Tříletý nervák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4092
15.12.14 18:14
@Pettule69 píše:
Jestli je na to nějaký recept, tak by mě zajímalo jaký :-D Syn bude mít 3 roky v březnu a je to s ním čím dál horší, někde jsem četla že to může trvat do 5-ti let…jestli je syn zrovna tenhle případ, jdu shánět lano :-D

Mladší syn bude mít taky 3 v březnu. A je to teda taky děs :zed: Zvážím to lano :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
15.12.14 18:32

@mikky no největší p*del je, že na Dana nic nezabírá, můžeš na něj jít po dobrým, po zlým a prostě nereaguje, něco mu řekneš, buď zařve hysterické nééé :-D nebo si dupne nohou, nebo tě zbije, přinejhorším se rozběhne hlavou proti zdi od vzteku a pak řve, že ho ta hlava bolí :mrgreen: někdy mám co dělat ať nechytnu záchvat smíchu, občas je to až komický, ale většinou vybouchnu, zařvu, nebo dostane na zdek…nic jiného na něj neplatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
15.12.14 19:19

Jo a v okolí také neznám žádný dítě, který se takto chová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
15.12.14 19:23

Na našeho taky nic neplatí, když nechce, tak nechce. Max. se mi někdy podaří vymyslet alternativu, ale to je opravdu občas a div že pak neslavím…Jinak když mu řeknu, jestli chce na zadek, tak mi odpoví, že jo. Když mu řeknu, že podám metličku a přivolám čerta, tak že jo, nebo si ještě řekne sám-podat metličku :cert:…Letos u nás byl Mikuláš s andělem a čertem, ale zřejmě byli moc hodný, protože se bál jen chvíli a teď už asi ani neví, že tu byli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
15.12.14 19:26

Z naší malé taky poslední dobou už pěkně rostu-a to bude mít v únoru už 4-taky bych čekala, že se to bude lepšit, ale někdy mám pocit, že to spíš nabírá grády :roll: poslední dobou je takový nervák, že mám někdy chuť utéct z domu a ji tam nechat :-) Ona si třeba hraje, hraje, u toho si prozpěvuje a pak cvak během sekundy se začne válet vzteky po zemi, ani nevím, kvůli čemu. Permanentně naštvaná, napučená…hodně se teda opičí po starším-ten je krapet problémový, to tu nebudu rozebírat..a ona se bohužel po něm opičí ty jeho scény…jinak je taky drzá jak opice, jak se vztekne, hned se vším háže včetně sebe, to tu lítá všechno :roll: začne bouchat nás…no scéna jak vyšitá…snažím se jí v klidu pořád opakovat, že když jí něco nejde, tak si má v klidu říct o pomoc a já jí pomůžu a ne se vztekat, tak to tak příště udělá, ale přespříště scéna znovu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
15.12.14 22:20

Nasemu budou 3 za 14 dni. Je v tomhle taky strasnej. Manzel porad prudi, ze to neni normalni, ze zadne jine dite neni takhle vztekle..
Ted zacal jecet i pri uplne beznych cinnostech, ktere driv miloval, treba pri sprchovani, cisteni zubu, prevlekani.. Odpoledne prestal spat po narozeni dcery, ale predtim po spani taky bulel, ted je zas protivnej z unavy.. Krom toho odmita nocnik a nechce mluvit. Je to s nim ted fakt na hlavu, snad uh se to brzy zlomi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
17.12.14 14:30

Tak tu máme další posun. Opravdu jsem myslela, že už nemůže náš rebel vymyslet nic dalšího. A ono ejhle, dnes si začal vybírat, co si veme na sebe. Za boha jsem ho nemohla převlíknout z pěkného trika do domácího. Vydržel řvát v pokojíku asi 15 minut nahatej a pak si ještě triko na doma musel vybrat sám :zed:. Jo a včera začal s tím, že Máťovi nechutná to a nechutná ono. Další level se asi vždy najde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí