Tříletý nervák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4984
15.12.14 16:33

To by me taly zajimalo co pomuze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
15.12.14 16:35

Jo, je to obdobi vzdoru. Pokud se situace stale opakuji, nastav jednotne pravidlo a to dodrzuj. Trebakdyz nehodlas nosit do schodu, tak do nich pujde sam, bez vyjimky. On casem pochopi, ze sinic nevyrve a vezme to jako fakt. Casem myslim radove v mesicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
15.12.14 16:49

Náš není nervní, ale ve všem je v opozici. Každé ráno znovu a znovu překonávám „jeho“ bariéry. Jojo, je to únavné. Navíc máme novinku, že se se mnou dohaduje 8o Na vše co řeknu mi oponuje, nebo spíš odporuje. Takže ho učím, že to není hezké. No a když překročí mez únosnosti, jdeme do kouta, kde se spolu uklidníme a rozebereme, co dělá špatně a má slíbit, že to už dělat nebude (dle knihy Tajemství výchovy šťastných dětí) - to naštěstí funguje. Ale to aplikuji, když už je opravdu hodně rozjetej, nebo nechce poslechnout. Na takové ty běžné denní seky to teda nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
15.12.14 16:54

Jestli je na to nějaký recept, tak by mě zajímalo jaký :-D Syn bude mít 3 roky v březnu a je to s ním čím dál horší, někde jsem četla že to může trvat do 5-ti let…jestli je syn zrovna tenhle případ, jdu shánět lano :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
15.12.14 17:06

Vy nás znáte? :mrgreen:…Můj Matyáš je nemlich to samé včetně řvaní po probuzení. I když asi poslední měsíc řval po spaní jen málokrát. Neznám lepší recept na zkažení nálady než hned po ránu slyšet hysterický řev bez zjevné příčiny. Jinak se vztekání a vzdor spíš stupňuje. A to si kolikrát říkám, že to snad už být horší nemůže, ale vždycky se další level ještě najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
15.12.14 17:21
@marketakrausova píše:
Máte taky doma vzteklinu???

Ano. On je ale cholerik po me a kdyz se zapejci je to sila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
15.12.14 17:52

@marketakrausova náš malý bude mít na konci ledna tři a je to taky dobrý nervák :cert:

Pořád musí být po jeho, je drzý jak opice. Když mu třeba něco řeknu a podesáté už mu vyhrožuju, že dostane na zadek, tak se jen otočí a chladně houkne „Opovaž se!!!“. Nebo jeho oblíbená věta „Jak se to se mnou bavíš mamo??!“ a „Nebudu se s tebou bavit!“… Když není po jeho tak nervačí, ale stylem, že třeba nedávno si rozdupl jedno veliké auto… :lol: nebo dupe nohou a huláká a pak jde trucovat do pokoje. Taky jsem z něj na prášky, před chlapem držkuje stejně, ne že bych já neměla autoritu.

Takže se s dovolením vtírnu a počkám taky na rady :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
15.12.14 17:53

@Kofolová u nás je malý nervák po chlapovi. No a když se zapře, pravda, to je na kopanec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
15.12.14 17:56

Časem to zmizí. Můj nyní skoro 3 letej Matyáš(koukám že Matyášové jsou nerváci :mrgreen: :mrgreen: ) dělaj scény od necelých 2 let, až do podzimu, to byly taky hysteráky pořád, doma i venku..poslední dobou se to hodně zlepšilo, už z toho pomalu vyrůstá(ťukťuk). už se s ním dá občas i rozumně mluvit, a není to zabejčenec, který něco prostě chce, a hotovo, a hned teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
15.12.14 18:02

Vypada to, ze Matyasove jsou asi fakt trochu nervaci :think: :mrgreen: Ale co jsem tak vypozorovala, Adamove to taky umi pekne rozbalit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
15.12.14 18:14
@Pettule69 píše:
Jestli je na to nějaký recept, tak by mě zajímalo jaký :-D Syn bude mít 3 roky v březnu a je to s ním čím dál horší, někde jsem četla že to může trvat do 5-ti let…jestli je syn zrovna tenhle případ, jdu shánět lano :-D

Mladší syn bude mít taky 3 v březnu. A je to teda taky děs :zed: Zvážím to lano :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
15.12.14 18:32

@mikky no největší p*del je, že na Dana nic nezabírá, můžeš na něj jít po dobrým, po zlým a prostě nereaguje, něco mu řekneš, buď zařve hysterické nééé :-D nebo si dupne nohou, nebo tě zbije, přinejhorším se rozběhne hlavou proti zdi od vzteku a pak řve, že ho ta hlava bolí :mrgreen: někdy mám co dělat ať nechytnu záchvat smíchu, občas je to až komický, ale většinou vybouchnu, zařvu, nebo dostane na zdek…nic jiného na něj neplatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
15.12.14 19:19

Jo a v okolí také neznám žádný dítě, který se takto chová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
15.12.14 19:23

Na našeho taky nic neplatí, když nechce, tak nechce. Max. se mi někdy podaří vymyslet alternativu, ale to je opravdu občas a div že pak neslavím…Jinak když mu řeknu, jestli chce na zadek, tak mi odpoví, že jo. Když mu řeknu, že podám metličku a přivolám čerta, tak že jo, nebo si ještě řekne sám-podat metličku :cert:…Letos u nás byl Mikuláš s andělem a čertem, ale zřejmě byli moc hodný, protože se bál jen chvíli a teď už asi ani neví, že tu byli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
15.12.14 19:26

Z naší malé taky poslední dobou už pěkně rostu-a to bude mít v únoru už 4-taky bych čekala, že se to bude lepšit, ale někdy mám pocit, že to spíš nabírá grády :roll: poslední dobou je takový nervák, že mám někdy chuť utéct z domu a ji tam nechat :-) Ona si třeba hraje, hraje, u toho si prozpěvuje a pak cvak během sekundy se začne válet vzteky po zemi, ani nevím, kvůli čemu. Permanentně naštvaná, napučená…hodně se teda opičí po starším-ten je krapet problémový, to tu nebudu rozebírat..a ona se bohužel po něm opičí ty jeho scény…jinak je taky drzá jak opice, jak se vztekne, hned se vším háže včetně sebe, to tu lítá všechno :roll: začne bouchat nás…no scéna jak vyšitá…snažím se jí v klidu pořád opakovat, že když jí něco nejde, tak si má v klidu říct o pomoc a já jí pomůžu a ne se vztekat, tak to tak příště udělá, ale přespříště scéna znovu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí