tříletý syn-zápach z úst

119
29.7.08 07:15

tříletý syn-zápach z úst

Ahoj, nemáte někdo zkušenost se zápachem z pusinky po probuzení? Nejprve jsem to přičítala rýmě, ale už to trvá dlouho, syn rýmu dávno nemá. Nesouvisí to ani s tím, co snědl večer, zoubky čistíme pořádně… je to už ve třech a půl roce normální? Samozřejmě to není žádný „dračí dech“ jako u dospělých, nicméně ani miminkovská vůně to není.
Díky za typy
 Tutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2010
29.7.08 07:24

A neslintá moc? Sliny se pak rozkládají a to 2* nevoní. Zajdi s ním k zubaři, jestli nemá kaz, nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
29.7.08 07:26

Ahoj Tutu,

já s tím zkušenost nemám, ale mám kamárádku, která to zrovna řešila se svou 3letou dcerou. Prý ji hrozně (až opravdu hodně) zapáchá z úst po probuzení. Šla s ní k doktorce a prý je to nějaký zdravotní problém (promiň, přesně nevím, co to je, ale vaše dětská MUDr. určitě poradí) - že nefunguje nějak správně nějaká záklopka a jdou jí nahoru žaludeční šťávy. Až bude starší, tak se to bude i nějak léčit.

Takže moc jsem ti asi nepomohla, ale když zajdeš k vaší MUDr., tak určitě poradí.

Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
29.7.08 07:32

No jo, to může být ono, když byl mimnko, měl tzv. reflux kvůli „netěsnící záklopce“ :wink: Tak snad se to dá alespoň nějak vylepšit, jak píšeš!!
Díky za radu
 Tutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí