Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nemáte někdo zkušenost se zápachem z pusinky po probuzení? Nejprve jsem to přičítala rýmě, ale už to trvá dlouho, syn rýmu dávno nemá. Nesouvisí to ani s tím, co snědl večer, zoubky čistíme pořádně… je to už ve třech a půl roce normální? Samozřejmě to není žádný „dračí dech“ jako u dospělých, nicméně ani miminkovská vůně to není.
Díky za typy
Tutu
A neslintá moc? Sliny se pak rozkládají a to 2* nevoní. Zajdi s ním k zubaři, jestli nemá kaz, nebo tak.
Ahoj Tutu,
já s tím zkušenost nemám, ale mám kamárádku, která to zrovna řešila se svou 3letou dcerou. Prý ji hrozně (až opravdu hodně) zapáchá z úst po probuzení. Šla s ní k doktorce a prý je to nějaký zdravotní problém (promiň, přesně nevím, co to je, ale vaše dětská MUDr. určitě poradí) - že nefunguje nějak správně nějaká záklopka a jdou jí nahoru žaludeční šťávy. Až bude starší, tak se to bude i nějak léčit.
Takže moc jsem ti asi nepomohla, ale když zajdeš k vaší MUDr., tak určitě poradí.
Hezký den.
No jo, to může být ono, když byl mimnko, měl tzv. reflux kvůli „netěsnící záklopce“
Tak snad se to dá alespoň nějak vylepšit, jak píšeš!!
Díky za radu
Tutu