Tříletý neposlouchá autority, návštěva psychologa?

Anonymní
19.10.15 17:31

Trilety a navsteva psychologa

Myslite ze se po navsteve detskeho psychologa s triletym synem ktery neposloucha a vsechny autority jsou mu jedno neco zmeni? Nebo je to proste jen obdobi vzdoru? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
19.10.15 17:38

Psycholog nedela zazraky. Psycholog muze identifikovat problem a navrhnout reseni ve zmene pristupu pripadne dalsim vysetrovani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
19.10.15 17:39

Btw to je jedine co je u syna spatne? To neposlouchani? Duslednost nepomaha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
19.10.15 17:41

No.. V takovém případě bych osobně volila kombinaci homeopatik a Dr. Lidmily Pekařové :D
 http://www.drpek.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
19.10.15 17:42
@Anonymní píše:
Myslite ze se po navsteve detskeho psychologa s triletym synem ktery neposloucha a vsechny autority jsou mu jedno neco zmeni? Nebo je to proste jen obdobi vzdoru? :think:

po jedné návštěvě, rozhodně ne. Psychologa vám někdo doporučil nebo to je jen návrh? Možná by stálo za to, trochu se rozepsat o těch problémech s malým. To, že neposlouchá a všechny má na praku, ve 3 letech není zdaleka neobvyklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.15 17:51

@Kotatko03
Ma svetly chvilky kdy je hodnej a pak chvile kdy neposloucha a dela naschvaly.Ale hlavni problem je v tom ze nejvic zlobi kdyz sme s nim doma ja a manzel.Kdyz je s nim jen jeden z nas tak je zlatej..Proto nevim jestli je to spravna cesta..

• Citovat
  • Upravit
20155
19.10.15 17:51

Když jste oba doma, věnujete se mu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.15 17:53

@Sluka
Prave ze maximalbe Stavime lego malujeme dreveny koleje lepime nalepky obcas kouknem na pohadku snazime se hrat kloboucku hop..A s domacima vecma ho zapojujeme pomahat vyklidit mycku a tak a to chce sam..

• Citovat
  • Upravit
9935
19.10.15 17:57
@Anonymní píše:
@Kotatko03
Ma svetly chvilky kdy je hodnej a pak chvile kdy neposloucha a dela naschvaly.Ale hlavni problem je v tom ze nejvic zlobi kdyz sme s nim doma ja a manzel.Kdyz je s nim jen jeden z nas tak je zlatej..Proto nevim jestli je to spravna cesta..
:think: A nemůže mít potřebu, že si vynucuje pozornost, že najednou nemá maminku a tatínka jen pro sebe, že mluvíte s manželem i spolu a není komunikace jen mezi dítětem a tebou/ dítětem a manželem. I když píšeš, že se mu maximálně věnujete, možná to cítí jinak nebo ne jinak, spíš má potřebu aby byl jediným objektem sledování, rozumíš jak to myslím? Asi to neumím zformulovat :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.15 18:00

@Kotatko03
Rozumim :) My prave se snazime bavit se hodne s nim. S manzelem se pomalu o vikendu nebavime jen vecer kdyz usne. A on nejvic prave zlobi o vikendu kdyz sme s nim oba :roll: Tesime se na vikend a dopadne to tak ze porad zlobi a je podrazdenej :roll:

• Citovat
  • Upravit
9935
19.10.15 18:03
@Anonymní píše:
@Kotatko03
Rozumim :) My prave se snazime bavit se hodne s nim. S manzelem se pomalu o vikendu nebavime jen vecer kdyz usne. A on nejvic prave zlobi o vikendu kdyz sme s nim oba :roll: Tesime se na vikend a dopadne to tak ze porad zlobi a je podrazdenej :roll:

To je zvláštní. :think: Možná bych odpustila od toho, malého tahat k psychologovi, možná bych tam spíš zašla sama, popř. do Pedagogicko-psychologické poradny a zeptala se tam na nějakou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.15 18:07

@Kotatko03
Nechce se mi ho prave nekam tahat spis bych nekam zasla sama. Volala sem dnes detske psycholozce a nastinila ji situaci a ta rikala ze mam prijit s nim.Je mi to lito a strasne me to szira ze nemuzeme pomalu doma travit cas jako rodina kdyz on pokazdy zlobi a o busicich sousedech do topeni nemluve.. :roll: :,(

• Citovat
  • Upravit
9935
19.10.15 18:11
@Anonymní píše:
@Kotatko03
Nechce se mi ho prave nekam tahat spis bych nekam zasla sama. Volala sem dnes detske psycholozce a nastinila ji situaci a ta rikala ze mam prijit s nim.Je mi to lito a strasne me to szira ze nemuzeme pomalu doma travit cas jako rodina kdyz on pokazdy zlobi a o busicich sousedech do topeni nemluve.. :roll: :,(
:hug: Netrap se tím, možná to bude jenom takové období co přejde :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.15 18:14

@Kotatko03
Je to tezky. Dosla sem do stavu kdy se mi ani nechce domu kvuli tem blbcum, kazdy rano sem nervozni ze bude zlobit a budou bouchat a asi uz sem mozna z toho zpitomela ze nejsem schopna rozlysit co je normal a co ne :roll: a na vikendy bud jezdime pryc nebo ho davame babicce :roll:

• Citovat
  • Upravit
9935
19.10.15 18:18
@Anonymní píše:
@Kotatko03
Je to tezky. Dosla sem do stavu kdy se mi ani nechce domu kvuli tem blbcum, kazdy rano sem nervozni ze bude zlobit a budou bouchat a asi uz sem mozna z toho zpitomela ze nejsem schopna rozlysit co je normal a co ne :roll: a na vikendy bud jezdime pryc nebo ho davame babicce :roll:

K babičce ho nedávejte, to není asi úplně to nej řešení. Se sousedy tě chápu, u nás je opak, sousedi se věčně hádají a já z toho jsem zralá na šibenici :oops: takže chápu i stranu sousedů i tebe, jenže něco jiného jsou dospělí lidé a a něco jiného je vztekající se dítě, to si stěžují jen jedni sousedé nebo více?

OT.: nechceš přejít na SZ, pokud by Ti tedy nevadilo že bych znala tvůj nick, připadá mi, že spíše se tu vyvíjí konverzace jen mezi mnou a tebou, ale jestli nechceš, klidně zůstaneme tady na diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí