Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Psycholog nedela zazraky. Psycholog muze identifikovat problem a navrhnout reseni ve zmene pristupu pripadne dalsim vysetrovani…
Btw to je jedine co je u syna spatne? To neposlouchani? Duslednost nepomaha?
No.. V takovém případě bych osobně volila kombinaci homeopatik a Dr. Lidmily Pekařové ![]()
http://www.drpek.cz/
@Anonymní píše:
Myslite ze se po navsteve detskeho psychologa s triletym synem ktery neposloucha a vsechny autority jsou mu jedno neco zmeni? Nebo je to proste jen obdobi vzdoru?
po jedné návštěvě, rozhodně ne. Psychologa vám někdo doporučil nebo to je jen návrh? Možná by stálo za to, trochu se rozepsat o těch problémech s malým. To, že neposlouchá a všechny má na praku, ve 3 letech není zdaleka neobvyklé.
@Kotatko03
Ma svetly chvilky kdy je hodnej a pak chvile kdy neposloucha a dela naschvaly.Ale hlavni problem je v tom ze nejvic zlobi kdyz sme s nim doma ja a manzel.Kdyz je s nim jen jeden z nas tak je zlatej..Proto nevim jestli je to spravna cesta..
@Sluka
Prave ze maximalbe Stavime lego malujeme dreveny koleje lepime nalepky obcas kouknem na pohadku snazime se hrat kloboucku hop..A s domacima vecma ho zapojujeme pomahat vyklidit mycku a tak a to chce sam..
@Anonymní píše:
@Kotatko03
Ma svetly chvilky kdy je hodnej a pak chvile kdy neposloucha a dela naschvaly.Ale hlavni problem je v tom ze nejvic zlobi kdyz sme s nim doma ja a manzel.Kdyz je s nim jen jeden z nas tak je zlatej..Proto nevim jestli je to spravna cesta..
@Kotatko03
Rozumim
My prave se snazime bavit se hodne s nim. S manzelem se pomalu o vikendu nebavime jen vecer kdyz usne. A on nejvic prave zlobi o vikendu kdyz sme s nim oba
Tesime se na vikend a dopadne to tak ze porad zlobi a je podrazdenej ![]()
@Anonymní píše:
@Kotatko03
RozumimMy prave se snazime bavit se hodne s nim. S manzelem se pomalu o vikendu nebavime jen vecer kdyz usne. A on nejvic prave zlobi o vikendu kdyz sme s nim oba
Tesime se na vikend a dopadne to tak ze porad zlobi a je podrazdenej
To je zvláštní.
Možná bych odpustila od toho, malého tahat k psychologovi, možná bych tam spíš zašla sama, popř. do Pedagogicko-psychologické poradny a zeptala se tam na nějakou radu.
@Kotatko03
Nechce se mi ho prave nekam tahat spis bych nekam zasla sama. Volala sem dnes detske psycholozce a nastinila ji situaci a ta rikala ze mam prijit s nim.Je mi to lito a strasne me to szira ze nemuzeme pomalu doma travit cas jako rodina kdyz on pokazdy zlobi a o busicich sousedech do topeni nemluve..
![]()
@Anonymní píše:
@Kotatko03
Nechce se mi ho prave nekam tahat spis bych nekam zasla sama. Volala sem dnes detske psycholozce a nastinila ji situaci a ta rikala ze mam prijit s nim.Je mi to lito a strasne me to szira ze nemuzeme pomalu doma travit cas jako rodina kdyz on pokazdy zlobi a o busicich sousedech do topeni nemluve..![]()
@Kotatko03
Je to tezky. Dosla sem do stavu kdy se mi ani nechce domu kvuli tem blbcum, kazdy rano sem nervozni ze bude zlobit a budou bouchat a asi uz sem mozna z toho zpitomela ze nejsem schopna rozlysit co je normal a co ne
a na vikendy bud jezdime pryc nebo ho davame babicce ![]()
@Anonymní píše:
@Kotatko03
Je to tezky. Dosla sem do stavu kdy se mi ani nechce domu kvuli tem blbcum, kazdy rano sem nervozni ze bude zlobit a budou bouchat a asi uz sem mozna z toho zpitomela ze nejsem schopna rozlysit co je normal a co nea na vikendy bud jezdime pryc nebo ho davame babicce
K babičce ho nedávejte, to není asi úplně to nej řešení. Se sousedy tě chápu, u nás je opak, sousedi se věčně hádají a já z toho jsem zralá na šibenici
takže chápu i stranu sousedů i tebe, jenže něco jiného jsou dospělí lidé a a něco jiného je vztekající se dítě, to si stěžují jen jedni sousedé nebo více?
OT.: nechceš přejít na SZ, pokud by Ti tedy nevadilo že bych znala tvůj nick, připadá mi, že spíše se tu vyvíjí konverzace jen mezi mnou a tebou, ale jestli nechceš, klidně zůstaneme tady na diskuzi.
Myslite ze se po navsteve detskeho psychologa s triletym synem ktery neposloucha a vsechny autority jsou mu jedno neco zmeni? Nebo je to proste jen obdobi vzdoru?