Dítě 3 roky - 2+1, věnovat mu pokoj?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
366
28.12.15 14:53

A co se tyce te postele…z garsonky mam velke letiste, tam jsme spolu spali ty 3,5 roky…ja vim, ze psychologove a tak to nedoporucujou. proc vlastne? Kluk ma klidny spanek, nebudi se, obcas me teda kopne do hlavy, jak ve spanku ruzne rotuje.-)…polozi si na me ruku, jakoze tam jsem…ja nejak nevidim na tom nicspatneho, ale asi tim, ze to tak mame nastavene od jeho narozeni. Jine mamky asi sprasknete ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
28.12.15 15:16

Taky máme 2+1 a v létě jsme s přítelem ‚obětovali‘ ložnici a udělali z ní dcerce pokojíček. Nechali jsme si tam velkou skříň s oblečením, ta by se nám už do obýváku nevešla :lol:, po zkušenostech se spánkem na rozkládacím gauči z předchozích let, jsme se s chlapem shodli, že tam za každou cenu nacpeme postel. Takže máme obývák 2v1. A je fakt, že hračky si malá tahá do obýváku pořád. V noci k nám chodí do postele, nevydrží v pokojíčku sama až do rána, ale má vlastní soukromí, dost se díky pokojíčku i osamostatnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
28.12.15 18:50
@softee píše:
A co se tyce te postele…z garsonky mam velke letiste, tam jsme spolu spali ty 3,5 roky…ja vim, ze psychologove a tak to nedoporucujou. proc vlastne? Kluk ma klidny spanek, nebudi se, obcas me teda kopne do hlavy, jak ve spanku ruzne rotuje.-)…polozi si na me ruku, jakoze tam jsem…ja nejak nevidim na tom nicspatneho, ale asi tim, ze to tak mame nastavene od jeho narozeni. Jine mamky asi sprasknete ruce.

nedoporucujou? Ja mam dojem, ze naopak. Akorat u miminek to zvysuje riziko SIDS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
28.12.15 19:21
@softee píše:
A co se tyce te postele…z garsonky mam velke letiste, tam jsme spolu spali ty 3,5 roky…ja vim, ze psychologove a tak to nedoporucujou. proc vlastne? Kluk ma klidny spanek, nebudi se, obcas me teda kopne do hlavy, jak ve spanku ruzne rotuje.-)…polozi si na me ruku, jakoze tam jsem…ja nejak nevidim na tom nicspatneho, ale asi tim, ze to tak mame nastavene od jeho narozeni. Jine mamky asi sprasknete ruce.

Nedoporučujou? To si nemyslím. Přečti si třeba tady na emiminu odpovědi v poradně dětského psychologa Mertina, ten často radí, ať rodiče spí s dítětem. Já bych s ním spala, když vám to oběma vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
28.12.15 19:45

Nevíte, jaký autor (kniha a jiné zdroje) se zabývá polemikou nad tím, proč je dobré, aby děti spali v pokoji s rodiči + do kolika let? díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí