%5D.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
111verunka111
1.4.13 23:37

Zkušenosti nemám, ale na této tříkolce mi chybí opěrátko, kde by se malý opřel. A připadne mi tato tříkolka tak od 2 let ne? nějaké stupádka, kde by měla nožičky opřené nejsou, i ty řidítka mi přijdou daleko aby na ně dosáhla,,,já budu malému kupovat tříkolku na první rok. A vybrala jsem http://www.babydirekt.eu/injusa-body

• Citovat
  • Upravit
1104
2.4.13 00:04

@111verunka111 Děkuji za reakci. Já už právě nevím, co vybrat. Četla jsem, že ty se šlapátkama na předním kole, jsou k ničemu, že to dítě neušlápne. Ale právě si říkám, od kdy tak vůbec děti šlapou, jestli raději pořídit nějakou levnější jen na vození i když bude mít ty šlapátka na předním… :think: Ta zooky by měla být od 16měs. Jde tam vše výškově nastavit, tak sem si právě říkala, že by byla vhodná už na toto léto a pak na další bez vodící tyče už třeba, bude malá šlapat sama… Ale právě by mě to zajímalo, jak to vypadá v reálu taková jízda s tříkolkou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
2.4.13 00:08

Trikolku presne neznam ani jednu, ale pokud je rozdelim zhruba podle typu, tak my mame doma tu druhou- plastovou. Zpetne musim rict, ze je fakt k nicemu. Zbytecne tezka, tezko ovladatelna, dite to neuslapne. Tu podobnou te prvni jsme zkusili u svagrove a deti na ni slapaly uz dvoulete. Nevim jaka je Zooky, ale dle fotky bych si ji vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
2.4.13 00:10

@Marta 28 Taky jsem to četla, že to dítě ušlápne třeba až ve třech letech. Ale nějakou která by byla ideální jsem nenašla :D

• Citovat
  • Upravit
7569
2.4.13 00:14

Zrovna jsem nad tím dneska přemýšlela, že malému koupím tříkolku, aby natrénoval šlapání na kolo. Obyčejnou tříkolku. Vodící nepotřebuju, stejně jsem si ním chodila a on měl takovou tu odrážecí plastovou motorku…

Ta tvoje holčina je maličká, ale v létě by už tu odrážecí motorku zvládla… ale stejně budeš muset mít ještě sebou kočár (golfky), aby si tam vlezla…a i tam naložíš tu motorku.. :think: Takhle tu fungovalo u nás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
2.4.13 00:33

@teredes právě podle fotky se mi líbí moc, ale zajímala by mě nějaká osobní zkušenost i třeba někde v krámě, kdyby někdo věděl kde ji mají, třeba v Brně?

@Lenka512 No já právě chtěla tohle místo těch golfek(kdyby v nich nechtěla být tak jak teď v kočáře). Nevím jestli budu mít peníze na golfky i na tříkolku. :( Enduro už máme, dostala na narozeniny, ještě z něj pořádně nedošáhne, ale princip už celkem chápe… :lol: Já mám právě navíc potíže se zádama a mám z toho obavy, jak to budu zvládat kolem ní a motorky v předklonu lítat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
2.4.13 00:39

@Marta 28 je otázka, na jak velký „tůry“ se s ní pak chceš vydávat…v tom roce a půl toho ještě tolik nevydrží na tříkolce nebo tak…ale když pak vidí kočárek, tak se do něj rádi vrátí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
2.4.13 07:25

@Marta 28 Ta je krásná, dá se ta vodící tyč oddělat? Vzala bych ju synovi, ale tyč nevyužiju. Poradit ti moc neporadím. Holka měla obyč tříkolku a pořád nám padal řetěz. Snad ty dnešní jsou vymakanější :think: Tu stěma šlapkama na předním kole bych nebrala. Děcka to neutáhnou a je to tak na ozdobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
2.4.13 07:25

@Marta 28 takhle male decko si bude nozicky motat prave do tech slapek, pripada mi to neprakticke. Deti se nauci slapat tak kolem 2,5 roku, driv ne. Myslim ze lepsi je fakt ta plastova motorka, na maly kousicek by mohla zvladnout prejet ( jestli uz nejakou dobu chodi). A ma to jako pripravu na odrazedlo. Preju stastny vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
2.4.13 07:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
2.4.13 08:48

Podle mých zkušeností bych volila letos Enduro + kočár nebo golfáč (záleží jak moc se jí na tom Enduru bude líbit jezdit, mí kluci tomu ani jeden moc nedali, ale většina dětí na tom jezdí ráda) a příští rok koloodrážedlo jako příprava na kolo. Na něm se naučí rovnováhu a pak už na kole přidá jenom šlapání. Je to lepší než opačně, starší ho neměl a naučil se na kole ve 4,5 letech, mladší ve třech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
2.4.13 13:22

@dajka16 jj, tyč se dá právě oddělat a může to užít i jako větší. Jé ta je taky krásná a mají i holčičí variantu… :)

Holky, děkuju za rady, já právě doufala, že by se ozval přímo někdo kdo ji měl, nebo aspoň viděl, jak to vypadá…Ještě, počkám a poohlídnu se i po tom golfáči, ale to je taky mazec, který vybrat… :roll:

A nebo je ještě ta varianta koupit nějakou tříkolku s lepším sedátkem a šlapáním vepředu jenom na vození. :nevim: Jak se to ovládá? dá se stím dobře vozit? Když vidím ty levné golfáče, mám pocit, že do pohodlnosti, to vyjde nastejno… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
10.4.14 15:54

@Marta 28 Ahoj, jak to nakonec dopadlo s tříkolkou?

Nebo máte někdo jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
10.4.14 23:42

@Zuzka2012 Nakonec jsem pořídila tuhle http://trikolky.heureka.cz/…body-ruzova/ a za nás super. Šlapátka máme teda zatím vyplé, dcera se jen vozí, ale je v ní ve svém živlu a spokojená… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí